< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (277. sayfa)

-
-
Vakti zamanında 11 TL aidatı bile Bankalar Birliği ile almışlığım vardır aidatlı kartlarımı takip ederim gelmeden ona göre önlemimi alırım ama kullandıklarımı da önce mh yolu ile o da fayda etmezse e-devlet ile almayı başardım aidatı ödeyebilecek var ise bilemem tabii ama neredeyse 8 senedir kredi kartı kullanan biri olarak ödediğim toplam aidat 100 TL yi geçmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
“MaximumMobil” telefon uygulamasından “KATIL”a basabiliyorsan yatar. Katıl’a basmana rağmen günü gelince yine de yatmazsa, kayıt açtırın yatar. Bana ilk başta yatmamıştı, kayıt açtırınca yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadım çok teşekkür ederim detaylı bilgi için 5900 liralık altın aldım. Anladığım kadarıyla 500 tl ekstreden indirim olacak. Birde bu ilk alışveriş 500 pazarama maxipuan ve 100 tl pazarama maxipuanı +75 tl puanı yani toplamda 675 puanı akaryakıt alışverişinde fiziki kartla çektirebileceğiz doğru mudur? Eğer pazaramada kullanmak istersek alt limit olmadan herhangi birşey alabiliriz dimi
Fiziki kartla çektiremezsiniz maximum mobil uygulamasından araçta öde kısmından kod oluşturup aytemizden alınabilşr yakıt
Hocam pazarama puan fızıkı kartla olmuyor ya uygulamadan bır sey alacaksınız ya da yakıt almak ıstersenız de anlasamalı markalardan mobıl uygulama uzerınden aracta odeyeceksınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar bilgilendirme için teşekkür ederim.
Hocam rica ederim ne demek şimdiden size ve forumdaki arkadaşlara sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 31 Aralık 2022; 13:53:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katıla basmıştım. Kampanya bitiminden 2 sonra yatacağı söyleniyor.
-
Kampanya bitiminden 10 iş günü içerisinde diye yazıyor. 2 günü nerede okudunuz?
https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/dijital-oyun-eglence-platformu-odemelerinize-ilave-maxipuan
Yanlış aklımda kalmış :) düzeltme için teşekkürler.
-
Market kampanya puanları 4 alışverişim olmasına rağmen yatmadı. Puan yatış tarihi 31 Aralık diye hatırlıyorum
Mobil temassız gelmiş ama market kampanyası gelmemiş, biterse üzer
yılbası market kampanyası bugunde devam edıyor yarına yenısı gelır büyük ihtimalle
-
Arkadaşlar ocak 2023 Motorlu taşıtlar vergisi için bir aksiyon var mı? Sadece peşin fiyata 4 e kadar bölme gördüm başka bir kampanya gelir mi geçen senelerden düşünerek
merhaba işbankasının pazarama uygulamasındaki araçtan öde kısmında aytemiz var - yakıtta %1 indirim var. ama bir kereliğine vaay uygulamasını indirip üye olursanız indirim oranı %2 çıkıyor. yılbaşında kampanya vardı bir haftadan beri yakıt indirimi %3
vaay üye olup kapatın - yine işbankasının içinden devam ediyorsunuz ama indiriminiz 2 kata çıkıyor. :)
devir ekonomi devri yakıtta indirim veren yok bana göre 60-70 kuruş indirim güzel
altrenatif önerisi olan yazsın
-
Yılbaşı kampanyası yeni bittiği için ilk günü gelmemişti ama şimdi an itibariyle geldi ilk 300 sonrası her 300 e 30 toplam 300 maxipuanquote:
Orijinalden alıntı: hhd82yılbası market kampanyası bugunde devam edıyor yarına yenısı gelır büyük ihtimalle
-
Ben geçen ay aldım bu ayda almayı düşünüyorum ama benim şu şekilde karım oluyor kredi kartı ödemem için bana extra 100 TL indirim veriyor o şekilde olunca altını normal fiyata almış oluyorum vereceği 75 maxipuan 24 pazarama puan yanıma kar kalmış oluyor.
Sizde altını bu maxipuan ile banka fiyatına almış olursunuz.
Kredi kartı ödemem için bana extra 100 TL indirim veriyor. Bunu biraz açar mısınız rica etsem?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X