Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenomi

Gökhan merhaba,

Ne demek, bencil değil takım oyunu oynamayı severim. Aslanlar gibi çaktın golü

Ben Nezih Devrim, İstanbul'da yaşıyorum, 35 yaşındayım.
    Evliyim, çalışıyorum. PS3 ve Futbol en büyük hobilerim
    Bu arada FİFA10, geçen seneye göre bu sene Pro olayıyla çok isabetli bir iş yapmış.
    Donanım Haber'i devamlı takip eder, interaktif katılmaya çalışırım.

Bu akşam da takıma katılacağım..
    Orta sahada hangi mevkide oynayayım hocam? Tercihiniz varsa önceden bilmek isterim. Başka bir arkadaşımın mevkisinde oynuyor olmayayım.

Bir abi daha geldi Desene.

Bende Gökhan hocam 24 yaşındayım İstanbuldanım,evli ve çocukluyum tanıştığımıza memmun oldum

V Pro bence geliştirilmeye çok açık bir sürü eklenti yapılabilir ilerleyen senelerde.

Bu akşam muhtemelen gene 10'un üzerinde kişi olacaktır ve 2 gruba ayrılırız o zaman mevkiler paylaşılır kimse açıkta kalmaz yani

Murat ne haber ya akşam bana söyleniyordun hiç solu görmüyorsun diye, bana değil Serdar abiye kız nereye baksam pas bekliyor

• hadi bakalım gökhan inş olur. bu arada mükemmel bi bug oluştu. manu aldım kendimi accrington karşda 20 dakika ayarladım maça girdim skill move yapıcam çalımla adam geçmeleri tamamlayım dedim. bi gariplik var sahada :D 15. dakikaya girdigimizde durumu çaktım. accrinton 1kaleci 3 oyuncuyla sahadaydı :D ilk yarı biterken oyun dondu :D kapattım bn de açıyorum simdi bakalım nolmuş silinmez inş açılanlar ugrastım o kadar:D
  • Bi kere daha duymuştum aynı şeyi Kayseri 7 oyuncu ile oynuyor diye yazmışlardı,

Makinayi oyundan çıkmadan kapattıysan açtıkların gider can
  • bortacini italyan mafiasi gibi ismin var
  • fatih kopardn beni

gökhan oyunu kapattım makineyi degil makine kitlenmedi :) ama save etmemiş tabi yalan oldu komple :S
  • beyler benim pro adamin 90% hersey acik ama genede benim adam defansda 89 orta saha 88 forvet 87 daha fazla cikmiyomu acaba?????
  • Bizim çakallık projesi gerçek olacak mı acaba ya gökhan. herkes yedek alsın kendi oyuncusunun save dosyasını. sonra gitti adamım diye ağlamasın. hatta bence 70 civarı olanlar denesin bunu ilk önce, patlarsa gene yapılır 70 nolcak.
    "Domuşuk sevim, adamım benim" parçasını söyleriz proje başarısız olursa gökhan

@ Fatih gözün doysun lan patrik kluivert, klose, henry ve ibrahimoviç karışımı adamın var hala istiyosun. he oluyo 100 oluyo adam, sonra 1500 kere maçın adamı olursan kintaro oluyo adamın. ama bunu sadece ve sadece ea mühendisleri biliyor bizim hemşeri var orda o söyledi

İşte fatihin bunda sonraki aşamada yapacağı adam:http://powet.tv/powetblog/wp-content/uploads/2007/08/kintaro.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 13:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

bortacini italyan mafiasi gibi ismin var

+1 Aynen italyan mafyası gibi
    Bortacini ailesi Sicilyanın en ünlü ve korkulan ailelerinin beşında geliyordu.... :)
    Aramıza hoşgeldin Bortacini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 8 Ocak 2010; 13:51:22 >
  • derikom izledin mi derbiyi. Görüntü kalitesi çok kötü ama 16. dakikada rüştünün yediği gol süper
  • Memnun oldum Gökhan, sağol..

Diğer tüm arkadaşlara da sıcak karşılayışınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

derikom izledin mi derbiyi. Görüntü kalitesi çok kötü ama 16. dakikada rüştünün yediği gol süper

Serdarım şimmmdi onu izliyordum doldu tamamen video Kilim Rüştü yaptı yapacagını yani diyorsun
  • Fatih, dün 6-3'lük maçta kaç gol attın hocam? Her atakta 18'in içinde bitiyodun valla..

Futbolcunda Fatih Tekke'ye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

derikom izledin mi derbiyi. Görüntü kalitesi çok kötü ama 16. dakikada rüştünün yediği gol süper

Serdarım şimmmdi onu izliyordum doldu tamamen video Kilim Rüştü yaptı yapacagını yani diyorsun

Görüntü kalitesi kötü çünkü daha ilk kameramanlık deneyimimiz affet
    ama rüştü golünü izle yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 13:55:27 >

• Derikom
  • quote:

Bizim çakallık projesi gerçek olacak mı acaba ya gökhan.

Çakallık projesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

Bizim çakallık projesi gerçek olacak mı acaba ya gökhan.

Çakallık projesi

Operation: Jackalness
    Fatihin adamının 1 ay sonraki resmini gördün mü derikom?
    Derbiyi izledin mi?

• akşamı bekliyoruz baklım abi ya rezil olacağız yada vezir olacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

akşamı bekliyoruz baklım abi ya rezil olacağız yada vezir olacağız

Ya gökhan şu an evlerinde olan arkadaşlar hemen denese şu olayı oluyo mu meraktan çatlıcam
  • az kaldı abi az dayan dayan, denemek issteyen varsada denesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

az kaldı abi az dayan dayan, denemek issteyen varsada denesin

Oğlum bizim virtual pro hayali ihracat-ithalat işi başarısızlııa uğrarsa bizi sığır reçeli yapar, ekmeğin üstünde yurtdışına sürerler, ps3 ün hdd'sini göğsümüze vura vura ağıt yakarız cevooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 15:05:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.