< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (312. sayfa)

-
-
Üstelik demiş.
50 lirayı ilk işlemde verir diye anladım.
-
Migros'ta Chippin ödemesi yaptım, 400/40 market kampanyasında sayaç işlemedi mesela.
Katıldığınız kampanyaya ait açıklamaları iyice okuyun derim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimal ile iade ekstrenizde görünmez, ancak son ödeme tarihinden önce yansır ise o miktar ödeme yapmış gibi görüneceğinizden total ödemeden o miktar düşer.
-
sadece işbankası değil, ben de ykb de aynı durumdayım
-
18 yıldır iş bankasindan kk var yaklaşık 10 yıldır 10900 lira limiti var 1 kuruş artirmiyor. Garanti 250k yaptı bu sene herhangi bir sorun yapmadı Akbank 40 küsur yaptı vakıf istedigim kadar veriyor ama gel görelim bu lanet iş Bankası artirmiyor. 11k ya ne kaldı 2 şey alınca bitiyor limit kullanmak istemiyorum bile artık. Kendisi kaybediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0 limitle aldığım kartı 6 ay içinde 31 bine çıkardım ben iş bankasında.
diğer kart limitlerimi de düşürmedim. birkaç günde bir sürekli artırım talebi gönderdim.
-
Arkadaşlar en çok limit veren banka garanti mi kredi kartı konusunda
-
Limit konusunda Ziraat fena sayılmaz. Tabi hepsinin tavrı müşteriye göre değişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 26 Nisan 2023; 15:40:36 >
Aidat iadesi ile ilgili e-devlet başvurumu Aralık ayında yaptım hâlâ bekliyorum. Şimdi aradım cuma toplantıda görüşülecek dediler
Kredi kartı limiti konusunda İş Bankası (hatta tüm bankalar) borçluyu seviyor arkadaşlar. Bir yıldır bordrolu bir gelirim yok ve kredi kartım ağzına kadar dolu, sadece asgarisini ödeyebiliyorum ama banka gözünde süper bir müşteriyim (çünkü faiz kilitliyor)
Limitim az kaldıkça, internet alışverişi yaparken limit arttırma uyarısı çıkıyor: "Limiti arttır ve onayla" ya da "Sadece işlemi onayla" diye. Dikkatsizliğinizden yararlanmak istiyorlar. Komik olan da aylık gelirimi 17k hesaplamaları ve limitimi 24.5'tan 65k'ya çıkaralım demeleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semican -- 26 Nisan 2023; 16:1:23 >
-
Kart almak isteyip alamadığım tek banka Ziraat 😂
Benim de Denizbank kart vermek için illaki şubeye davet eder ve ben hiç gitmedim
Kesinlikle 1 yılda tam 7 kez Limit yükseldi.
2+3 tanesini ben istedim gerisini banka teklif etti.
Son 3 yükseltme 80,000-120,000-150,000
hocam her limit arttırım talebinde puanınızdan düşmüyor mu? yanı sureklı lımıt arttırım talebı gondermek eksi olarak yansımıyor mu? ben mı yanlıs bılıyorum acaba?
-
-
Düşmüyor. Ben Findeks abonesiyim. Birkaç banka için sık sık limit artırım talebinde buluyordum. Hep reddedilmesine rağmen puan düştüğüne şahit olmadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama yüzde 10 maxipuan kampanyası ile sarıkız alımı ile puan geliyor mu? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler (puan harcamasında olmaz diyor, ama kazanımla ilgili sınırlayıcı madde göremedim)
Pazaramada kupon kodu var mıydı? Geçtiğimiz günlerde bildirim gelmişti umursamadım şimdi lazım oldu
Geçen ayda bana çıkmıştı bu kampanya. 100 tl lik mobil ödeme yaptım. Puan yatmadı. Talep oluşturdum. Minumum 250 TL alışveriş yapmanız lazım dediler. Kampanya yeniden gelince baktım. Aşağılarda bir yerde 250 TL ve üstü ibaresi yer alıyor.
-
Üst üste red gelip sonra onaylıyorlar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayse45 -- 27 Nisan 2023; 10:58:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X