Bildirim
Max 800 tl ye telefon tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Xperia neo'ya bi bak derim -
Neo V.Vatan indirimi ile 725 tl oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cartman
Neo V.Vatan indirimi ile 725 tl oluyor
neo daha ii başka oneriniz varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanokm
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cartman
Neo V.Vatan indirimi ile 725 tl oluyor
neo daha ii başka oneriniz varmı
Fiyat/Performans açısından en iyi telefondur neo -
gectigimiz hafta sonu vatanda indirimle arkadaşın dedigi gibi 725 tlydı.Ama tekrar indirim ne zaman bilmiyorum aradıgınız fiyata en iyisi bencede neo v.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rozolsky35
gectigimiz hafta sonu vatanda indirimle arkadaşın dedigi gibi 725 tlydı.Ama tekrar indirim ne zaman bilmiyorum aradıgınız fiyata en iyisi bencede neo v.
neo v de 3g mobil tv yok -
3g mobil tv pek önemli degil benim için neoda olup olmadıgındanda emin degilim mtabi herkesin beklentisi farkli eger senin için problemse tam bilmiyorum fakat galaxy w veya s.e ray e bakabilirsin tabi 100- 150 lira gibi fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozolsky35 -- 17 Ocak 2012; 13:14:57 > -
up -
neo v en iyisi -
quote:
Orijinalden alıntı: Rozolsky35
3g mobil tv pek önemli degil benim için neoda olup olmadıgındanda emin degilim mtabi herkesin beklentisi farkli eger senin için problemse tam bilmiyorum fakat galaxy w veya s.e ray e bakabilirsin tabi 100- 150 lira gibi fark var.
Arkadasım konuyu tam anlamadan sırf tavsiye ve mesaj yazmak icin yazma. Senin için önemli degil adam zaten ilk mesajında sölemiş olsun muhakkak diye.. -
"herkesin beklentisi farkli eger senin için problemse" dedim farkettiysen ve öneride bulundum ilk mesajında görmemişim yardımcı olmaya çalıştım ve arkadaş tavsiye istemiş
bende kendi fikrimi ve bildiğim kadarıyla istediği özelliği olan telefonları söyledim daha sonrasında ve paylaştım doğru düzgün.
Ve kusura bakma hani robot degiliz,görmemişim bir daha olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozolsky35 -- 17 Ocak 2012; 23:08:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
neo v en iyisi
Neo dan damı iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanokm
quote:
Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.
neo v en iyisi
Neo dan damı iyi
şuan neo v 800 tl ye satılıyo zaten(http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_mt11i_slvr-xperia-neo-v-cep-telefonu-%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=57521 ) , yani bütçene göre en iyisi o , fiyatı yükseltirsen tabiki neo daha iyi tercih olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 18 Ocak 2012; 10:32:06 >
-
Neoyu gidip eline almanı öneririm. Çünkü ben neo düşünüyodum elime aldım ve o an bitti benim için. Çok esnek, rahatsız etti beni bu esnekliği. Bastırınca çökmesi...
Bu yüzden htc yi çok seviyorum. -
neo V'de bir takım sorunlar var sürekli reset- ve esneklik gibi araştırıp alırsanız daha iyi olur sizin için -
Tabiki Neo da olan kasa sıkıntıları neo v'de de vardır. Ayrıca neoyu öneririm, neo aradaki farkı kamerası ve kulaklığıyla kesinlikle kapatıyor... -
Lg optimus black e de bak. İyi telefon. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Avengers
Android 2.3 ve üzeri işletim sistemi,
3g mobil tv,
Oyun oynayıp internette (video falan )sorunsuz gezeceğim tel istiyorum
önerilerinizi bekliyorum
xperia arc s 830 hepsiburada alcağım ayın 25 de 3g mobil tv
var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X