Şimdi Ara

max payne 3 ün 27 gb olması normal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an indiriyorum.normal mi bu kadar olması?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Max Payne 3'ün Boyutunun Nedenleri

Max Payne 3, 2012 yılında Rockstar Games tarafından geliştirilen bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyunun dosya boyutu, 27 GB'tır ve bu, bazı oyuncular için endişe kaynağı olabilir. Bu metinde, Max Payne 3'ün neden bu kadar büyük bir dosya boyutuna sahip olduğuna ilişkin nedenleri inceleyeceğiz.

Max Payne 3'ün büyük dosya boyutunun başlıca nedenlerinden biri, oyunun yüksek kaliteli grafikleridir. Oyun, son teknoloji grafik teknolojisini kullanır ve karakter modelleri, ortamlar ve özel efektler son derece ayrıntılı ve gerçekçidir.

Bir diğer neden ise oyunun geniş açık dünyasıdır. Oyuncular, keşfedilecek ve etkileşimde bulunulacak büyük bir şehrin sokaklarında dolaşabilirler. Bu açık dünya, oyuna derinlik ve çeşitlilik katar, ancak aynı zamanda dosya boyutunu da artırır.

Max Payne 3 ayrıca, çeşitli silah özelleştirme seçenekleri de dahil olmak üzere, kapsamlı oyun öğeleri sunar. Bu öğeler, oyuncuların oyun tarzına uyacak şekilde silahlarını özelleştirmelerine olanak tanır. Bu özelleştirme seçeneklerinin her biri, oyunun dosya boyutuna katkıda bulunur.

Ek olarak, oyun birden çok dil desteğine sahiptir. Bu, oyun dosyasının, farklı dillerdeki diyalogları ve metinleri içerdiği anlamına gelir. Birden çok dil desteği, oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlasa da dosya boyutunu da artırır.

Sonuç:

Max Payne 3'ün 27 GB'lık dosya boyutu, yüksek kaliteli grafikleri, geniş açık dünyası, kapsamlı oyun öğeleri ve birden çok dil desteği gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır. Bu büyük dosya boyutu, bazı oyuncular için bir sorun olabilir, ancak oyunun sunduğu yüksek kaliteli deneyimin yanı sıra derinlik ve çeşitliliği de beraberinde getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oyunun boyutu her rockstar oyununda olduğu gibi yüksek
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

eyvallah

23 gb mi derken gta 4 bile 14 gb ben sanmıyorum 23 olacağını
  • Malesef doğru.

PC'de orjinal oyun kullanmama rağmen bu tarz boyutlara sahip oyunlar lanet ettiriyor.
  • normal çünkü oyun güzel görüntü açısından ve bu oyunu her bilgisayar yüksek kalitede çalıştıramaz senin anlıycağın oyun üst düzey bişey ve bence 27 gb olması çok doğal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafikler normal oyunların üstünde.Kimbilir GTA V kaç gb olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmmk3232

Max payne 3 ilk başta xbox 360 - xbox one ve ps 3-4 için grafikleri konumlanmıştı. Ve sonra aniden pc için çıkarılacağıda doğrulandı.Bu ani karar içerisinde ne yapıcaklarını şaşırdıkları için ps 3-4 için olan dosyaları kısa süre içersinde pc için uyarladılar. O yüzden bu kadar fazla GB yüklüyorsunuz.

(!Not: Grafiklerden fazla birşey beklemeyin.)

Son ayarlarda oynamadın galiba? Optimizasyonu mükemmel tek rockstar oyunu diyecem neredeyse (ki hatta öyle).5850 ile bile 1080p - DX11 - Very High ayarlarda Tesellation açıkken düzgün ve akıcı bir şekilde oynanabiliyor.Tes. kapayıp gölgeleri normale alınca bildiğin coşuyor 60-80 ve grafiklerde çok hoş.Daha ne istiyorsunuz ki anlamadım.Zibilyar patch'li GTA 4 daha mı iyi bundan.Zaten CE ile kapışmasını kimse beklemiyor (örnek vereceksen eğer), onların işi de şova döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Max payne 3 ilk başta xbox 360 - xbox one ve ps 3-4 için grafikleri konumlanmıştı. Ve sonra aniden pc için çıkarılacağıda doğrulandı.Bu ani karar içerisinde ne yapıcaklarını şaşırdıkları için ps 3-4 için olan dosyaları kısa süre içersinde pc için uyarladılar. O yüzden bu kadar fazla GB yüklüyorsunuz.

Son ayarlarda oynamadın galiba? Optimizasyonu mükemmel tek rockstar oyunu diyecem neredeyse (ki hatta öyle).5850 ile bile 1080p - DX11 - Very High ayarlarda Tesellation açıkken düzgün ve akıcı bir şekilde oynanabiliyor.Tes. kapayıp gölgeleri normale alınca bildiğin coşuyor 60-80 ve grafiklerde çok hoş.Daha ne istiyorsunuz ki anlamadım.Zibilyar patch'li GTA 4 daha mı iyi bundan.Zaten CE ile kapışmasını kimse beklemiyor (örnek vereceksen eğer), onların işi de şova döndü.

Farkındamısın bilmiyorum ama ben ps 3-4 den pc ye konumlanmış şekli dedim.Yani 27 gb lik bir oyunun görüntü kalitesi (eski oyunlar v.b kıyasla) Böyle bir kapasiteyle, gelmiş geçmiş en iyi görüntü kalitesine sahip olması gerekiyor. Ve sen bana kalkmış GTA 4 diyorsun

(!Not: Şimdiye kadar en fazla GBli pc oyunu DX11 pack'ıyla birlikte mükkemmel görüntüye sahip 18 gb Crysis 3 ile karşılaştım. Crysis 3 böyleyse ozaman 27GB lik bir oyunun Crysis 3 ü 2 kat grafikle geçmesi lazım.Böyle bir görüntü hayal edebiliyorsan...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzgaush -- 21 Temmuz 2013; 2:53:42 >

• quote:

quote:

quote:

Farkındamısın bilmiyorum ama ben ps 3-4 den pc ye konumlanmış şekli dedim.Yani 27 gb lik bir oyunun görüntü kalitesi (eski oyunlar v.b kıyasla) Böyle bir kapasiteyle, gelmiş geçmiş en iyi görüntü kalitesine sahip olması gerekiyor. Ve sen bana kalkmış GTA 4 diyorsun

(!Not: Şimdiye kadar en fazla GBli pc oyunu DX11 pack'ıyla birlikte mükkemmel görüntüye sahip 18 gb Crysis 3 ile karşılaştım. Crysis 3 böyleyse ozaman 27GB lik bir oyunun Crysis 3 ü 2 kat grafikle geçmesi lazım.Böyle bir görüntü hayal edebiliyorsan...)

Ara videolarda çok var.Bence oyunun boyutu grafik kalitesi ortaya koymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

quote:

Ara videolarda çok var.Bence oyunun boyutu grafik kalitesi ortaya koymaz.

Sonunda mantıklı bir cevap...

• Ben Far Cry 3 oynadım grafikler süper 10 gb falan 27 gb lık max payneyi merak etmiyor değilim..
  • Normal çünkü PC için özel kaplaması mevcut 27gb olması gayet normal. Oyunu (yüksek ayarda) oynayınca anlarsın
  • Bende 46 gb Max Payne 3 setup dosyası var? 3 gün sürmüştü inmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.