< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum Kart Cashback Kampanyası ve Nays Kart Kampanyası(30.01 güncellenmiştir) (2. sayfa)
-
-
Kampanya ayın 20'sine kadar geçerli. 17sinde önceki kampanyadan puanlar yatacak. onunla birleşirse çok iyi olabilir.
-
Hallettim hocam. Kart teslim edilmeden borç ödetmiyormuş. Kartı teslim alınca sorun kalmadı.
Önceki kampanyada da 0 TL limit problemi yaşayan arkadaşlar vardı onlara da faydalı olacaktır yorum.
Teşekkürler ilginiz için.
Siparişi verdim hocam. Sorun olmadı. Teşekkürler ilginiz için.
-
Uygulamada gözükmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam. İyi alışverişler 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenki pazarama puan ile kullanılır ama altında geçmiyor puanlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir ibare yok kampanyada. Daha önce vardı şimdi yok
-
👍
Kapanya detayların da yamıyor ama gecen ay katıldım 500 tl indirim yansıdı yenide katılabiliyormuyuz aynı kapmayaya 500 indiirm verecek mi yeniden
-
Pazarama'dan alınacak dışarıyla aynı fiyatta ürün var mı cidden? Siz neler alıyorsunuz mesela?
-
Samsung Galaxy a13
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzde 2 kampanyası tam olarak ne oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam. Katil butonu yok herhalde değil mi otomatik katılım oluyor
Kampanyaların birleştirilemeyeceği yazıyor, bilgisi olan var mıdır?
Teşekkürler, peki yanlış mı anlıyorum yoksa 2022 yılındaki kampanyadan yararlanmayan biri 500+500+100+75 toplam 1175tl kar mı etmiş oluyor? Baktım da öyle anlaşılıyor eğer öyleyse 2 apple pencil alıcam amerika fiyatından 250şer tl daha uyguna geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 9 Ocak 2023; 19:46:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X