Şimdi Ara

Max payne 1 ve 2 oynayan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tam bir max payne manyağıyımdır Özellikle 1.oyun beni o kadar etkilediki 2.oyunda güzeldi ama 1.oyunun yeri bambaşkaydı 3.oyunu zaten hiç hesaba bile katmıyorum o max payne oyunu falan değildi.Eğer oynayan veya oynamış olan varsa bunun üzerine konuşalım şu max payne 1 in ana menü müziği ve çizgi roman müziği çok iyiydi

Max payne 1 ve 2 nin tüm çizgi romanları için buraya tıklayınhttp://gldio.com/wrkz/max_payne/

• Max payne 3 olayına katılıyorum resmen grafik yapacağız diye oyunu batırmışlar. Zorla bitirdim oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TPS oyunu seviyorsanız zaten çokta alternatif yok.
  • Max payne 1 ve 2 efsanedir konusu, müzikleri, atmosferi bunalım içindeki kabus bölümleri grafikten yana müthiş beklentileri olmayanlar hala keyifle oynayabilir. Max payne 3 ne bileyim baya uzundu güzeldi ama bir şeyler eksik başka bir oyun gibi bitirdim
  • 1. oyun zamanına göre çok iyiydi, 2. oyun bende aynı etkiyi bırakmadı, cep telefonu versiyonunu indirip oynamayı düşünüyorum
  • Max Baba geri gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 ve HL1 hala alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Ah bu müzik yokmu Hele alex ölünce nasıl bağırdı aleeexx diye bide aşağıdaki foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 23 Mart 2015; 16:56:15 >

• Slowmotion yapıp adam öldürmekten hunharca zevk alıyordum
  • Başka oynayan yokmu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defalarca bitirdiğim hatta bitirip aynı gün yeniden başladığım benim için "efsane" denilebilecek oyundur Max Payne..3 için söylediklerine aynen katılıyorum;benim için ön sırada gelen nedense hep ikinci oyunu olmuştur ama "efsanenin" altında yatan 1 ve 2'dir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentium2

Defalarca bitirdiğim hatta bitirip aynı gün yeniden başladığım benim için "efsane" denilebilecek oyundur Max Payne..3 için söylediklerine aynen katılıyorum;benim için ön sırada gelen nedense hep ikinci oyunu olmuştur ama "efsanenin" altında yatan 1 ve 2'dir..

İki oyunuda dead on arrivalda bitirdinmi ? Gizli son var ikisindede.

• Birinci ve ikinci oyun efsanedir bana kalırsa özellikle ikinci oyun bence hala şu an piyasadaki bir çok shooter oyundan iyidir. Fakat 3 hakkındaki olumsuz yorumlarınıza katılmıyorum Max'in yaptığı yorumlar, karakteri ve ortamın yine umutsuz olması bence tamamen bir Max Payne atmosferine, oyununa yakışır kalitedeydi.
  • 3. oyunda eskiyi hatırladığımız sahnelerde vardı. O sahneler çok kaliteliydi. 3. oyun sadece o kısımlardan oluşsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Birinci ve ikinci oyun efsanedir bana kalırsa özellikle ikinci oyun bence hala şu an piyasadaki bir çok shooter oyundan iyidir. Fakat 3 hakkındaki olumsuz yorumlarınıza katılmıyorum Max'in yaptığı yorumlar, karakteri ve ortamın yine umutsuz olması bence tamamen bir Max Payne atmosferine, oyununa yakışır kalitedeydi.

Ama şunlar var max payneyi max payne yapan;

-Çizgi romanlarıydı
    -Gecenin karanlığında geçmesiydi
    -Ve tabiki maxin o inanılmaz kabuslarıydı

Eğer rockstar biraz daha uğraşıp 3.oyuna bunları katmaya çalışsaydı yine efsane bir oyun yaratılmış olurdu ama max payne 3 tek başına güzel bi aksiyon oyunu orada şüphe yok sadece max payne serisine pek yakışmamış max payne 3 ün ilk iki oyundaki tek özellikleri maxi yine james mccaffreyin seslendirmiş olması,painkillers,bullet time ve shootdodge özellikleriydi.Yinede max payne 1 ve 2 gibi oyun bir daha çıkmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 28 Mart 2015; 22:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

3. oyunda eskiyi hatırladığımız sahnelerde vardı. O sahneler çok kaliteliydi. 3. oyun sadece o kısımlardan oluşsa daha iyi olurdu.

Geçmişe gittiğimiz bölümlermi hocam ? Max yine efsanevi deri montunu giyiyordu.
  • max payne oyun dünyasının kültlerinden biridir. 1 ve 2. oyunları efsanedir. 1. oyun aksiyon bakımından daha çok zevk vermişti bana ama 2. oyundaki atmosfer karamsarlık umutsuzluk daha ağırdı
  • Evet o sahneler. Grafikleri zaten çok iyiydi 3. oyunun ama senaryosu çok yanlıştı. M.P. i türü için sevmem hiçbir zaman. Konusu, atmosferi için sevdim. 3. oyunda onuda yapamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Evet o sahneler. Grafikleri zaten çok iyiydi 3. oyunun ama senaryosu çok yanlıştı. M.P. i türü için sevmem hiçbir zaman. Konusu, atmosferi için sevdim. 3. oyunda onuda yapamadılar.

Sizce max payne 1 ve 2 günumuzdeki savaş oyunlariyla kapisirmi ? Bence max payne 1&2 call of duty ile kapisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

max payne oyun dünyasının kültlerinden biridir. 1 ve 2. oyunları efsanedir. 1. oyun aksiyon bakımından daha çok zevk vermişti bana ama 2. oyundaki atmosfer karamsarlık umutsuzluk daha ağırdı

Aynen oyle hocam mp 1 aksiyon olarak daha zevkliydi ama bazi teknik aksakliklar vardi mesela ses sorunu vardi vista 7 ve 8 de onuda patch ile hallettiler ikinci oyun daha kusursuzdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.