Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.994
Cevap
562
Favori
898.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç birinde. Pazarama hariç bir yer kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makko58 M kullanıcısına yanıt
    puanharca gibi uygulamalar ile çeke dönüştürülebilir ufak komisyonlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle diyorlar ama genelde o kadar sürmüyor sayın hocam. Farklı kartlarla hiçbir iadem 3 günü geçmedi.

• Kazandrio uygulamasına gireceğiniz 1 adet cips kodu ile ya da Akbank kullanıyorsanız Juzdan üzerinden alacağınız kod ile FLO'da FLO satıcılı ürünlerde geçerli 1500 TL ve üzeri alışverişe 400 TL indirim oluyor.

Ayrıca Maximum'un yaptığı 1500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL Maxipuan kampanyasından da faydalanabilirsiniz. Bankamatik kartı ile öderseniz Bankamatik Kart kampanyasından 25 TL daha gelir.

Kredi kartı ile ödemek isterseniz, vade farksız 6 aya kadar taksit yapabiliyorsunuz. Okula Dönüş kampanyasını kullanıyorsanız (2.den itibaren saydığı için diyorum), bu kampanyadan da puan kazanabilirsiniz.

** Bazı müşterilere "Sana Özel" olarak 1500 TL ve üzeri Bankamatik Kart harcamasına 150 TL Maxipuan kampanyası da gelmiş. Onunla da kombolama yapılabilir.

***** Son ödeme tutarının 1500 TL ve üzerinde kalmasına dikkat etmelisiniz tüm kazanımları elde edebilmek için.

• Maximum troy un ve sanal kartin amazonda gecmemesi kotu oldu. Troy olup Bazi kartlar geciyormus. Bu kampanya icinde simdi mastercard olusturup dijital yap et degmez

• Boyner kampanyası 15 eylüle kadardı kampanyalar kısmında görünmüyor sizde de öyle mi

• Okula dönüş kampanyası Amazon hb gibi yerlerde geçerlimi arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Okula dönüş kampanyası Amazon hb gibi yerlerde geçerlimi arkadaşlar ?
    Geçmiyor. Amazon için ayrı kampanya var 15'ine kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

Maximum troy un ve sanal kartin amazonda gecmemesi kotu oldu. Troy olup Bazi kartlar geciyormus. Bu kampanya icinde simdi mastercard olusturup dijital yap et degmez
    Troy banka kartını Amazon'da sorunsuz kullandım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Suan yine denedim ne alemde diye yok olmuyor. Tarihi 11/28 acaba bundan sonrakiler mi calisir sekilde yaptilar

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Amazon troy mevzusu ilginç , başlarda sadece arkasına discover yazan troy kart kullanılıyor sanıyordum.Geçenlerde bayağı uğraştım bir Amazon hesabıma ne yaptıysam troy kartı ekleyemedim.Sonra başka bir Amazon hesaba eklemeye çalıştım sorunsuz ekledi.Bu hesapta tekrar discover yazmayan troy kartı eklemeyi denedim sorunsuz ekledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makko58 M kullanıcısına yanıt

migros sanalmarket.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Yeni elime ulaşan bir kart.

Üstünde discover yazıyor.

• Amazon 1000/150 kampanyasının son günü. Bişey alacak olan alsın maximum kart ile.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Alamayacak olan hediye kart alsın

• xweser X kullanıcısına yanıt

VAYY bu fikir neden benim aklıma gelmedi ya. Hocam yemin ediyorum işin piri olmuşsunuz yav. :D 600 puanıda alırdım. Yazık oldu 300 puana.

• amazon.tr’den 16 temmuzda alışveriş yaptım taksitli 15000/1000₺ ve 1000/100₺ puanlar ağustosta gelmişti onların son kullanım tarihini unuttum hatırlayan var mı veya bakabileceğim bir yer var mı

• xweser X kullanıcısına yanıt

Hediye kart alımında gelir mi, bazı bankalar vermiyordu

• arkadaşlar ekkart yapılan alışverişlerde ana karta mı kampanyayı dahil eder

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Hem kendim hem eşimin kartları ile 750 yi doldurduk hediye kart ile. Yeterli mi?

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.