< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (279. sayfa)

-
-
Şok cüzdana 300tl yükleme yaptım, market kampanyası sayacı işlemedi. Ama harcamam işcepte market diye görünüyor. Bimparaya yüklemede sayaç işliyor.
-
İşcepten baktım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sadece Bankamatik kartı olan birisi artık kampanyalara katılamıyor mu ?
Bugün bir yakınıma bankamatik kart ile 500 TL harcamaya 100 TL Maxipuan kampanyası gelmiş. Hazır bu kampanya varken mobil ödeme ve bankamatik kampanyalarına da KATIL demek istedi uygulamadan fakat "Bu kampanyalara katılabilmek için İş Bankası kredi kartınızın olması gerekiyor" diye uyarı çıktı ve katılamadı kampanyalara.
Kendisinin sadece banka kartı var.
Önceden böyle bir durum yoktu. Katılım sağlayıp puan kazanabiliyordu.
-
banada geldı 500 harcamaya 100 kısıye ozel bankamatık katına uygulamada gorunuyor katıl butonu yokdur benım zaten kredı kartımda yokdur bankamatık maas kartım var.
-
O kampanyadan kampanyaya göre değişiyor. Bazılarına banka kartı ile katılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 e 100 kampanyası zaten İşcep üzerinden bildirim şeklinde geldiği için hesaba tanımlı. Maximum mobil'den de girip kontrol edince; en üstte çıkıyor zaten. Bu kampanyada sorun yok.
Fakat diğer kampanyaların şartlarında banka kartı DAHİL olmasına rağmen katılım sağlanamıyor.
Mobil ödeme kampanyası şartlarında bankamatik kartı dahil diyor fakat kredi kartı sahibi olmadan kampanyadan faydalanamazsınız diyor.
200'e 5 bankamatik kartı kampanyası da yine aynı şartı veriyor.
Yani bankamatik kart kampanyası yapıp kredi kartı şartı koyması çok saçma değil mi ? Resmen zorunda kılıyor kredi kartı çıkartmayı.
Önceden böyle değildi. 2 ay önce bunların hepsine katılıp puan kazanımı olmuştu.
ben 500 e 100 kanpanyasından sonra 4 tane 250 shel akaryakıt kanpanyasınada katıldım banka matık kartımlan
-
Çok enteresan... Şimdi söylediğiniz kampanyaya da katılım denendi ve yine ayni uyarıyı verip kredi kartina başvurulmasıni söyledi.
Arayıp konuşmak lazım belki ama şu 100₺ Maxipuan olmasa kullanılmayacağı için uğraşmaya değmez.
Kampanyanın adı tam olarak nasıl geçiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yeni üyeye %10 indirim kampanyasını karta bir türlü tanımlamıyorlar. Uğraşıp duruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kapıya getirdikleri pos başka bir bankanın olabilir mağazadaki poslar ortak olduğu için her banka kampanyası işliyor
Kapıda ödeme seçerken eskiden hangi banka olduğu seçiliyordu şimdi yok mu?
Evet hocam, onu not düşecektim atlamışım. Fiş üzerinde Garanti BBVA olarak geçmiş.
Kasalarda ki poslar gibi olur diye düşündüm bütün bankaları kapsar diye ama olmuyormuş :)
Hayır seçilmiyor
Arkadaşlar, Maximum’da kampanyalar birleşiyordu değil mi?
Aksi belirtilmediği sürece evet
Merhaba arkadaşlar, ilk defa uygulama üzerinden puan kullanacağız. Fakat ne yaptıysak, ödeme ekranında puanlar bir türlü görünmüyor. Kart detaylarında ise ilgili puanlar "Pazarama Maxipuan" sekmesinde görünüyor. Nerede yanlış yapıyoruz? Sepete Dijital Kod ekleyip satın almaya çalıştık puan kullan dediğimizde puan 0 görünüyor, sepeti silip online alışveriş sekmesinden ürün ekledik olmadı, tekrar sepeti silip market kategorisinden ürün ekledik puan her zaman 0 görünüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdık, sistemde sorun yok dediler. Bir şey anlamadım bu işten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 8 Ocak 2023; 22:49:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X