64 bin limit var hemde maximum genç kartım |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (311. sayfa)
-
-
O arkadaşa ben de katılıyordum ama burada denildiği şekilde kartı almadan önce değil de, kartı aldıktan sonra pazarlık edilmesi gerektiğini düşünüyordum. Bu saatten sonra iş değişti, umarım bununla ilgili kapsamlı bir düzenleme gelir.
birgun.net
Mahkemeden 'kredi kartı aidatı' kararı: İade edilebilirhttps://www.birgun.net/haber/mahkemeden-kredi-karti-aidati-karari-iade-edilebilir-431385
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
0 limitli ikinci kartım da bu ay içinde iptal edilecek.
Bir süre sonra yeniden 0 limitli kart başvurusu yapacağız sanırım.
-
bunun bir çözüm yolu olmalı. diğer bankalar limit üstüne limit veriyor iken işbankası neden vermez??
-
çok garip gerçekten neye göre nasıl bır lımıt belırleme bu... her banak limit arttırıyo ısbankası 2000tl lımıt vermıyor?
-
İşbank, Akbank ve Yapıkredi yasal limitler konusunda katı maalesef.
Hesaba daha çok para girişi ve daha yoğun harcamalar gibi çeşitli yöntemler denedim ama olmadı. Ben de pes ettim artık.
-
Başka bankadan bu oranda başka limitler yoksa normal.
-
Süpürge zincir marketlere belirli tarihlerde mi geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben, deprem bölgesinde olsanız bile İş Bankası'nın cebinizdeki parayı hukuka aykırı bir şekilde almak isteyeceğini ifade etmek için yazmıştım ama saçma sapan kıskançlık triplerine maruz kaldım. "Ben ödüyorsam sen de ödeyeceksin." kafasından çıkıp ben niye ödüyorum demeliydiniz. Ülke insanlarının her alanda düştüğü bu yengeç sepetinden kurtulması, örgütlü bir şekilde bize dayatılanların karşısında olması gerekiyor. Ben alırım, sana da destek olurum sen de alırsın, sonra sen bir başkasına yardım edersin, böylece bankalar bu örgütlü, hakkını arayan insanlara karşı daha tutarlı davranmaya başlar. Banka ya tutarsa diye 6 senedir benden almaya çalışıyor bu parayı, benim hakkımı aramama ihtimaline oynuyor her sene. Arsızlık seviyesi bu.
Yapı Kredi World Gold kart kullanıyorum ama hiç aidat ödemiyorum demiştim, kimse de demedi ağa sen nasıl ödemiyorsun. Tuttular yine sözleşme attılar önüme. Ben sözleşme maddelerini bilmesem bu denli hakkımı arayabilir miydim?
Attığınız haber tam da benim daha önce vurgulamak istediğim konuydu. Banka ile sizin yaptığınız sözleşme sizi benim yaptığım beni bağlar. Banka sizin mevduatınıza %20 benim mevduatıma %30 faiz verebilir. Bunun gibi düşünün kredi kartı kullanımını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 24 Nisan 2023; 20:53:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dyson süpürgeler satış onaylı olarak Media Markt, Teknosa ve Dyson internet sitesi-mağazalarında satılıyor. Diğer satış noktalarından satın alımda, sonrasında yaşanabilecek servis taleplerine karşı Dyson tarafından onaylı olmayan yerden alındığı için olumsuz geri dönüşler olduğunu duydum. O yüzden yukarıda yazdığım 3 satış noktası haricinde satın almamanızı öneririm.
Stok konusu ise belirli tarihler olmadan ara ara yenileniyor. Arayıp sordum defalarca fakat hiç kesin bir tarih veremediler. Ara ara Media Markt Web sitesi üzerinden takip ederken tesadüfen stok olduğunu gördüm ve gidip mağazadan aldım hemen.
Teşekkürler hocam.
Ben o arkadaş gibi düşünüyorum derken 'biz ödüyoruz sizin de ödemeniz gerekiyor' demek istemedim. Bankaların kredi kartı çıkarırken herkes için ortak bir sözleşmesi var, buna bir madde-şart vesaire ekleyerek zaten almaması sağlanabilir (mesela maaş müşterisi). Standart sözleşmede ödemeyi gerektiren tutarı, sözleşmeyi onaylarken sanki haberi yokmuş gibi paylaşan insanlar çoğunlukta olduğu için yazdım. Yoksa pazarlıkla veya başka şekilde ilgili tutar iade edilebilir. Ben aidat alınmadan bile kapatma talebinde bulunduğumda Maximum şartsız 3 defa 150 maxipuan, Axess öğrenci 6 ay kapatmama sözüne 180 tl chip-para (normal kartın aidatı bu civarlardaydı sanırım), Bonus flexi 9 ay kapatmamaya 270 tl bonus verdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Axess öğrenci için nereden iptal isteğinizi belirttiniz, ben de düşünüyorum da yerler mi acaba blöfü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ps deluxe abonelik alacağım. 460 TL. Dijital oyun kampanyasında % 20 puan kampanyasından faydalanılır değil mi?
Evet oluyor.
-
Normal 444 25 25ten. Öncesinde free kart çıkartmıştım siteden başvurup aranarak, ortak limitle açtılar diye hatırlıyorum.
Hocam chippin ile mobil ödesek sayar mı acaba, bilginiz var mı? Vakıf worldde benzin alımında chippin ile mobil ödeyince sayaç işliyor.
-
Hiç kullanmadığım bir platform o yüzden sayar mı bilmiyorum.
-
Açıklamasına da toplam 110 tl kazanabilirsiniz demişler büyük ihtimal 6 günlük kampanya 6 gün boyunca diğer temassız kampanyasını da yaparsanız 60 tl kazanıyorsunuz (hatta açıklamada bu kampanyadan da bahsediyor) ikisi birden 110 tl yapıyor ilerde diğer kampanyalarda böyle bir şey görmeyiz umarım çünkü çok kafa karıştırıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 25 Nisan 2023; 16:1:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X