Şimdi Ara

Max Payne 3'ün PC Sürümünden Görüntüler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
0
Favori
13.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Minimum ve önerilen arasında dağlar kadar fark var,ilk defa bir oyunun önerilen özelliklerinin bu kadar yüksek olduğunu görüyorum.
  • önerilen sistem gereksinimleri böyleyse bu oyun yeni nesil konsollarla bile oynanmaz
  • ps3 üm de bu oyunu artık mine craft grafikleriyle oynarım........... yeeah.............
  • Allahsızlar ya :D
  • GTA 4'ten bayağı ders aldılar bence optimizasyonu kötü olmaz umarım.Oyunu en yüksekte açmak için GTX560 yeter gibime geliyor...quad bir işlemci ve 4gb üstü ram bu oyunu yüksek ayalarda oynatır bence...Ama 35 gb yer kaplaması çok saçma geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

REVO

Konsol oyunları 150 tlden başlıyor Pc ise max. 100 lira oyuna bu kadar para veren bir konsol oyuncusu istese sizin pcnizi rahatlıkla satın alabilir ;)

bak çocuk senin gibi hava atan birisi vardı buralarda, lak luk ederdi sonra aldı cevabını oturdu bir güzel. Şimdi sen de o duruma düşeceksin az kaldı.

Sana abi tavsiyesi, tanımadığın etmediğin adamlara ;) işareti yapma, sonunda beklemediğin bir yanıt alırsın millete madara olursun.

Elimdeki envanteri yazdırtma buraya.

Hatta yakında düşeceğin durumun sana yaşanmış halini atayım:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gears_Of_War_3e_Epik_Bir_Video-19279.htm

olmadı, gears of war 3 revo kapak yaz google'a aynısını görürsün

hadi ikile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 23 Nisan 2012; 23:46:37 >

• maşallah maşallah allah arttırsın
  • önerilen sistem tahminen kaça mal olur acaba?
  • (pcnin yeni uzmanı)
    Hocam ben daha pcyi alalı 2 yıl oldu daha 3'e giremeden modası gitti ha:D
    Şaka bir yaan o ne lan öyle devenin boynuzu resmen!!!
  • Yaptın Yine Yapacağını RakStar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

REVO

Konsol oyunları 150 tlden başlıyor Pc ise max. 100 lira oyuna bu kadar para veren bir konsol oyuncusu istese sizin pcnizi rahatlıkla satın alabilir ;)

Aşırı şekilde saçmalayıp fanboyluk yapıyorsun.
  • Bu sistem gereksinimlerinde kesin bir yanlışlık var...
  • 35gb mı ? ps3 surumunu direk port mu etmısler pc ye
  • Sallamasyondan başka bir şey değildir diye düşünüyorum ayrıca burda tartışmak çok gereksiz her platform ayrı ve kendine öz özellikleri vardır.
  • Oha bu nedir arkadaş gtx 560 ti ile minimum-orta ayarda oynayabilicem ancak herhalde.Allahsız kitapsız insafsızlar ayıp değil mi arkadaş oyunu ön siparişten aldığıma pişman oldum.
  • Gtx 680 OHAAAAAAAAAAAAAAA!.
  • Konsol olduğu için rahatız ama abi aklım almıo 16gb ne demek ya :D

3gb ekran kartı 35 40gb boş alan ne yapmışlarda bu kadar şey istiyor
  • Nasanın serverleri anca açar bunu o zaman
  • Radeon HD 7970 3 GB ve 16 GB ram nedir ya? yemin ediyorum PC oyuncularına zulüm ediyorlar. PC oyuncusu olduğum halde yavaş yavaş devrin konsol devri olduğunu kabullenmeye başladım. yaptıkları Allahsızlık resmen. her sene PC mi kasıcaz arkadaş iyi ki almışım PS3'ü. hayır yine ben exc oyunlar ve PES hariç PS3 açmıyorum bile. bana göre değil konsol ama BU NEDİR BİRADER? 6 - 7 senelik külüstür aletlerin takır takır çalıştırdığı oyuna böyle sistem istenir mi...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.