Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: desirefox Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.631
Cevap
581
Favori
975.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibo83

Ben konunen banka Hem Ücretsiz hem Ücretli kart sunuyorsa

Ücretli kart kullanıp ben ücret ödemiyorum demek saçma dedim.

Kart Ücret aidatı 200-6000 TL yıllık

Saçma falan değil burada win win sözkonusu.

Ben onbinlerce liralık harcama yapıyorum bundan banka ne kadar para kazanıyor. Üstüne benden bunu talep edemez. Ha eder ama sonra geri verir…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakti zamanında 11 TL aidatı bile Bankalar Birliği ile almışlığım vardır aidatlı kartlarımı takip ederim gelmeden ona göre önlemimi alırım ama kullandıklarımı da önce mh yolu ile o da fayda etmezse e-devlet ile almayı başardım aidatı ödeyebilecek var ise bilemem tabii ama neredeyse 8 senedir kredi kartı kullanan biri olarak ödediğim toplam aidat 100 TL yi geçmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

“MaximumMobil” telefon uygulamasından “KATIL”a basabiliyorsan yatar. Katıl’a basmana rağmen günü gelince yine de yatmazsa, kayıt açtırın yatar. Bana ilk başta yatmamıştı, kayıt açtırınca yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semican S kullanıcısına yanıt

Üstadım çok teşekkür ederim detaylı bilgi için 5900 liralık altın aldım. Anladığım kadarıyla 500 tl ekstreden indirim olacak. Birde bu ilk alışveriş 500 pazarama maxipuan ve 100 tl pazarama maxipuanı +75 tl puanı yani toplamda 675 puanı akaryakıt alışverişinde fiziki kartla çektirebileceğiz doğru mudur? Eğer pazaramada kullanmak istersek alt limit olmadan herhangi birşey alabiliriz dimi

• Fiziki kartla çektiremezsiniz maximum mobil uygulamasından araçta öde kısmından kod oluşturup aytemizden alınabilşr yakıt

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam pazarama puan fızıkı kartla olmuyor ya uygulamadan bır sey alacaksınız ya da yakıt almak ıstersenız de anlasamalı markalardan mobıl uygulama uzerınden aracta odeyeceksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Selamlar bilgilendirme için teşekkür ederim.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek şimdiden size ve forumdaki arkadaşlara sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 31 Aralık 2022; 13:53:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Katıla basmıştım. Kampanya bitiminden 2 sonra yatacağı söyleniyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Kampanya bitiminden 10 iş günü içerisinde diye yazıyor. 2 günü nerede okudunuz?

https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/dijital-oyun-eglence-platformu-odemelerinize-ilave-maxipuan

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Yanlış aklımda kalmış :) düzeltme için teşekkürler.

• Market kampanya puanları 4 alışverişim olmasına rağmen yatmadı. Puan yatış tarihi 31 Aralık diye hatırlıyorum

• Mobil temassız gelmiş ama market kampanyası gelmemiş, biterse üzer

• kef K kullanıcısına yanıt

yılbası market kampanyası bugunde devam edıyor yarına yenısı gelır büyük ihtimalle

• Arkadaşlar ocak 2023 Motorlu taşıtlar vergisi için bir aksiyon var mı? Sadece peşin fiyata 4 e kadar bölme gördüm başka bir kampanya gelir mi geçen senelerden düşünerek

• merhaba işbankasının pazarama uygulamasındaki araçtan öde kısmında aytemiz var - yakıtta %1 indirim var. ama bir kereliğine vaay uygulamasını indirip üye olursanız indirim oranı %2 çıkıyor. yılbaşında kampanya vardı bir haftadan beri yakıt indirimi %3

vaay üye olup kapatın - yine işbankasının içinden devam ediyorsunuz ama indiriminiz 2 kata çıkıyor. :)

devir ekonomi devri yakıtta indirim veren yok bana göre 60-70 kuruş indirim güzel

altrenatif önerisi olan yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

yılbası market kampanyası bugunde devam edıyor yarına yenısı gelır büyük ihtimalle

Yılbaşı kampanyası yeni bittiği için ilk günü gelmemişti ama şimdi an itibariyle geldi ilk 300 sonrası her 300 e 30 toplam 300 maxipuan

• Maximum Kart Kampanyalar (Genel)  26.08.2020 (GÜNCEL)

Bu kampanya ile gram altın alışverişi yapmak mantıklı olur mu sizce arkadaşlar? Veya kampanyaya dahil olur mu?

• zevzekadam kullanıcısına yanıt

Ben geçen ay aldım bu ayda almayı düşünüyorum ama benim şu şekilde karım oluyor kredi kartı ödemem için bana extra 100 TL indirim veriyor o şekilde olunca altını normal fiyata almış oluyorum vereceği 75 maxipuan 24 pazarama puan yanıma kar kalmış oluyor.

Sizde altını bu maxipuan ile banka fiyatına almış olursunuz.

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ödemem için bana extra 100 TL indirim veriyor. Bunu biraz açar mısınız rica etsem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.