Önerilen sistem bence sallamasyon olmuş, fazla dikkate almayın.
İkiside sallamasyon.
16 gb ram mi?? hayatımda o kadar ram'i bi arada görmedim :S
SİZİN YALANLARINIZI YERİM ROCKSTAR GAMES ÇOK FAZLA SALLAMIŞLAR EN FAZLA CORE2 QUAD OLUR EKRAN KARTI GTX460 DAN FAZLA OLAMAZ
Daş yokmu daş?
35 GB biraz fazla değil mi? Öyle aman aman, oyna oyna bitmez bir oyun olacağını düşünmüyorum, ortalama uzunluğa sahip olur. Tamam grafikler iyi ama 35 GB fazla geldi bana. Optimizasyona bağlıyorum bu durumu, bildiğimiz Rockstar hesabı!
beyler resmi sitede yazıyo koca rockstar sallamaz heralde yeni ekran kartı alıcaktım şimdi bide sabit disk çıktı başıma!
Gene Bir Optimizasyon Faciası Geliyor Gibi..Artık 10 Patch Çıkarırlar
şimdi küfrediyorum dua edin de bu haberde fos cıksın
MAX PAYNE 1--700 MB MAX PAYNE 2-- 1.5GB MAX PAYNE 3--35 GB (vay be ilk oyun 1gb bile olmazken 3. oyun 35 gb helal olsun)
Acness
Rockstar her zaman konsol firması olmuştur ve konsolu çok iyi kullanan bir firmadır.Zaten bunuda rdr de gördük.Konsolda frame düşmeleri falan olmaz rockstara güvenim tam:) Sende kafanı bu işlerle yorma ;)
35 gb'lık boş alan istiyo boyutu 35 gb olucak demiyo ki bi yanlışlık var heralde
bu oyun için Rockstar games'in önerdiği sistem gereksinimleri bu olmasa gerek. Boş yere bilgisayarınızı yükseltmeyin derim.
Biz Konsolda rahatça oynıcaz büyük ekran da kolayla off beaa...
18 Mayıs Bekle ben geliyorum :D
Açıp kendileri oynarlar ozaman :d bende 6 gb ram 4 gb ekran kartı var baslarım boyle ıse 16 gb bılgısayarmı bulcam busaaten sonra satın almam kendılerı bılır.
Rockstar ancak kendı pc'lerınde oynar bu oyunu xD Kımse satın almaz bence...
Rockstara güvenim sonsuz bu oyunun optimizasyon sorunlu olacığını düşünmüyorum artık tecrübe kazandılar.L.a Noire da gördük çok başarılıydı motor yine öyle olucak hiç şüpheniz olmasın GTA IV bir istisna idi ilk defa denediler.......Kesinlikle sorunsuz oyun geliyorrrrrr.....
Sizlerde biliyorsunuzki PC sürekli gelişen bir sistem. Zaten yakın bir zamanda minimum sitemler i7 falan ister. Acı ama gerçek bunlar. Oyunu hemen görmeden optimizasyon yok demeyin. Bunlar PC sahibi olmanın dezavantajları.
Arkadaşlar Rockstar'ın sitesine baktım ve sistem özellikleri minumum ve önerilen şeklinde değil aşağıdaki gibi yazıyordu.
Ses Kartı 100% Direct X 9.0 uyumlu – Direct X 9.0 uyumlu Dolby Digital Live destekli ses kartı
HDD Alanı: 35 GB
DVD Sürücüsü
Yani minumum ve önerilen sistem yerine bir aralık koymuşlar sanırsam. Bir diğer şekilde örneğin 8600 GT ile GTX 680 aası bir ekran kartı oyunu açar demek istiyorlar zannedersem. Ayrıca Rockstar 35 GB'li alanı oyundaki detay seviyesine, multiplayer modlarına, hikayenin uzunluğuna (burası iyiye işaret - Max Payne 2 baya kısaydı) vs. bağlıyor. Ve ayrıca PC için mükemmel bir derecede optimizasyon yapıldığını söylemiş.