Şimdi Ara

MaxPayne 3 Hd 6750...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım... "Allah'tan belanı mı istiyorsun" diyebilirsiniz ancak bir gariplik var gibi geldi bana...

Bundan 3 Ay önceki sistem gereksinimlerine hepimiz demiştik. Ancak 6750 ile çok akıcı oynuyorum... Hatta inanmayabilirsiniz belki ama 200 lere kadar çıkıyor fps ve genelde 3 basamaklı kalıyor...
    GTA 4 ün yapımcısından(rokstar games) gelince bir de aynı motoru kullanınca korkmuştum ama olmadı öyle...

EEE tabi 1080 P de oynamıyorum... 1024*768 emektarda oynuyoruz High Very High karışık 4X AA 16X AF filan da açık... Sizde nasıl performans???

• allahtan belanımı istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaşlar bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım... "Allah'tan belanı mı istiyorsun" diyebilirsiniz ancak bir gariplik var gibi geldi bana...

Bundan 3 Ay önceki sistem gereksinimlerine hepimiz demiştik. Ancak 6750 ile çok akıcı oynuyorum... Hatta inanmayabilirsiniz belki ama 200 lere kadar çıkıyor fps ve genelde 3 basamaklı kalıyor...
    GTA 4 ün yapımcısından(rokstar games) gelince bir de aynı motoru kullanınca korkmuştum ama olmadı öyle...

EEE tabi 1080 P de oynamıyorum... 1024*768 emektarda oynuyoruz High Very High karışık 4X AA 16X AF filan da açık... Sizde nasıl performans???

oyun gta4 ün makyajlanmış ve bozuk olmayan versiyonu 2008 in grafiklerini kullanıyor yani sonuçlar normal

gtx260 ile sadece shadow high geri kalan herşey full 1280*1024 4xaa da yağ gibi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 15 Haziran 2012; 22:38:15 >

• Yüklemek indirmek en az 6 saatimi almıştır ama deydi...

Bu arada MP3 den çıkıp BF3 oynayayım dedim olmadı... Adam uçmayınca tadı çıkmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX HD 6870 220 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.