Şimdi Ara

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.127
Cevap
6
Favori
43.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Serinin ilk 2 oyununu oynamamış olmama rağmen bende merak içinde bekliyorum oyunu!!

Valla Max Payne 1-2 oynamayanları taşla sopayla kovalıyorlarmış, benden söylemesi..

Serinin ilk iki oyunu mükemmeldir, mutlaka oynanmalıdır, oynamayanlara zorla oynatılmalıdır.
  • ben bu oyunu biliyorum.iyi günler.
  • Beyler yurtiçinden ön sipariş veren oldumu hiç içinizden ??
  • Hadi artık gel be Max..
  • pc konusuna da yazdım kararsız kaldım ps3 e mı alsam yoksa pc ye mı diye. çok grafik farkı olur mu ? multisi hangisinin daha kalabalık olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

pc konusuna da yazdım kararsız kaldım ps3 e mı alsam yoksa pc ye mı diye. çok grafik farkı olur mu ? multisi hangisinin daha kalabalık olur?

Herhangi bi firmanın oyunu olsa Ps3 e al derdim ama Rockstarın Ps3 e pek kasmadığını dandik portlar yaptığını düşünürsek iyi bir bilgisayarın varsa kesinlikle tercihin Pc olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

quote:

pc konusuna da yazdım kararsız kaldım ps3 e mı alsam yoksa pc ye mı diye. çok grafik farkı olur mu ? multisi hangisinin daha kalabalık olur?

Herhangi bi firmanın oyunu olsa Ps3 e al derdim ama Rockstarın Ps3 e pek kasmadığını dandik portlar yaptığını düşünürsek iyi bir bilgisayarın varsa kesinlikle tercihin Pc olsun

R* PS3'e hiç kasmıyor dandik portlar mı yapıyor?! Sanırım PC demek istedin?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

quote:

R* PS3'e hiç kasmıyor dandik portlar mı yapıyor?! Sanırım PC demek istedin?!

RDR ve GTA4 ün halini biliyoruz 720p bile olmayan kırıktan geçilmeyen ve 25 fps nin üstüne çok çıkamayan oyunlar.
    Tamam Pc ye de kasmıyorlar pek ama güçlü sistemleri olanlar için pek sorun olmuyor.

• Son 2 hafta valla sabırsızlanmaya başladım.
  • Max payne mobil sürümünü oynuyorum simdi.yillar önce oymamıştım nostalji oluyor.insallah max payne 3'te mobil sürümü çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Max payne mobil sürümünü oynuyorum simdi.yillar önce oymamıştım nostalji oluyor.insallah max payne 3'te mobil sürümü çıkar

Çıkmazsa bile ona benzeyen bir oyun var. 9mm adı. Galaxy s2 de gayet akıcı . Tıpkı max tarzı. Zamanı yavaşlatma felan da var. Grafikler pc kalitesinde desem abartmış olmam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Beyler PC için sistem gereksinimleri açıklanmış.

35GB yer kaplıyor oyun.

infamous ps3 te 25gb olduğundan max payne fazla gözükmüyor gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 3 Mayıs 2012; 18:55:15 >

• Max Payne'den beri bullet time kullanan oyunlar oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Max payne mobil sürümünü oynuyorum simdi.yillar önce oymamıştım nostalji oluyor.insallah max payne 3'te mobil sürümü çıkar

Çıkmazsa bile ona benzeyen bir oyun var. 9mm adı. Galaxy s2 de gayet akıcı . Tıpkı max tarzı. Zamanı yavaşlatma felan da var. Grafikler pc kalitesinde desem abartmış olmam sanırım.

Gormuştum ama emin olamamistim.peki tavsiye edermisin?

• Çıksada alsak
  • The Max Payne Comics Will Explain Why Rockstar’s Hard-Boiled Cop Is So Messed-Up

Kaynak :

http://kotaku.com/5907413/the-max-payne--comics-will-explain-why-rockstars-hard+boiled-cop-is-so-messed+up

Max Payne 3 (PS3) -ANA KONU-

• PS3'um izin verse de elimdeki May Payne'i oynasam, slim olunca calistirmiyor ya sinir oluyorum, illa eski model mi olmali arkadas, eskiyi bi yadederdik yenisi gelmeden
  • raflardaki fiyatı ne olacak ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.