Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

finaller bitsin sizi biraz daha yalnız bırakıcam. accomplishmentları açıp yanınıza akıcam direk :D sonra 24 saat online (bi süreliğine )

defans accomplishmentları tamamen açıldı bu arada bende physical kaldı baya bi şu uçan kafa bisiklet vuruşu falan kaldı bi de 50 tane kafa golü atın power header açılıyor arkadaşlar kafa vuruşlarınız coşuyor benden söylemesi adamlar benden onun için alıyormus kafa vuruşlarnı zira balance 92 jumping 96 heading 87di o zamanlar tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arda o yeni gelenler için, seni tanıyoruz biliyoruz...

Eğer böyle giderse 75'in altındaki arkadaşlara bir şeyler düşüneceğiz. Çünkü gerçekten olmuyor, karşımızdaki takımlara bakın kaç tane 75'lik adam var. Adamlarını yükseltene kadar maçlara çıkmamak gibi bir şey olabilir, çünkü zorlanıyoruz. Ki bu ortalamanın en az 80 olması gerekir.

Adam ilerde olsa benim geliştiricemde defansta olunca hep ileri çıkıyorum defansif özellikleri gelişmiyor.Bol maç yapıyım nasılsa açılır zamanla diyincede açılmıyor.Maçlara şunları şunları yapıcam diye girince olmuyor,nedense açamıyorum özellikleri zor geliyor.İşte bir arkadaşla unranked maç yaparak listeden bakarak yapmam lazım.Varsa yardım edicek yapalım

• Günaydın

Ahmet bizim gruptada hersey iyi gidiodu ilk maçı 6-2 yenioduk adamlar kaçtı, 3 asist 2 golle oynuyordum hele bir son golüm vardıki messi misali orta sahadan geçe geçe gelip attığım o golden sonra adamlar kaçtı 2. maçta ben koptum bilmiyorum serdar abiler naptı

az kişiyle oynayınca daha bir derli toplu oluyor.
  • Büyük gün.Akşam 23:00 sularında sonunda gelebilicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Günaydın

Ahmet bizim gruptada hersey iyi gidiodu ilk maçı 6-2 yenioduk adamlar kaçtı, 3 asist 2 golle oynuyordum hele bir son golüm vardıki messi misali orta sahadan geçe geçe gelip attığım o golden sonra adamlar kaçtı 2. maçta ben koptum bilmiyorum serdar abiler naptı

az kişiyle oynayınca daha bir derli toplu oluyor.

Senin koptuğun maçta da 6-1 di yanlış hatırlamıyorsam. Dün ne içmiş herkes nasıl bir ilaç anlamadım. Söyleyin de gerçek hayatta da kullanalaım.

@gkhnm senin o gol kavgada atılmaz Sadekarın golü de manyaktı. bizim grupta nerdesye herkes birer kez "man of the match" olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 8:57:43 >

• quote:

Senin koptuğun maçta da 6-1 di yanlış hatırlamıyorsam. Dün ne içmiş herkes nasıl bir ilaç anlamadım. Söyleyin de gerçek hayatta da kullanalaım.

@gkhnm senin o gol kavgada atılmaz Sadekarın golü de manyaktı. bizim grupta nerdesye herkes birer kez "man of the match" olmuştur.

6-2 Abi ben kontrol ettim Ea nin sayfasından, Herkes Via... içmiş abi

Ortasaha ilerisini alıp defansı CPU ya bırakmak çok işe yarıyor bence, Serdar abi dahi adamsın Bu arada oyuncuların istatistikleri buyrun
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

• quote:

quote:

6-2 Abi ben kontrol ettim Ea nin sayfasından, Herkes Via... içmiş abi

Ortasaha ilerisini alıp defansı CPU ya bırakmak çok işe yarıyor bence, Serdar abi dahi adamsın Bu arada oyuncuların istatistikleri buyrun
     Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün!

Estafurullah gkhnm. Benim hayalim şu. İlerdeki beş kişi de 90 olsa ne yardırılır ha. Bir de maç kazandıkça güçlü defans veriyor ya, şener şen gibi Allaaaaah die bağırırız ondan sonra maçlarda depar atarken
    Ya gökhan bi el atta benim adamı en azından bi 85 yapalım be kardeş. Benim accompishment lar % 50de hala

• Abi her türlü yardımı yapabilirim fakat nasıl??

Şu Unranked maçlarda kimi oluyor diyor kimi olmuyor, eğer olursa kesinlikle yapabiliriz

Birde Millet ebay de %100 Pro save ni satıyorlar 2 dolar'a böyle bişey olabilirmi save dosyası hep Ps3 de çalışıyorsa ben herkese save dosyamı verebilirim Şahsen %87 deyim.

Bir araştırmakta fayda var.
  • quote:

Abi her türlü yardımı yapabilirim fakat nasıl??

Şu Unranked maçlarda kimi oluyor diyor kimi olmuyor, eğer olursa kesinlikle yapabiliriz

Birde Millet ebay de %100 Pro save ni satıyorlar 2 dolar'a böyle bişey olabilirmi save dosyası hep Ps3 de çalışıyorsa ben herkese save dosyamı verebilirim Şahsen %87 deyim.

Bir araştırmakta fayda var.

Gokhan şimdi bana mesaj atmak için gir psn'e, sonra attach de game data'dan pronun dosyasını ekle gönder. Olur herhalde.
  • Abi iş yerindeyim ama akşam hatırlat deneyelim olursa varya alemin ebesini ağlatırız dayııı
  • quote:

Abi iş yerindeyim ama akşam hatırlat deneyelim olursa varya alemin ebesini ağlatırız dayııı

O nasıl tabir la öyle vicdansız
  • Beyler merhaba,

Dün aranıza yeni katıldım (RM oynadım)
    İlk 3 maç benim için kabustu, hem takıma adapte olmaya çalıştım, hem de karşı takımlar bayağı bir güçlüydü.
    3-2 kaybettiğimiz maçta, orta sahadan 2. golün asistini yaparak açılmaya başladım.
    Son oynadığımız maçta da 6-3 öndeydik karşı takım kaçtı sanırım

Bu arada acilen bir kulaklık almam ve sizlere sesimi duyurmam gerek.
    Görüşmek üzere
  • abi ben nette cok aradım da yok oyle save dosyası ile olmuyo sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

abi ben nette cok aradım da yok oyle save dosyası ile olmuyo sanırım :D

Buyur kardeşim

Edit Link Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 8 Ocak 2010; 11:24:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

abi ben nette cok aradım da yok oyle save dosyası ile olmuyo sanırım :D

Buyur kardeşim
    zzzzt erenköy, yazıhaneye geeel!

Tamam fazla dillendirmeyin yeteeeeeeeeeer
    Arkadaşlar pm yazalım. Bu akşam 5 yıldızlı maxipro geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 11:28:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenomi

Beyler merhaba,

İlk 3 maç benim için kabustu, hem takıma adapte olmaya çalıştım, hem de karşı takımlar bayağı bir güçlüydü.
    3-2 kaybettiğimiz maçta, orta sahadan 2. golün asistini yaparak açılmaya başladım.

Görüşmek üzere

Nezih Aramıza hoşgeldin Seni tanıyalım hocam, bu arada asist için teşekkürler

• gökhanım o iş sıkıntılı gibi görünüyor ama bakalım :) olur inşallah. ben biraz girim accomplishment kasım :D
  • Can'ım kardeşim var var serdar abi sağolsun anlatımları bulmuş bile

Bu akşam deneyeceğiz bakalım, Bu arada deneyecek arkadaşlara benim önerim 2. bir Psn hesabı açıp orda deneyin sonra pro oyuncum gitti diye suçlanmayalım demi Serdar abi, Forumun cevosu ile ulvusi oluruz mazallah
  • Gökhan merhaba,

Ne demek, bencil değil takım oyunu oynamayı severim. Aslanlar gibi çaktın golü

Ben Nezih Devrim, İstanbul'da yaşıyorum, 35 yaşındayım.
    Evliyim, çalışıyorum. PS3 ve Futbol en büyük hobilerim
    Bu arada FİFA10, geçen seneye göre bu sene Pro olayıyla çok isabetli bir iş yapmış.
    Donanım Haber'i devamlı takip eder, interaktif katılmaya çalışırım.

Bu akşam da takıma katılacağım..
    Orta sahada hangi mevkide oynayayım hocam? Tercihiniz varsa önceden bilmek isterim. Başka bir arkadaşımın mevkisinde oynuyor olmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenomi

Beyler merhaba,

Görüşmek üzere

Hoşgeldin aramıza bortaciniiiii ^^

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.