< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (193. sayfa)

-
-
Gaming de MaxiPara kart, daha önceden MaxiPara kampanyalarından yaralanmıştım ben
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O zaman maximum gaming çok mantıklı çünkü 3000 de yaklaşık 150 gaming puan gelir. Ama maximum gaming maxikart değil diyip puanın üzerine yatmazlar umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Kasım 2020; 23:43:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlem başına max 25₺ veriyor Gaming kart hocam dikkat..
www.maximum.com.tr
Maximum Gaming Kart | Maximumhttps://www.maximum.com.tr/TR/kartlar/maximum-gaming-kart/Sayfalar/maximum-gaming-kart.aspx
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler bilgilendirme için. O zaman diğer kampanya daha iyi olur. 400x6 dan 120 puan gelir. 300+120 puan 2400 harcama için fena sayılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Kasım 2020; 23:52:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sergenss
Trendyol max 9959tl yükletiyor dolayısıyla 500 puandan faydalanamıyorum.
1000tl/300 puan kampanyasında 3 adet 1000 tl alışveriş istiyor. Cüzdana 3 kerede yükleme yapsak işler mi sizce? Farklı gün diye bir şart koşmamış. Bu kadar uyguna geliyorken kaçırmak istemiyorum telefonu açıkcasıBunu bende merak ediyorum. Çamaşır makinesi alacağım. Bilgisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: arifomerBunu bende merak ediyorum. Çamaşır makinesi alacağım. Bilgisi olan varmı?
Alıntıları Göster-arkadaşlar bende trendyol cüzdan a en fazla 750tl yükleyebilirsin diyor siz nasıl 10.000 lere yaklaşabiliyorsunuz??
-bakiye yüklerken taksit yapıyor mu?
-bir de maximum da 3*1000 alışverişe 300tl puandan faydalanmak istiyorum, az önce ilk alışverişimi (1850tl) yaptım ancak bunun sayılıp sayılmadığını maximum uygulamasından göremiyorum. nasıl takip ederim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet-arkadaşlar bende trendyol cüzdan a en fazla 750tl yükleyebilirsin diyor siz nasıl 10.000 lere yaklaşabiliyorsunuz??
-bakiye yüklerken taksit yapıyor mu?
-bir de maximum da 3*1000 alışverişe 300tl puandan faydalanmak istiyorum, az önce ilk alışverişimi (1850tl) yaptım ancak bunun sayılıp sayılmadığını maximum uygulamasından göremiyorum. nasıl takip ederim?
Alıntıları GösterCüzdanım içinde ( i ) i harfi var. Ona tıklayıp TC numaranazi girmeniz gerekmekte .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 9 Kasım 2020; 15:39:45 >
-
Kimlik doğrulama yapın limit için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arifomerCüzdanım içinde ( i ) i harfi var. Ona tıklayıp TC numaranazi girmeniz gerekmekte .
Alıntıları Gösterteşekkürler halloldu ama taksitle yükleme yokmuş malesef..
bir de yukarıda yazdığım gibi 3*1000 kampanyasını takip edebileceğimiz bir kısım var mı maximum da? bugün yaptığım alışveriş mesela sayılmış mı görmek istiyiroum
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmetteşekkürler halloldu ama taksitle yükleme yokmuş malesef..
bir de yukarıda yazdığım gibi 3*1000 kampanyasını takip edebileceğimiz bir kısım var mı maximum da? bugün yaptığım alışveriş mesela sayılmış mı görmek istiyiroum
Alıntıları GösterRica ederim hocam. Aynı soruyu bende merak ediyorum. Bende aynı şekilde 3000 liralık bir çamaşır makinesi alacağım . 3x1000 şeklinde cüzdana yatirsam sayılıyor mu ? Bende merak ediyorum bu konuyu
-
arkadaşlar maximum mobilde sayaç yok fakat trendyol cüzdan sayılır, hatta 3x1000 işlemi aynı gün yapsanız bile sayılır çünkü farklı gün şartı yok kampanya sayfasında
-
quote:
Orijinalden alıntı: triplesevenarkadaşlar maximum mobilde sayaç yok fakat trendyol cüzdan sayılır, hatta 3x1000 işlemi aynı gün yapsanız bile sayılır çünkü farklı gün şartı yok kampanya sayfasında
bunların işine güvenilmez iş işten geçer sonra geri dönüşü olmaz..
bir de bugün maximum un kendi kampanyası olan bir şey daha vardı kişiye özel katılmıştım.. 1500 e 75tl maxipuan verdi.. şimdi bunu kazandım diye 3*1000 sayacı iptal olmaz değil mi? çünkü kampanya açıklamasında başka kampanyalarla birleştirilemez yazmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: triplesevenarkadaşlar maximum mobilde sayaç yok fakat trendyol cüzdan sayılır, hatta 3x1000 işlemi aynı gün yapsanız bile sayılır çünkü farklı gün şartı yok kampanya sayfasında
Hocam, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Kısmı beni tereddüte düşürdü. Yan çizme olmaz değil mi cüzdana 3x1000 yuklesem ve çamaşır Makinesini alsam. Eski makine bozuldu. Yeni mskine almam lazım. Elbiseler kokacak
3x1000 icin sari alan var mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun olmaz hocam, kampanya sayfasında geçerli siteler verilmiş ve Trendyol bunlara dahil. maximum posu falan zırvalamışlar ama pos seçimini biz yapamadığımız için bizi ilgilendiren bir durum yok. Trendyol otomatik maximumdan geçiyordur zaten işbank kartını kullandığımız için.
ha olaki sorun oldu puanlar yatmadı, siz ekran görüntüsü alın en kötü ihtimalle kayıt açıp puanı alırsınız ki buna gerek olacağını sanmıyorum, sorunsuz yatacaktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: triplesevensorun olmaz hocam, kampanya sayfasında geçerli siteler verilmiş ve Trendyol bunlara dahil. maximum posu falan zırvalamışlar ama pos seçimini biz yapamadığımız için bizi ilgilendiren bir durum yok. Trendyol otomatik maximumdan geçiyordur zaten işbank kartını kullandığımız için.
ha olaki sorun oldu puanlar yatmadı, siz ekran görüntüsü alın en kötü ihtimalle kayıt açıp puanı alırsınız ki buna gerek olacağını sanmıyorum, sorunsuz yatacaktır
Hocam aynen sonuçta üye işyeri yazmış haklısınız. İçim rahatladı . Şu makineyi bi alıp kurtulayım. Teşekkür ederim bu arada yardımınız için hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 9 Kasım 2020; 23:0:3 >
İş bankası adidatsız banka kartım var yani üniversite için çıkarttığım kart. Acaba 3*1000/300 kampanyası bende geçerli olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bandanarİş bankası adidatsız banka kartım var yani üniversite için çıkarttığım kart. Acaba 3*1000/300 kampanyası bende geçerli olur mu?
Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Bankamatik Kartları, Maximum Genç Kartlar ve MaxiPara Kart kullanılarak yapılan alışverişler.
şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm;
o da hiç bir şekilde sayaç falan göremiyor sadece kampanya şartlarını okuyup yaptığınız alışverişin bunu sağlayıp sağlamadığını doğruluyor (maximum pos tan geçmiş mi? veya bahsi geçen şirketlerden mi alışveriş yapılmış vs.) ancak resmi olarak birşey diyemiyor yani bu kampanyada geçerlidir veya geçerli değildir diye.. sadece şartları sağlamışsanız sayılması gerekiyor tarzı konuşuyor bilginiz olsun.. aynı gün içinde 3*1000 olayı için de aynı şekil cevap veriyor; yani şartlarda bununla ilgili herhangi birşey yazmadığı için geçerli olacaktır diyor..
iyi günler herkese.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X