Şimdi Ara

Max Payne 3 Oyuna Girmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
46.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max Payne 3'ü kuruyorum. Gerekli küreklerden sonra oyuna giriyorum.
    "Press Enter" bölümünde Enter'a basıyorum, Loading veriyor ve loading şeklinde kalıyor. Oyuna giremiyorum... Bunun çözümü nedir?

• Social club kurduysanız home tusuna basıp üyelik ile giriş yapın korsan oyunsa kıran ekibin üyeliği vardr muhakkak bi kex daha home tusuna basnca girmsi gerek bende korsandan girmiştim chapter 2nin sonunda max payne gene içerken falan goruntu donuyor ses geliyor ama sonra kilitleniyor cozmedim gitti sildim bende korsana hayır artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu kurmadan önce pcdeki virüs programını disable edip öyle kurun
  • Ben interneti kapatıp ofline moddan açıyorum hep. Oyunun ortasında çıkabiliyor çünkü bazen.
  • aynı sorun bende de var. cevap bekliyorum...
  • gta 4de'de aynı şekilde oluyordu interneti kapatıp girmeye başladım sorun çözüldü bu sorunda aynı şekilde çözülür internet baglantısını kesin öyle açın
  • İnterneti kapatıyorum zaten offline modda girmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

gta 4de'de aynı şekilde oluyordu interneti kapatıp girmeye başladım sorun çözüldü bu sorunda aynı şekilde çözülür internet baglantısını kesin öyle açın

denedim olmuyor o.
  • İlk kurarken Social Club'ı kurdu fakat Update işlemleri tamamıyla yapılmadığı için tekrar tekrar kurdum. 2. Kurulumdan itibaren Social Club'ı yüklemedi. C ve D sürücüsünde de yüklü değil. Home tuşuna bastığımda da bişey çıkmıyor. Ayrıca virüs programı yüklü deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 7 Haziran 2012; 17:40:40 >
  • max payne 3 blackbox indirip kurdum..
    "press enter" bölümünde enter'a basıyorum, loading veriyor ve kalıyor..oyuna giremiyorum..bunun çözümü nedir acaba..?
  • loadingde kalma sorununun cozumu social club social club yukeleyemeyenler blackbox icin soyluyorum cdnin icine girsnler redistin icinde socialclub setup ı var onu kursunlar o loading ekranında home basınca black boxun oyun icin kırmıs oldugu id ile giris yapıor yapmamıssa log in ya da sign in diyip giriş yapın tekrar home basın story options .. ana menü geliyor oyuna baslıyorsunuz ama dedigim gibi chapter2 bitip 3e baslarken ki ara videoda maxpayne viski icerken ve hap atarken donma falan olursa yazın cozen varsa da yardımcı olsun anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanerkmen

loadingde kalma sorununun cozumu social club social club yukeleyemeyenler blackbox icin soyluyorum cdnin icine girsnler redistin icinde socialclub setup ı var onu kursunlar o loading ekranında home basınca black boxun oyun icin kırmıs oldugu id ile giris yapıor yapmamıssa log in ya da sign in diyip giriş yapın tekrar home basın story options .. ana menü geliyor oyuna baslıyorsunuz ama dedigim gibi chapter2 bitip 3e baslarken ki ara videoda maxpayne viski icerken ve hap atarken donma falan olursa yazın cozen varsa da yardımcı olsun anlamadım gitti

Benimki Reloaded sürümü. Blackbox için söyledin bi zahmet reloaded sürümü için de yöntemi söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: heesh01

max payne 3 blackbox indirip kurdum..
    "press enter" bölümünde enter'a basıyorum, loading veriyor ve kalıyor..oyuna giremiyorum..bunun çözümü nedir acaba..?

Konu başlığını ve soruyu okumadan mı yorum atıyorsunuz bilmiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

loadingde kalma sorununun cozumu social club social club yukeleyemeyenler blackbox icin soyluyorum cdnin icine girsnler redistin icinde socialclub setup ı var onu kursunlar o loading ekranında home basınca black boxun oyun icin kırmıs oldugu id ile giris yapıor yapmamıssa log in ya da sign in diyip giriş yapın tekrar home basın story options .. ana menü geliyor oyuna baslıyorsunuz ama dedigim gibi chapter2 bitip 3e baslarken ki ara videoda maxpayne viski icerken ve hap atarken donma falan olursa yazın cozen varsa da yardımcı olsun anlamadım gitti

Benimki Reloaded sürümü. Blackbox için söyledin bi zahmet reloaded sürümü için de yöntemi söyle

Reloaded torrent buldum ama indiremedim daha 25 gb malum ama aynı sorunsa dediğim şekilde çözülmesi gerekli social club kurduğunuza emin olup home basın loading kısmında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Reloaded torrent buldum ama indiremedim daha 25 gb malum ama aynı sorunsa dediğim şekilde çözülmesi gerekli social club kurduğunuza emin olup home basın loading kısmında

Yükledikten sonra direkt olarak Social Club'ı kurmuyor. Update'lerini de eksiksiz yapıyor. Sonrasında ise dediğiniz şekilde Social Club'ı kurmak istediğimde ise bi update versiyonun ismini veriyor (Şuan aklımda deil) Heralde o update'in üstüen yüklenmesi gerek. Son update'in üstüne kurmadığına göre update'siz kurulması gerek.

• Arkadaşlar Reloa.. indirenler Çözüm yolunu buldum anlatıyorum

Önce oyunu kurun içinde çıkan küreğide yapıştırın üstüne ve en önemli nokta program files'ta rockstar'ı bulup update klasörü içindeki herşeyi kurun sonra interneti kesin forumdan bi arkadaş güvenlik duvarından bi ayar söylemiş eğer o ayarı yaptısanız silin çünkü o ayarla bende sorun çıktı yapmadıysanız birşey yapmanıza gerek yok.Sonra oyuna girin üyelik isteyecek creat butonu olacak ona basın yeni üyelik alın zaten kolay sadece isminizi girin o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 8 Haziran 2012; 11:37:49 >
  • artık orjinal CD alma dönemi indirdiğim 4 oyundan 3 de sıkıntı cıkıyo :D.. Firmalar bilerekmi böyle bişe yapıyo anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossbred

artık orjinal CD alma dönemi indirdiğim 4 oyundan 3 de sıkıntı cıkıyo :D.. Firmalar bilerekmi böyle bişe yapıyo anlamadım

Oyunu açmayı başaramadım Pes ettim Max
  • oyunu 3 kez kurup silmemin ardından dün açmayı başarmıştım ama bugün açtığımda sign in seçeneğinden başka birşey çıkmıyor profil create filanda yok ortada delircem yahhu
  • quote:

Kardeş hay Allah razı olsun, sayende çözdüm sorunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.