Şimdi Ara

Max Payne 3 | Social Club & Steam Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük ihtimalle bir yardım eden çıkmayacak ama başka seçenekte kalmadı son çare..

Arkadaşlar oyunu geçen Haziran ayında mı ne almıştım Steam üzerinden.. DLC tarzı şeylerle birlikte almıştım.. Dün PC'ye format attım ve tekrardan yüklemeye başladım oyunları..

Sorun şu ki oyunu yükledim oyuna giriş yapıyorum Social Club üyeliğimi girmemi istiyor giriyorum ancak şöyle bir hata veriyor:

''All Max Payne 3 content purchased on Steam must be associated with a Rockstar Games Social Club account. This Account link is permanent.

Linked Accounts may be visible on Rockstar Games Social Club, please log in atwww.rockstargames.com/socialclub to check the visiblity setting for your account.

Link these accounts? ''

Ok ve Back seçeneklerinden ok'a tıklarsam da giriş yerine dönüp şu yazıyı yazıyor:

'' This profile already linked to a different Steam user ''

Yeni ve şuan kullandığım Social Club üyeliğimle girmeye çalıştım bu hatayı verdi. Oyunu aldığımda ilk girdiğim Social Club üyeliğimle de girmeye çalıştım ama yine aynı hatayı verdi. Başka Social Club hesabı açtım sonuç değişmedi.. Yönlendirilen siteye giriyorum hesap ayarlarından Linked Accounts'a da giriyorum ancak hala çözebilmiş değilim olan biteni..

Edit: Tahmin ettiğim gibi cevap veren yok.. Bu sitenin en güzel yanlarından (!) biri bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 30 Eylül 2013; 5:40:48 >

• merhaba kardeşim. çözebildinmi bu durumu. bende pc yi formatladıktan sonra buradan ileri geçemedim bir türlü. social club ekranını geçemiyorum. var olan üyeliğimi yazdığım halde aynı uyarıyı alıyorum.
  • Social club de hep böyle hatalar var.Gta4 oynarken banada oldu offline degip oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam çok uğraştım, aylarca ticket'la falan konuştum ama oyuna hiçbir türlü giremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.