Merhabalar arkadaşlar. Steam Rockstar Games Weekend den Max Payne 3 Complete Edition aldım. Daha doğrusu almaya çalıştım. Ödemeyi İninal kartımla yaptım. Daha öncede almıştım bir sorun olmamışı. Bana ''Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin.'' dedi. Bende bir hata oldu herhalde dedim kredi kartı bilgilerimi 3 kez kontrol ettim doğru, 5-6 kez denedim yine olmadı. Sonra ininal.com dan kart bakiyeme baktım 10dk öncesinde 20TL vardı ama 3.14TL ye düşmüş. Steam a Ticket attım. Başka forumlardaki araştırmama göre (http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=298888.0 ) ininal kaynaklı sorun. Steam birşey yapamazmış fakat çok sitediğim(İNANILMAZ İSTEDİĞİM) bir oyundu pazartesi indirim bitiyor 35 Dolar veremem Steam ! Yomu hiç başına gelen yardım edebilecek?? :((
Facebook da olsun burda olsun bu sorunla karsilasan 100lerce yorum okudum odeme yaptiginiz ile ilgili bi sorun innial midir nedir bi arkadas ulasmis parayi geri gonderceklermis alirsin merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Facebook da olsun burda olsun bu sorunla karsilasan 100lerce yorum okudum odeme yaptiginiz ile ilgili bi sorun innial midir nedir bi arkadas ulasmis parayi geri gonderceklermis alirsin merak etme
Peki bu indirim bitse de 7 dolar a alabilirmiyim? Söylediğim gibi 35 dolar veremem. Veya normal bir banka kartından alsam sorun olurmu?