Şimdi Ara

Max 500 TL kulak içi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne önerirsiniz arkadaşlar? Hem tiz hem de bass iyi olsun istiyorum. Gürültü önleme özelliği de önemli tabi.
    teşekkürler.

• magaosi k3 pro araştırmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraka77

magaosi k3 pro araştırmanızı öneririm.

ilk kez duydum. menşei neresi bunun acaba? Japon mu? Türkiye'de satışı olan bir ürün mü? Fiyat ne civarlar da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: baraka77

magaosi k3 pro araştırmanızı öneririm.

ilk kez duydum. menşei neresi bunun acaba? Japon mu? Türkiye'de satışı olan bir ürün mü? Fiyat ne civarlar da?

Çin Malı... Türkiye'de sıfır satışı yok. 2.el belki bulabilirsiniz, aliexpress ten güvenle alabilirsiniz... Türkiye' de satışı olsa 700-800 bandından pahalı satılır ucuz satılmaz... Çin' den 85 dolara alınabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 24 Temmuz 2017; 17:2:15 >
  • momentum in ear'a bakabilirsiniz. henüz kullanmadım ama ağustos civarı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnsrn

momentum in ear'a bakabilirsiniz. henüz kullanmadım ama ağustos civarı almayı düşünüyorum.

güzel bir kulaklığa benziyor. gayet kaliteli sanırım. hepsiburada da yorumları okudum.
    piyasada en uygun nerede bulunabilir?
    şu an en uygun dr'da görünüyor. 395 TL
  • quote:

momentum in ear'a bakabilirsiniz. henüz kullanmadım ama ağustos civarı almayı düşünüyorum.

güzel bir kulaklığa benziyor. gayet kaliteli sanırım. hepsiburada da yorumları okudum.
    piyasada en uygun nerede bulunabilir?
    şu an en uygun webdenal ve dr'da görünüyor. 388 TL ve 395 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 75.000 tl Sistem önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım en ucuz d&r'da bulunuyor.
  • quote:

sanırım en ucuz d&r'da bulunuyor.

Evet. Aldım bugün bakalım ne zaman gelecek. Umarım kalitelidir ve hoşuma gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı uğurlu olur umarım. izlenimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  • quote:

hayırlı uğurlu olur umarım. izlenimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

paylaşırım. herhalde 3-4 güne falan gelir ürün. henüz kargo edilmedi.
  • Ürün az önce elime ulaştı.

Ancak İos için değilde Galaxy için göndermişler.

Sorun olmaz herhalde. Arasında ne fark var ki bunların?

Max 500 TL kulak içi

• Sennheiser destek hattını arayıp sordum. sadece üzerindeki tuşlar çalışmaz dedi ses açma kapamayı telefondan yapmanız lazım dedi. zaten onu telefondan yapıyorum. kullandığım bir özellik değil. şimdi geri gönder tekrar bekle falan uğraşmak istemiyorum.
  • hayırlı olsun öyleyse. iyi yapmışsınız uzun sürebilirdi.
  • quote:

hayırlı olsun öyleyse. iyi yapmışsınız uzun sürebilirdi.

Teşekkür ederim...

• merhaba, üründen memnun kaldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkishpower$

merhaba, üründen memnun kaldınız mı?

evet ürün gayet güzel. kaliteli sesi var. ayrıca dışarıda ki sesi de engelliyor.
  • momentum in ear trden alınacaksa güzel bir kulaklık ama işin içine yurt dışı girdiğinde ilk 5 e zor girebiliyor. Yinede tr de sennhesier garantisi falan iyi olabilir her ne kadar attığım maile dönmemiş olsalarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

momentum in ear trden alınacaksa güzel bir kulaklık ama işin içine yurt dışı girdiğinde ilk 5 e zor girebiliyor. Yinede tr de sennhesier garantisi falan iyi olabilir her ne kadar attığım maile dönmemiş olsalarda :)

maile yanıt vermedilerse müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. ben bir şey sormak için aradığım zaman hemen ulaştım. TR sitelerinde numarası mevcut.
  • dostum bende biliyorum telefondur facebooktur ulaşılır elbette ama maile dönmemelerine bahane değil. Zaten vazgeçtim almaktan o paralara daha iyileri var maalesef yinede sennheiser tr de markalaşıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.