Şimdi Ara

max 50 bine suv veya sedan ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45-50 bin civarı, mümkünse dizel ve sağlam bir araç arıyoruz. aklımda grand vitara, c5 falan var. siz ne önerirsiniz?

• Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı.

50bin'e dizel olmasa bile yeti 1.2tsi dizel kadar az yakıyor. Dizel SUV'ların çoğu 2.0 motordan başlıyor. Vergiyi önemsemiyorsanız onlara bakabilirsiniz.

Sedan olarak daha çok fazla alternatifiniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Financier35 -- 26 Mayıs 2014; 16:15:42 >
  • az yakan hangi suvları önerirsiniz? ayrıca d sınıfı sedan olarak neler var mesela?
  • Az yakan SUV bakmak istiyorsanız düşük motorlu olanlara bakmanız gerek. 1.2 yeti 1.4 tiguain 1.6 juke gibi.

D sınıfı konusunda pek bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem size. Ayrıca otomatik mi manuel mi alıcaksanız? o da fiyatı etkiliyor oldukça.
  • mümkün olduğunca manuel tercihim var. uzun yola çıkıyorum ve pek risk almayı sevmiyorum.
  • Arazide kullanılacaksa grand vitara idealdır.
  • Mitsubishi ASX için yakıtının çok az olduğunun söylendiği bir Kullanıcı Yorumu var. Aşağıda bağlantısını paylaşıyorum. Aracın konforu, donanımı, yakıtı ve fiyatı oldukça iyi deniyor. Hem Suv ihtiyacını da karşılayacaktır. Yorumu okumak isterseniz BURADA Bağlantısını paylaşıyorum. Listeden seçerek okuyabilirsiniz. Sedan araç tercihiniz için de yine listeden bir şeyler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machinista -- 28 Mayıs 2014; 0:02:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Financier35

Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı.

50bin'e dizel olmasa bile yeti 1.2tsi dizel kadar az yakıyor. Dizel SUV'ların çoğu 2.0 motordan başlıyor. Vergiyi önemsemiyorsanız onlara bakabilirsiniz.

Sedan olarak daha çok fazla alternatifiniz var.

+1. Skoda Yetinin 2. El dizelini bulabilirsiniz o paraya 1.6 gayet sağlam ve az yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşınıza gidecekse "santa fe" öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır suzuki sx4 s-cross en boşu
    ikinci el; mitsubishi asx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.