Şimdi Ara

Maximum 2000 TL ye android telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar . 1 yılı aşkındır nokia x1 kullanıcısıyım . Telefon etmek ve mesajlaşmak için kullanıyorum sadece . Şu son dönem ki akıllı ve dokunmatik telefon furyasına ben de uyayım dedim . Biraz fuzuli bir harcama olacak ama ekonomime de fazla dokunmayacağı için güzel bir akıllı telefon alayım dedim .Kullanım alanım genelde internete girmek , fotoğraf çekmek bazende oyun oynamak olacaktır. Açıkcası akıllı telefon teknolojisine uzak olduğum için antin kuntin özelliklerini keşfedene kadar baya zaman da geçer. O yüzden kullanımda çokta önemli olmayan gereksiz özellikler pek de dikkatimi çekmiyor . Forumlarda Galaxy S3 öne çıkarılıyor ancak TİM de çalışan bir arkadaşımda inatla HTC One almamı tavsiye etti . Yine İphone 5 kullanan bir arkadaşım da bir kere İphone kullan başka telefon almazsın vs diyor . Açıkcası kafam karıştı biraz . Bir de ihtiyaçtan değil de keyfi bir harcama olacağı için apartopar bişey yapayım istemiyorum .Ayrıca dün gitmiş olduğum TİM de aylık 142 tl ye her yöne 1000 dk , her yöne 5000 sms ve 1 gb internet paketi ve Galaxy S3 veriliyor . 24 ay taahhütle tabiki . 24 x 142 ye geliyor . Bu da uygun bir fiyatmıdır acaba ? Bu konuda bilgisi olupta herhangi bir markanın hayranı olmayan , gereksiz yere takım tutar gibi marka tutmayan arkadaşlardan telefon tavsiyeleri bekliyorum . Önerileriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar ...

• Bence biraz bekleyin 2013 ün modelleri yeni yeni çıkıyor. Hepsi piyasaya çıkınca hangisinin daha iyi olduğu belli olur bu arada iphone 5s de çıkar ona göre karar vermek daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanVecihi
    Ayrıca dün gitmiş olduğum TİM de aylık 142 tl ye her yöne 1000 dk , her yöne 5000 sms ve 1 gb internet paketi ve Galaxy S3 veriliyor . 24 ay taahhütle tabiki . 24 x 142 ye geliyor . Bu da uygun bir fiyatmıdır acaba ?

Hocam nereden hangi telefonu alırsanız alın operatörlerden almayın. S3 örneğini vermişsiniz. Küçük bi hesap yapalım. 24 x 142 = 3408 S3 ün istanbul bilişimdeki fiyatı 1300 tl. 3408 - 1300 = 2108 2108 : 24 = 87
    Yani aylık 87 lira cep telefonu faturanız olacak. Resmen soygun. Ayrıca 2 yıl taahhüt var. Bir de her sattıkları telefonda oluyor mu bilmiyorum ama içinde bir sürü turkcell uygulaması olması, açılırken turkcell yazması gibi sıkıntılar olabilir.
  • Büyüklük sorun olmayacaksa s4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi günler arkadaşlar . 1 yılı aşkındır nokia x1 kullanıcısıyım . Telefon etmek ve mesajlaşmak için kullanıyorum sadece . Şu son dönem ki akıllı ve dokunmatik telefon furyasına ben de uyayım dedim . Biraz fuzuli bir harcama olacak ama ekonomime de fazla dokunmayacağı için güzel bir akıllı telefon alayım dedim .Kullanım alanım genelde internete girmek , fotoğraf çekmek bazende oyun oynamak olacaktır. Açıkcası akıllı telefon teknolojisine uzak olduğum için antin kuntin özelliklerini keşfedene kadar baya zaman da geçer. O yüzden kullanımda çokta önemli olmayan gereksiz özellikler pek de dikkatimi çekmiyor . Forumlarda Galaxy S3 öne çıkarılıyor ancak TİM de çalışan bir arkadaşımda inatla HTC One almamı tavsiye etti . Yine İphone 5 kullanan bir arkadaşım da bir kere İphone kullan başka telefon almazsın vs diyor . Açıkcası kafam karıştı biraz . Bir de ihtiyaçtan değil de keyfi bir harcama olacağı için apartopar bişey yapayım istemiyorum .Ayrıca dün gitmiş olduğum TİM de aylık 142 tl ye her yöne 1000 dk , her yöne 5000 sms ve 1 gb internet paketi ve Galaxy S3 veriliyor . 24 ay taahhütle tabiki . 24 x 142 ye geliyor . Bu da uygun bir fiyatmıdır acaba ? Bu konuda bilgisi olupta herhangi bir markanın hayranı olmayan , gereksiz yere takım tutar gibi marka tutmayan arkadaşlardan telefon tavsiyeleri bekliyorum . Önerileriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar ...

Macera aramaya gerek yok. 1 ay içinde Samsung Galaxy S4 çıkacak. Al ve kullan.

• galaxy s4 kesinlikle yada note 2 de olabilir ekran sakıncası yoksa
  • Galaxy S3 ü elime aldım TİM de , biraz büyük bir telefon ama tolere edilebilir . Note olayına hiç girmeyelim o baya büyüük . İphone 5 ve Galaxy s4 le ilgili de bir iki karşılaştırmaya baktım , özellikle bir benchmark proğramında Galaxy s4 neredeyse 2 katı performans sergilemiş . Özellikle işlemci üzerinde durulmuş . Birde s3 le s4 arasındaki fark benim kullanımımda çok da önemli olmayacak diye düşünüyorum ama s4 ün çıkması demek s3 ün fiyatının daha da düşmesi manasına gelir bence . O yüzden söylediğiniz gibi birazcık beklemek daha mantıklı olacak . Başka fikri olan arkadaşlarda varsa ve fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim . Konuya cevap veren bütün arkadaşlarada teşekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    geçen yıl açıldı
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Ayrıca dün gitmiş olduğum TİM de aylık 142 tl ye her yöne 1000 dk , her yöne 5000 sms ve 1 gb internet paketi ve Galaxy S3 veriliyor . 24 ay taahhütle tabiki . 24 x 142 ye geliyor . Bu da uygun bir fiyatmıdır acaba ?

Hocam nereden hangi telefonu alırsanız alın operatörlerden almayın. S3 örneğini vermişsiniz. Küçük bi hesap yapalım. 24 x 142 = 3408 S3 ün istanbul bilişimdeki fiyatı 1300 tl. 3408 - 1300 = 2108 2108 : 24 = 87
    Yani aylık 87 lira cep telefonu faturanız olacak. Resmen soygun. Ayrıca 2 yıl taahhüt var. Bir de her sattıkları telefonda oluyor mu bilmiyorum ama içinde bir sürü turkcell uygulaması olması, açılırken turkcell yazması gibi sıkıntılar olabilir.

İstanbul bilişimdeki S3 gerçekten ucuz ama kafama 2 şey takıldı . Birincisi samsung servis garantilimi yoksa distribitör garantilimi ? İkincisi ise İstanbul bilişimdeki s3 lerin işletim sistemi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich + TouchWiz . Hepsiburada veya başka yerlerde jelly bean 4.2 diyor . Bunun bir avantajı yada dezavantajı olurmu ?

• quote:

quote:

quote:

İstanbul bilişimdeki S3 gerçekten ucuz ama kafama 2 şey takıldı . Birincisi samsung servis garantilimi yoksa distribitör garantilimi ? İkincisi ise İstanbul bilişimdeki s3 lerin işletim sistemi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich + TouchWiz . Hepsiburada veya başka yerlerde jelly bean 4.2 diyor . Bunun bir avantajı yada dezavantajı olurmu ?

S3 ün kullanılabilir sürümü şu anda 4.1.2 dir. Nereden alırsanız aln bu sürüm yüklü olmasa bile internetten güncellenebilir.
    İstanbul Bilişim kendi garanti veriyor sattığı cihazlara.

Bu arada s3 ile s4 arasında ki farka ikisini de elinize aldıktan sonra karar verin. Her şey kağıt üstündeki bilgilerden ibaret değil.
    Zamanında benim düştüğüm hataya düşmeyin. (S 3 çıkmak üzereyken kağıt üstündeki özelliklere bakıp çok fark olmaz diye S 2 almıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 20 Mart 2013; 15:16:45 >

• Daha mesajını okur okumaz ilk mesajın s3 olacağını anladım. Macera ararsan motorolalara yok ise sony lere bak derim. Testlerede güvenme kolaylıkla yanıltılabilir.

• Kalite ve işlevsellik arıyorsan Htc one . Kolay kullanım arıyorsan iphone 5 alabilirsin . s4 ü beklersen birkaç ay onunda fiyatı s3 ' e yaklaşır. Ucuz malzeme sebebiyle samsungların fiyatı düşüyor. Htc 300 dolara üretiliyorsa samsung 200 dolara üretiliyor. Samsung 60 dakikada hazırsa htc 220 dakikada hazır oluyor. Bu sebeple Samsung ilk çıkarken şişirdiği fiyatlarda direk indirimlere gidiyor dünyada.

Htc one x , s3'ten 2-3 ay önce çıkmasına, biraz sorunlu olup, fazla tutulmamasına rağmen 1450 Tl türkiyede en ucuz şu anda. s3 ise 1150 Tl . Bu sebeplerden Htc'ye yönelmeni tavsiye ediyorum. Bunu ilk çıktığı zaman 1999 Tl'ye s3 alıp birdaha bu hatayı yapmayacak biri olarak söylüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 20 Mart 2013; 15:43:59 >
  • Samsundan bu kadar şikayet duyuyorum. Yakın çevremde de var samsunga töbe eden ama gdne ilk tawsiye edilen bunlar oluyor. Bende bunu anlamamak

• Note 2 al 1 hafta önce aldım memnunum
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul bilişim kendi garanti veriyor. Samsung garantili değil. İşletim sistemi nasıl gelirse gelsin zaten kolayca en son sürüme güncelleme yapabilirsiniz.
    Sonuç olarak bende S3 tavsiye ediyorum. Daha büyük ekran isterseniz note 2 yi tavsiye ederim.

• İstanbul bilişimden 1240 liraya galaxy s3 aldım arkadaşlar . Tavsiyeleriniz için teşekkürler ...
  • quote:

İstanbul bilişimden 1240 liraya galaxy s3 aldım arkadaşlar . Tavsiyeleriniz için teşekkürler ...

Senidemi kaybettik?

• quote:

İstanbul bilişimden 1240 liraya galaxy s3 aldım arkadaşlar . Tavsiyeleriniz için teşekkürler ...

Hayırlı olsun. Hangi renk?

• s4ü bekle 2000 altında çıkıcak nisanın son yarısında türkiyede
  • quote:

hayırlı uğurlu olsun ama yanlış seçim olmuş
  • Hayırlı olsun ama bence size iPhone daha iyi bir seçim olacaktı.Androide ihtiyaç duyduğunuzu sanmıyorum.IOS arayüz kullanım ve tüm diğer özellikleri bakımından daha iyi bir seçim olurdu sizin için.Yine de hayırlı olsun S3 te güzeldir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.