Şimdi Ara

Max Payne 3'ün PC Sürümünden Görüntüler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
13.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bykrm

Önerilen sistem bence sallamasyon olmuş, fazla dikkate almayın.

İkiside sallamasyon.
  • 16 gb ram mi?? hayatımda o kadar ram'i bi arada görmedim :S
  • SİZİN YALANLARINIZI YERİM ROCKSTAR GAMES ÇOK FAZLA SALLAMIŞLAR EN FAZLA CORE2 QUAD OLUR EKRAN KARTI GTX460 DAN FAZLA OLAMAZ
  • Daş yokmu daş?
  • 35 GB biraz fazla değil mi? Öyle aman aman, oyna oyna bitmez bir oyun olacağını düşünmüyorum, ortalama uzunluğa sahip olur. Tamam grafikler iyi ama 35 GB fazla geldi bana. Optimizasyona bağlıyorum bu durumu, bildiğimiz Rockstar hesabı!
  • beyler resmi sitede yazıyo koca rockstar sallamaz heralde yeni ekran kartı alıcaktım şimdi bide sabit disk çıktı başıma!
  • Gene Bir Optimizasyon Faciası Geliyor Gibi..Artık 10 Patch Çıkarırlar
  • şimdi küfrediyorum dua edin de bu haberde fos cıksın
  • MAX PAYNE 1--700 MB
    MAX PAYNE 2-- 1.5GB
    MAX PAYNE 3--35 GB
    (vay be ilk oyun 1gb bile olmazken 3. oyun 35 gb helal olsun)
  • Acness

Rockstar her zaman konsol firması olmuştur ve konsolu çok iyi kullanan bir firmadır.Zaten bunuda rdr de gördük.Konsolda frame düşmeleri falan olmaz rockstara güvenim tam:) Sende kafanı bu işlerle yorma ;)
  • 35 gb'lık boş alan istiyo boyutu 35 gb olucak demiyo ki bi yanlışlık var heralde
  • bu oyun için Rockstar games'in önerdiği sistem gereksinimleri bu olmasa gerek. Boş yere bilgisayarınızı yükseltmeyin derim.
  • Biz Konsolda rahatça oynıcaz büyük ekran da kolayla off beaa...

18 Mayıs Bekle ben geliyorum :D
  • Açıp kendileri oynarlar ozaman :d bende 6 gb ram 4 gb ekran kartı var baslarım boyle ıse 16 gb bılgısayarmı bulcam busaaten sonra satın almam kendılerı bılır.

Rockstar ancak kendı pc'lerınde oynar bu oyunu xD Kımse satın almaz bence...
  • Rockstara güvenim sonsuz bu oyunun optimizasyon sorunlu olacığını düşünmüyorum artık tecrübe kazandılar.L.a Noire da gördük çok başarılıydı motor yine öyle olucak hiç şüpheniz olmasın GTA IV bir istisna idi ilk defa denediler.......Kesinlikle sorunsuz oyun geliyorrrrrr.....
  • Sizlerde biliyorsunuzki PC sürekli gelişen bir sistem. Zaten yakın bir zamanda minimum sitemler i7 falan ister. Acı ama gerçek bunlar. Oyunu hemen görmeden optimizasyon yok demeyin. Bunlar PC sahibi olmanın dezavantajları.
  • Arkadaşlar Rockstar'ın sitesine baktım ve sistem özellikleri minumum ve önerilen şeklinde değil aşağıdaki gibi yazıyordu.

Max Payne 3 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi:
    Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

İşlemci:
    Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ – FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
    2GB – 16GB

Ekran Kartı:
    NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM – Radeon HD 7970 3GB VRAM

Ses Kartı
    100% Direct X 9.0 uyumlu – Direct X 9.0 uyumlu Dolby Digital Live destekli ses kartı

HDD Alanı:
    35 GB

DVD Sürücüsü

Yani minumum ve önerilen sistem yerine bir aralık koymuşlar sanırsam. Bir diğer şekilde örneğin 8600 GT ile GTX 680 aası bir ekran kartı oyunu açar demek istiyorlar zannedersem. Ayrıca Rockstar 35 GB'li alanı oyundaki detay seviyesine, multiplayer modlarına, hikayenin uzunluğuna (burası iyiye işaret - Max Payne 2 baya kısaydı) vs. bağlıyor. Ve ayrıca PC için mükemmel bir derecede optimizasyon yapıldığını söylemiş.

İlgili Resim

• O önerilen ne öyle ya :O
  • işlemci-i7 870 2.93
    ram-4gb
    ekran kartı- zotac gtx 550 ti
    monitörüm 1366*768 çöz. destekliyo sizce hangi ayarlarda oynarım?
    (battlefield 3 ultra ayarlarda multide 35-50 fps oynuyorum.)
  • 2600 pro '' Radeon HD 3400 512 MB den iyiyse belki minimum da oynarım :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.