Maximum E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Maxipuan (3. sayfa)
-
-
Paylaştığınız resmi görünce bende puan detayına baktım 15 gün varmış (Kişiye özel 50 idi), teşekkür ederim puan detayı görüntülenemiyor sanıyordum, oysa ki yazıyormuş.
_____________________________ -
Geçen ayın İnternet puanları yatan var mi?
Gün içinde yatar Aslnda ama geçen mesaj geldi geçen ayki puanlarınızın tamami yatti diye huylandim o yüzden:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yok hocam, henüz yatmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Vw Golf 7 1.6 Tdi Bmt Comfortline -
trendyol cüzdan bakiye yükledim işlemi saymadı
Nisan puanları 17 Mayıs'ta yatacaktı ama yalan oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Puanlar yattı hocam islem başlatın bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bazen geç sayıyor hocam, yarın sayaç işlemiş olur. Aynı durum bende de oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Vw Golf 7 1.6 Tdi Bmt Comfortline -
Yazdım bakalım ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sayaç ilerledi mi sonradan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Akşam 18'de Trendyol'a yükleme yaptım sayaç işlememişti. Şimdi baktım işlemiş. Sıkıntı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar puanları nerelerde kullanabiliyoruz? hb, amazon, trendyolda kullanılmıyor. bim a101 veya migrosta kullanabilir miyiz? veya kullanılan yerler nereler var?
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
Evet ilerledi. Buraya yazmak istedim o an forumda sorun vardı daha sonra unutmuşum.
Carrefour, Migros ve şok markette kullandım, diğerlerini bilmiyorum.
Mediamarkt (mağaza) geçerli, orada da kullanabilirsiniz.
Pazarama'dan elektrik süpürgesi aldım puanları kullanarak (Amazon ile arada çok ufak fark vardı). İlk alışverişe özel Pazarama'da %10 puan hediyesi vardı. Puan ile ödemede puan kazanılıyor mu göremedim.
Market alışverişlerinde Migros sisteme yansımıyor bende daha sonra mı dahil ediyor? Bilgisi olan varsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 29 Mayıs 2022; 10:53:51 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android