Şimdi Ara

Max 65.000 tl araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Max 65.000 tl bütçem var. Otomatik bir araç arıyorum HB veya sedan olabilir ancak 2012 model ve üzeri olursa sevinirim. ilk tercih dizel olması ancak duruma göre benzinde düşünülebilir. 116i bakıyorum ancak iç hacmi sanki küçük geldi birde yakıtı 10-11 lt/100km civarı. Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1st -- 7 Haziran 2016; 11:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C4 bluehdi eat6 2015 model 10bin kmyi geçmemiş bulunabilir.

• 8 AYLIK KAZASI VE BOYALI YERİ YOK. TEKNO PLUS PAKET TAM OTOMATİK
    İlan No: 301623197
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-8-aylik-kazasi-ve-boyali-yeri-yok-tekno-plus-paket-tam-otomatik-301623197/detay

• C5 kullandım 1.6 e-hdi executive araç bence güzel ama çok hantal kalıyor.

C4 düşünmüyorum. Araba güzel ancak bana şirket arabasını andırıyor. O yüzden DS4 düşünüyordum bu araçtada kafamı karıştıran hem arka camlar hemde araç 2012de çıktığından dolayı şu sıralar yeni kasa çıkartabilecek olması.

• Güncel

• Bende aynı durumdayım karar vermek çok zor gerçekten bu bütçede bir araç için her markanın bir eksiği bir kötüleyeni oluyor. Ben Auris ve 308 arasında kaldım c5 de aklımda vardı fakat 26 yaşında bir çiftiz bu yaşta 2 kişilik bir aile için ağır olduğunu düşündük şehir içi HB kullanım rahatlığı var bide tabi park sorunu dar yollar... Aracımı elden çıkardıktan sonra Auris yada 308 hangisini temiz bulursam kimseye sormadan alıp binmeyi düşünüyorum bence kimseye sormadan beğendiğiniz modelleri bir kaç galeride oturun bakın hangisine içiniz alırsa onu alın çünkü Golf diye bir ezber var ülkemizde size akıl verenler diğerlerini hiç kullanmamış olmasına rağmen Golf vw kalite sonuçta 2.el piyasası vs vs diyecekler. Arabadan hiç anlamayan da aynı cümleyi kuruyor al sat yapanda. Birisi hiç bir arabayı denememiş biriside piyasası olanlardan başka hiç bir arabayı denememiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilker484 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bende 24 yaşındayım 308 kullanıyorum 2010 model. Araç yeterli aslında, sedan almak için değiştirmeyi düşündüm ancak istanbul şartlarında hb çok rahatmış bir süre c5 kullanınca farkına vardım o yüzden 116 almaya karar verdim. Dediğiniz gibi birçok model olunca yine kafa karıştı tabi 1.2 tsi golf, dizel leon, cit.ds4 vb birçok model inceledim ama her birinin bir eksiği yüzünden vazgeçtim. 116 da çok mantıklı değil aslında yakıtı ve bu miktarda düşük modeli alınabilir olmasından ama bmw olunca bir farklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker484
    ...çünkü Golf diye bir ezber var ülkemizde size akıl verenler diğerlerini hiç kullanmamış olmasına rağmen Golf vw kalite sonuçta 2.el piyasası vs vs diyecekler. Arabadan hiç anlamayan da aynı cümleyi kuruyor al sat yapanda. Birisi hiç bir arabayı denememiş biriside piyasası olanlardan başka hiç bir arabayı denememiş.

7-8 araç değiştirdim ve tonla araç kullandım: civic, x-type, avensis, stilo, tempra, antara, 147, fluence, punto, megane II, mondeo ve şu an hatırlayamadım birkaç model daha. golf gerçekten adını hakeden bir araç. ezber mezber değil. türkiye'de de tüm dünyada olduğu gibi saygı gören ve çok satan bir araç. gerçekten gidişi çok güzel ve bir kalitesi var. 2. eli de haliyle iyi olacak tabi. kimse aptal değil. ezber mezber değil, gerçekler bunlar, kabullenin...

• focus al derim. 1.6 dizel otomatik.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi otomatik golf için ne dersiniz ? Yatık tüketimi, motor yeterliliği açıkcası 1.2 motor görünce sanki sıkıntı gibi duruyor.

• Arka geniş diyosan ceed tavsiye ederim, biraz çok yakıyor ama konfor sessizlik ve arka genişlikte, kullanmayanların bilemeyeceği kadar iddialı bir araç.
  • akdogan911 A kullanıcısına yanıt
    Dışı çok güzel duruyor ancak aracın içi çok basit ve eski duruyor. Leondan vazgeçme sebebimde buydu

• 67000 e leon fr 1.4 aldım 10 gün önce acaip memnunum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

1.2 tsi otomatik golf için ne dersiniz ? Yatık tüketimi, motor yeterliliği açıkcası 1.2 motor görünce sanki sıkıntı gibi duruyor.

1.2 motoru bizzat kullandım. 1.6 atmosferiklerden iyi bir performansı var. almanya'da 1.0 tsi var ve 1.2'den de daha iyi performanslı. benim 1.4 seçmemin iki sebebi vardı birincisi bağımsız süspansiyon ikincisi de yokuşta daha düşük devirde güçlü, sessiz tırmanmak. eğer ki ben alırken midline donanımda direksiyondan teyp olaydı onu tercih ederdim zira fiyat avantajı çok midline donanımın. veya 1.0 olaydı yine onu tercih ederdim, değerleri çok iyi. yani demem o ki 1.2 sıkıntı filan değil ama bence 3.000 tl fark için 1.4 tercih edilir. 3.000 verince sadece 1.4 motor değil + bağımsız süspansiyon da geliyor.

• Golf le ilgili bilgileriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.

Leonla ilgili dediğim gibi dış tasarımı (led li olan fr mi style mi tam bilmiyorum) çok güzel duruyor ancak iç tasarımı çok detaylardan kaçılmış. Birde koltukları biraz dar gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

Dışı çok güzel duruyor ancak aracın içi çok basit ve eski duruyor. Leondan vazgeçme sebebimde buydu

leon'un özellikle arka tarafı çok basık ve kalite de malesef biraz daha düşük. yoksa neden fazladan para vereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.