Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

ya biriniz söylese ya adamların performansına göre özellikleri düşüyo veya artıyormu.Ben kötü oynasa bile düşmüyor diye biliyordum benim adamın düştüde biraz.

Evet Pro ranked maç yapınca eğer gol asist ya da maçın adamı felan seçilirsen gücün artıyo ama makineyi felan kapayınca düşüyo. Performansın artarsa statlarında gösterir zaten yeşil renkte form grafiği olarak :D

Arapas olayını halledersen rahat maç alıcazda oynadığım maçlarda top orta sahadan çıkmıyo
  • quote:

ya biriniz söylese ya adamların performansına göre özellikleri düşüyo veya artıyormu.Ben kötü oynasa bile düşmüyor diye biliyordum benim adamın düştüde biraz.

performansına göre yeşil kısım artıyor gercek kalıcı olan gücün mavi olan düşme neden olsun ki gücünde bende olmadı kilitleri açtıkça mavi güç artıyor.
  • Proje ödevinin 9 sayfası kaldı , birazcık ara verdim eğer yetiştirebilirsem ahmeti mesajlıyacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

quote:

performansına göre yeşil kısım artıyor gercek kalıcı olan gücün mavi olan düşme neden olsun ki gücünde bende olmadı kilitleri açtıkça mavi güç artıyor.

ya dün akşam ball skill mesela 87 ydi bugün girdim 78 bunun sebebi nedir?

• Beyler 22.15-20 gibi kulüpteyim. Siz başlayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

quote:

ya dün akşam ball skill mesela 87 ydi bugün girdim 78 bunun sebebi nedir?

reox o ball skillse girince bikaç parçaya ayrılıyor o. onlar performansına göre artmıştır yeşil olmuştur. sonraki maçlarda kötü oynayınca düşmüştür. mavi olan kısım düşmez her maç sıfır oynasanda mavi kaçsa kalır. yeşil anında düşebilir şaşırtmasın seni yani.

birazdan online olabilirim. sözlum msn e gelirse çıkarım haberiniz olsun :D

• Altın çağımızı yaşıyoruz ve yaşadık desek yeridir. 6 galibiyet 4 mağlubiyet aldık dün gece sadece. Ve takım puanımız 900'ü gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Altın çağımızı yaşıyoruz ve yaşadık desek yeridir. 6 galibiyet 4 mağlubiyet aldık dün gece sadece. Ve takım puanımız 900'ü gördü.

Hocam fatihle ben kırmızı kart görünce biraz gözlerimi dinlendiriyim maç bitene kadar hesabına uyuya kalmışım,umarım tekrar maça girdiğimizde olmamıştır bu uyuma işi benim adam boşta kalmamıştır çünkü hiçbirşey hatırlamıyorum çok yorgundum zaten öyle bir olay olduysa özür dilerim herkezden.Ahmet şu kadroyu ve herkezin mevkisini yazıcaktın onu bir yazarsan açık olsun herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 31 Aralık 2009; 3:40:26 >

• Süper geceydi hakkaten coştuk resmen, form tavan yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Süper geceydi hakkaten coştuk resmen, form tavan yaptı

Bencede bende yeni yerimden çok memnun oldum baya Rdm
  • Arkadaşlar turnuva açıyorum kimler gelecek. Ben Hepinizi yazıyorum. özellikle de freevm' yi Katılamayacak olanları silerim.
  • özellikle beni yaz bu ilk turnuvam kendimi göstermem lazim
  • skill level'ı yüksek olanlarla oynandımı daha iyi oluyor zor olsada zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

özellikle beni yaz bu ilk turnuvam kendimi göstermem lazim

Yazmam mı yeğenim ayıp ettin

Arkadaşlar ben bizimle devamlı maç oynayan herkesi kafadan yazdım turnuva listesine. Oynamak istemeyenler konuya ben oynamak istemiyorum yazsın.
    Caner senin psn neydi, katılacaksan söyle de listeye yazayım, nickini yazdım psn boş kaldı.

Turnuva linki:http://forum.donanimhaber.com/m_36748021/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36748021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 31 Aralık 2009; 11:58:16 >

• evet beyler dün gece gerçekten güzel geçti hem takım açısından hem benim açımdan. Nitekim takıma en yararlı olduğum gündü
  • Bende geliyim ama 10dan önce açanlarla yaparız takımın puanı yükselir
  • Arkadaşlar önemli !!!
    Açtığım dünya kupası turnuvasına hepinizi yazdım ama tabii bunlar konuya yazmamış nerden yazdın diye soranlar oluyor. Herkes formaliteden de olsa beni de yaz, zaten yazmışsın gibisinden bir şeyler yazsın turnuva konusuna, rica ediyorum hepinizden. En kısa sürede yazın, yoksa hani niye başlamıyoruz hadi diyenler olacaktır. E doğal olarak ben oynayacağım demeyeni de listeden silip yedek almak zorunda kalırım. Hadi maxpro. yarına kadar bekleyeceğim sizi.

http://forum.donanimhaber.com/m_36748021/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36748917

• PSN = RenacCros
  • 7-0 lık maçta 4 gol 2 asist yaptım maç sonu rating 5.5 di ne alaka şimdi :):)
  • serdar kim hangi takimla oynicak??
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.