Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
258.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doru Uzun olsun 1 . 2. bitrdim 3 bekliyoz daaa nereye kadar

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

oyun sürekli multiplayerda sorun çıkartıyor. gerçi benim internetimden sanırım ama. atıyorum large teamdeathmatch moduna girdim server buluyor. oyunun loadinginde you were removed the game due to connection problems. yazıyor. pingim 20-30 larda geziyor. bağlantıda problem yok. sorunun kaynağı nedir. karşılaşıp çözen varmı ?

Aynı sorunu sıkça yaşıyordum ve gereken portları açtıktan sonra sorun azaldı.

http://support.rockstargames.com/entries/21537218-max-payne-3-social-club-saying-you-don-t-have-an-internet-connection-but-you-do

teşekkürler.

• beyler orijinal ARAL max payne 3'ü satıyorum...kargo BENDEN... 85 TL

http://forum.donanimhaber.com/m_62204570/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62204570

social clup email ve şifreyi de vericem tabi ki..kitapçığı keyi içinde kutunun..4 adet dvd
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • Beyler gıcık oldum ya 11. ya da 12. chapter'da bomba koyuyoruz hani 5-6 tane sonra yukarı çıkıyoruz basarım filan diyo Max onların başlarıda Amerika kahramanı diyo Max'e işte bu bölümde herkesi öldürüyorum sonra 2 tane painkiller var boş odada onları alıyorum bir adam geliyor öldürüyorum bina çöküyor failed nasıl geçicem ben burayı yaw? Yardım

Orijinalden alıntı: gladyo38

oyun iyi ama kısa türkçe alt yazı ile baştan oynucam ben

Arkadaşlar belkide bir çoğunuzun bildiği türkçe yama indirdiği (indireceği)www.oyunceviri.com bazı nedenlerden dolayı kapanma aşamasına geldi.
    http://www.facebook.com/OyunCeviriKapanmasin adresinden bize destek verirseniz belki kararlarından vazgeçirebiliriz
    (max payne 3 çevirisi yarım kaldı haberiniz olsun)

• Oyunda multiplayerda bazen tam loading ekranında kalıyorum ya. Deli ediyor beni. Bağlanmıyor sanırım hosta. Çözebilen varmı bu durumu ?

ALT+F4 yapıp oyunu kapatmadan başka çare yok sonra tekrar baştan gir..

Daral getirdi multiplayer da çok bug var ya.
    Intel i7-3970x Extreme Edition @4.5GHz | ASUS Rampage IV Extreme 2011 X79 | G.Skill 16GB (4x4) RipjawsZ 1866Mhz CL9 | Samsung 860 EVO 500 GB SSD | 2x OCZ Vertex 3 120 GB SSD | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC Edition | Corsair AX1200i 80Plus Platinum 1200w | Cooler Master HAF X 942 Black Edition| Cooler Master MasterLiquid 240L | Pioner BDR-S06XLB 12x Blu-Ray Writer | SteelSeries Rival 110 Mouse | Tuncmatik Newtech Pro 1 KVA 1/1 Online UPS | Epson Stylus Photo PX830FWD | Logitech Z-5500 5.1 | Sennheiser RS-220 Kulaklık | ASUS VG278HR 27" 3D Nvidia Vision 2 LED | 100 TB Orjinal Blu-Ray Arşivi |
  • oyunu retail olarak indirdim gittigidiyordan key aldım ama keyi yazıcak yeri bulamadım ayrıca oyun başlyo initializing de takılıyo
  • Oyunu yükledim fakat ilk yazının olduğu ekranda donup kalıyor, ne hata verip kapanıyor ne başka bir şey. Safe Mode'ta açtığımda problem yok fakat onda oynamak da istemiyorum çünkü hiçbir grafik ayarı yapılamıyor, DX9'da ve Medium ayarlarda duruyor. Yardımcı olabilirse birileri çok memnun olurum.

Korsan yükleyip yardım mı istiyorsun demeyin çünkü PS3'te orijinal var, önsiparişle almıştım Shopto'dan fakat her zaman PS3 oynayabilecek vakit bulamıyorum, açtığımda da multi'sine giriyorum, bilgisayarda boş vaktim olduğunda sadece senaryosunu bitirmek için yükledim

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Oyunu gece 2 de bıraktım sabah 5 ya da 6 da bitti sayılırdı. Şimdi yeniden uyandım fakat oyun initializing kısmında kalıyor, yani oyun bi türlü başlayamıyor. Nerede hata ettim ben? Sanal üyelikte açtım.

[simg]http://e1206.hizliresim.com/y/j/80jjg.jpg[/simg]

firewall'dan maxpayne'nin giris ve cikislarini kapatin , sonra offlline modu acilacaktir. loading sorunu da ortadan kalkacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: primogen

oyunu retail olarak indirdim gittigidiyordan key aldım ama keyi yazıcak yeri bulamadım ayrıca oyun başlyo initializing de takılıyo

Keyi Rockstar game Club'da etkinleştiriceksin .İstersen sıra sıra anlatiyim:

1.Social Club'a üye ol(İnternette )
    2.Oyunu aç
    3.Social CLub'e giriş yap.
    4.Keyi gir.
    5.Keyi kabul ettikten sonra oyunun orjinal oluyor
    Umarım anlatabilmişimdir

• Zıplama tuşu yok mu ? Zıplayamıyorum

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

oyunu retail olarak indirdim gittigidiyordan key aldım ama keyi yazıcak yeri bulamadım ayrıca oyun başlyo initializing de takılıyo

2.Oyunu aç
    4.Keyi gir.
    Umarım anlatabilmişimdir

key girme şeysi çıkmıyodu kendi sitesinde bu sorunun nasıl giderilceğini yazmışlar ordakini uygulayarak keyi girebildim saol genede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

2.Oyunu aç
    4.Keyi gir.
    Umarım anlatabilmişimdir

key girme şeysi çıkmıyodu kendi sitesinde bu sorunun nasıl giderilceğini yazmışlar ordakini uygulayarak keyi girebildim saol genede

Crack yaptıysan olmaz

Bu arada Max Payne 1'i bitirdim Sırada Max PAyne 2 var.Onuda bitirdimmi Max Payne 3'e geçiceğim

• oyun kısa süre sonra elime geçecek

nedir son durum resimlerden sıkıcı gibi geldi ama oynayanlar bilir nasıl oyun kaç gb bu oyun yanlış görmediysem 27gb

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Zıplama tuşu yok mu ? Zıplayamıyorum

Maalesef yok. Ya şimdi adını unuttum ama ( bu nasıl unutulur bea) hani hem zaman yavaşlıyo hem uçarak ateş ediyon( bullet time değil max paynenin diğer büyük özellıği) o var bi de taklalar atarak gitme var ama zıplama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Maalesef yok. Ya şimdi adını unuttum ama ( bu nasıl unutulur bea) hani hem zaman yavaşlıyo hem uçarak ateş ediyon( bullet time değil max paynenin diğer büyük özellıği) o var bi de taklalar atarak gitme var ama zıplama yok

Ne kadar saçma. Hem atlayarak geçilecek yerler koymuşlar hemde atlanmıyor üstlerinden. 2 metreden bullet time ile atlıyorum. Ancak öyle geçiliyor, çok saçma olmuş.

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar saçma. Hem atlayarak geçilecek yerler koymuşlar hemde atlanmıyor üstlerinden. 2 metreden bullet time ile atlıyorum. Ancak öyle geçiliyor, çok saçma olmuş.

Hocam atlanacak yerin yanında E ye basınca geçiyor sanırım

AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - GSkill FlareX 2x8GB DDR4 3200Mhz - Zotac GTX1070 AMP! Edition - Western Digital 1TB 7200RPM -
    OCZ Vertex 460 120GB - Samsung 850 EVO 250GB -
    Logitech G103 - G402 - G930 - Corsair Carbide 500R - Corsair VS650

• oyunun 29 tl ye orijinal keyini aldım ve keyfini çıkarmaktayım oyunu harbi harbi yapmışlar toplamda 14 bölüm sürüyormuş ama bölümlerin uzunluğuna ve zorluğuna bakılırsa en az 3 tane mw 2 mw 3 eder senaryonun uzunluğu açısından... biraz da ben dinlene dinlene oynadığım için günde ortalama 1 bölüm bitirmiş oluyorum ve bölümler gerçekten uzun sürüyor... oyun easy modunda bile zor geldi bana hatta abartmıyorum bu oyunun easy'si mw serisinin hard eş değerde zorluk açısından bir de yapay zekayı o kadar iyi yapmışlar ki kalabalık grup geldi mi pata küte saldırmıyorlar en az 2 kişi çıksa diğerleri siper alıp öyle saldırıyor şimdiye kadar gördüğüm en iyi yapay zeka bu oyunda... bir de oyunda adam öldürmek hem kolay hem zor kolay olan kısmı adamlara sürekli uçarak ateş ettiğinizde hangi silah olursa olsun elinizde kafaya nişan aldınız mı %100 ölüyor düşman, zor olan kısmı ise yürüyerek koşarak ateş edememek ve bu yüzden düşmanı öldürememek hatta çoğu zaman nerde siperlik bir yer varsa oraya saklanmanız gerekiyor... oyun 3. bölümden itibaren zorlaşmaya başlıyor stadyum bölümünden itibaren painkiller etkisini de çok iyi yapmışlar bulanık görme çift görme gibi ancak oyunun sevmediğim tek yanı max in aşırı derecede ayyaş olması ya bu adam içmediği zamanlarda bile nasıl etrafını bulanık veya çift görür ki oyuncuya da yansıyınca sinir bozucu bir durum ortaya çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

quote:

quote:

quote:

Hocam atlanacak yerin yanında E ye basınca geçiyor sanırım

Bilmiyorum bakarım

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.