oyunda 2 bölümün başlarında her yerin konteyner ile dolu olduğu yere kadar geldim.buradaki tüm engelleri aştım ancak bir yerden karşıya geçmemi sağlayacak olan küçük bir köprü var ve köprü kapalı.yani galata köprüsü gibi iki parça ve onu bir şekilde harekete geççirmem gerek galiba. ama bir türlü bulamadım nasıl yapacağımı.bu bölümü hatırlayanlar yardım ederlerse sevinirim
yaw orda telli bölgelinin diğer kısmında tekerleğinde takoz olan bi kamyon var onun takozuna ateş edicen yolun açılıcak...
İnşallah oyunları karıştırmamışımdır
hayır oyunu gayet iii hatırlamısın evet phenone nın dedıgı dogru snıper le oraya ateş etmen gerekıor...
evet haklısın.kamyon vardı orda. yardımlarınız için teşekkürler
yardım edebıldıysek ne butlu bana takıldıgın bı bolum olursa buraya yaz bıldıgım kadar solerım
valla iyi hatırlamışım ben bile şüphelendim kendimden :))) 2. si çıksada oynasak bea canım çekti :)) hadi iyi oyunlar...
ben MAX PAYNE X çıktı diye duydum duymuştum geçen günlerde...
MAX PAYNE X ne olaki yaw? 2. si daha resmi olarak çıkmadı bildiğim kadarıyla ama warez lerde vardı...
MAx payne add on cıktı o da aynı ama bayaaa bi deişiklik var !!
sonunda bitirdim oyunu.bu kadar kısa olacağını sanmıyordum.
heheh seni kutlarım sonunda max hapse gıdıodu galıba :P
Expansion pack de neler var..Macera felan devam ediyor mu?? Max hapisten kaçabilecek mi??
geçen gün expansion die satılan max payne'i aldım.10-15 adet mod yüklemiş yani resmi bir exp. değildi.matrix lobby,temple,bladerunner felan vardı içinde ama iidi
Max'in asıl mcerası kodeste bitiyor yani şimdilik..Üzüldüm..
Mod desen Matrix dışındakiler zaten birşeyepek benzemiyor zaten
Aslında o kadar adam katleden kişinin yeri orası
Ama bunu kendi egosu için yapmıyor.. Ailesini katleden ve bir zamanlar içinde bulunduğu narkotik departmanın başbelası olan bir uyuşturucu mafyasına karşı veriyor bu savaşı..
O zaman Max'e ben çok hak veririm.. Kaç ulan Max sık bunların köküne kibrit suyunu..
HADİ ROCKSTAR VE REMEDY ÇIKARTIN ŞU MAX PAYNE 2 Yİ HADİ BEE!!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Phenone</i> <br />yaw orda telli bölgelinin diğer kısmında tekerleğinde takoz olan bi kamyon var onun takozuna ateş edicen yolun açılıcak...