Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

olmuyormuş ,e devletten tekrar kayıt açtım ,bu sefer bankadan dün gelen maili ekledim ve işin garibi iş bankası hiçbir teklif yapmadan direk red etmiş geri iade yapmayı :D ekmeğime yağ sürdüler bi nevi inş :)

bu gelen mailin full görselini ekledim başvuruma.

İyi yapmışsınız umarım iade edilir sorunsuzca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt

O zaman niye Bireysel Hakem Heyeti'ne yazıp insanlar ücretli (!) kredi kartlarının parasını alabiliyor? Ya müşteri memnuniyeti adına veriyor ya da banka kendi menfaatini düşünüp bu adam bizde kalırsa ödediğinden daha fazla para bırakır bankaya diyor. Konusu bile var hatta. O zeki insanlar ücretli kredi kartının parasını alıyor çatır çatır kampanyalara katılıyor, siz aidatsız kartınızla birkaç kampanyaya katılmaya devam edin hocam.

Var yani öyle bir dünya, sadece ya siz bilmiyorsunuz ya da yapamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 30 Aralık 2022; 11:8:14 >
  • dün boyner'den alışveriş yaptım.

kartı yeni kullananlara özel verilen %10 indirim, yansımadı.

kampanya şartlarında "giyim & akseuar" sektörü dahil görünüyor. acab maksimumda boyner "giyim&aksesuar" olarak görünmüyor mu, bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 30 Aralık 2022; 11:35:39 >
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Boyner kampanyası için detaylarda şu yazıyor;
    " Kazanılan MaxiPuanlar 17 Ocak 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek olup 28 Şubat 2023 tarihine kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır. "

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zevzekadam kullanıcısına yanıt

bu kampanyayı görmemiştim açıkçası  

keşke görseymişim 1350 TL alışveriş yapmıştım, gerçi slip de Garanti, yazıyor sanırım iş bankası posu da değil. her türlü kaçırmışım bu kampanyayı. üzüldüm.

ama benim dediğim başka bir kampanya, kartı 1 aydır kullanıyorum ve seçili sektörlerde (market, akaryakıt gibi) 100 tl üzeri alışverişte diretk %10 indirim yapıyor.

şimdi baktım kampanyalara da ekstra 100 daha indirim varmış, bütün kampanyalara katılıp, pos cihazını da eleman doğru seçseymiş, 200+100+100 kazanım olacakmış :/

bari şu 100 gelse de amorti olsa 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 30 Aralık 2022; 11:52:17 >
  • Şu pazarama dan gram altın vs alan varmıdır nasıl oluyor 5000 üzeri 500 tl indirim ve başka birleşen kampanyalar varmı bilgilendirir misiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam olay şu,ya herkesten alırsın iade etmezsin yada hiç almazsın bu muhabbetler yaşanmaz,bankaya iptal fakei atıyorlar hemen iade ediyor müşteri kaybetmemek için,haa demek öyle diyorsun bu seferde sende yapıyorsun iade ediyorlar,o kişiyle senin aranda ne fark var ? sende müşterisin sonucunda,ben buna hep takılırım,benim o adamla bir farkım yoksa,yoktur zaten, banada iade etmeli,etmiyorsa iptal eder geçerim,mal-para benim istediğim yerde değerlendiririm onların bana ihtiyacı var.

• OrQuN kullanıcısına yanıt

5000 TL üzeri alışveriş yaparsanız 500 TL ekstre indirimi gelir

Pazarama'dan 2022 yılında ilk alışverişiniz ise 500 TL Pazarama MaxiPuan gelir

Tüm alışverişlerde %2 (Max. 100 TL) kampanyasından 100 TL Pazarama MaxiPuan gelir

Maximum kartın E-Ticaret kampanyasından 75 TL MaxiPuan gelir

Pazarama'nın kendi uygulamasından (Maximum Mobil değil) alışveriş yaparsanız her 250 TL için 1 çekiliş hakkı kazanırsınız

• semican S kullanıcısına yanıt

Pazarama puan çok sinir bozucu. Ben orada hiç alacak bir şey bulamıyorum.

• Arkadaşlar xbox üzerinden bireysel bankamatik kartıyla alışveriş yaptım 180 liralık %20 iade maxi puan yatar mı? Yoksa kredi kartıyla mı almalıydım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • semican S kullanıcısına yanıt
    bunların hepsi altın için geçerli mi, tavsiye satıcı var mı?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum  

• @ensar14

Altın için geçerli. Geçen ay tüm bu kampanyalardan altın alarak yararlandım (çekiliş bu ayın kampanyası). Trendyol'da Ahlatçı, Pazarama'da AgaKulche firmalarından alışveriş yaptım. İki firmada da problem yaşamadım. Ahlatçı Pazarama'da da var.

@Venomstr

Çok haklısınız, Pazarama hem diğer sitelere göre genelde pahalı hem de site sürekli hata veriyor. Alışveriş yapmak zulüm. Pazarama puanları akaryakıt alımında kullanabiliyorsunuz, aracınız varsa o bir avantaj. Ya da ben geçen ay kuru gıda alışverişi yaptım Bizim Toptan (BizCo) ve Makbul firmalarından, o şekilde de değerlendirilebilir.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

" O zeki insanlar ücretli kredi kartının parasını alıyor çatır çatır kampanyalara katılıyor, siz aidatsız kartınızla birkaç kampanyaya katılmaya devam edin hocam.

Var yani öyle bir dünya, sadece ya siz bilmiyorsunuz ya da yapamıyorsunuz.""

Bende 4 kart var ücretli olanda var

Ücretsiz olanda.

Ama ücretli karttan pual mil kazanıp ben ödemiyorum demem!!

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Banka harcamaya göre müşteri bizde kalsın diye iade kadar verebiliyor

Fakat; Yasal hukuksal olarak vermeme hakkı var.

Banka size 2 kart sunuyor

Maximum

Maximum Aidatsız

Bu nedenle ücret ödüyoruz kampanya, promosyon, taksitlendirme yaptığı için ücret ödüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

" O zeki insanlar ücretli kredi kartının parasını alıyor çatır çatır kampanyalara katılıyor, siz aidatsız kartınızla birkaç kampanyaya katılmaya devam edin hocam.

Var yani öyle bir dünya, sadece ya siz bilmiyorsunuz ya da yapamıyorsunuz.""

Bende 4 kart var ücretli olanda var

Ücretsiz olanda.

Ama ücretli karttan pual mil kazanıp ben ödemiyorum demem!!

Siz ödüyorsunuz diye herkes ödemek zorunda mı? Bankayı soymuyoruz, arıyoruz ve diyoruz ki benim kalmamı istiyorsanız iade edin yada kartı iptal edin. Bankada sisteminde gerekli şartlar uygunsa iade ediyor. Sistemi hack leyip almıyoruz yani.

Elimdeki kartların yıllık ücreti belki 3000 TL. Neden vereyim ki? Alabildiğimi alırım.

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

Ben konunen banka Hem Ücretsiz hem Ücretli kart sunuyorsa

Ücretli kart kullanıp ben ücret ödemiyorum demek saçma dedim.

Kart Ücret aidatı 200-6000 TL yıllık

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt

3000 TL ücreti olan hangi kart öyle

En pahalı American Express oda herkes almıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

3000 TL ücreti olan hangi kart öyle

En pahalı American Express oda herkes almıyor zaten

Toplam dedim 1 kart için demedim.

hocam olaya çok yanlış bakıyorsunuz,siz kullanıcı olarak alabildiğinizi almanız lazım,çünkü bankalar zaten her zaman kar ediyorlar herşeyden,benim 2 kartım var biri enpara biri iş bankası ama daha fazla iş bankasını kullanıyorum ve para akışı gün içinde 100 milyarı buluyor neredeyse,firmanın kasası bende çünkü,harcama yapılacağı zaman ben ödeme yapıp ödeme alıyorum,ve emin ol aidat alanların çoğunun benden daha fazla para akışı yaptığını düşünmüyorum,ee başka ne kaldı hesabımda milyarları tutuyorum,hem kendi param birikimim hemde firmanın-işyerinin parası.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.