< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 15 Kasım 2022; 14:36:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
.

-
-
şanzıman arızası çıkarabilir ve çok yakıyor tiguan.
-
2005-2009 arası üretilen Toyota RAV-4 2.0 benzinli otomatik olur. Lpg ile. Şanzumanı tam otomatik 4 ileri. 2008 yılında makyaj yapıldı. Arkadaşım 2007 sini kullanıyor. Benim beğenmediğim kısmı lpg tankı bagajda müsait olan küçük bir yere konduğundan küçük, 200-250 km de bir lpg alıyor. Tüketim gerçek kullanımda şehiriçi 13-15 lt lpg. 2010 yılında tekrar makyaj yapılan kasada şanzuman CVT oldu. Buda olabilir ama şanzuman kaynaklı bazı keyifsizlikler internette yazılıyor.
2008-2009 Honda CR-V 2.0 otomatik olur. LPG li. Şanzumanı 5 ileri.
-
Tiguan olabilir aslında, pek pişman da etmez bence, DSG onlarda "ıslak". Çıkarırsa mekatronik arızası çıkarabilir, onun haricinde 7 ileri kurulardaki sesler, kavrama arızaları vb'ne nazaran daha başarılı yanlış bilmiyorsam...
Çok eskilere girmek istemiyor ve B-Suv olur derseniz, pek bilinmeyen ve binince şaşırılan bir araç tavsiye edeyim; Fiat 500x 1.4 140'lık bakabilirsiniz. Bunlarda çift kavrama şanzıman var.
Pop donanım daha bazdır, Cross veya Cross Plus daha donanımlıdır.
Çok az var ama bulabilirseniz 4x4 1.4 multiair 170'lik versiyon da var. Bunun otomatiği klasik otomatik ZF şanzımanlı.
2015-2016 civarları bakılabilir sanıyorum, km de düşük olacaktır.
-
Merhaba ben de 4x4 araç arayışındaydım. 500x'in 4x4 modelini bilmiyordum paylaştığınız için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneriler için teşekkür ederim. Bu fiyatlara düşük model suv tercihi yerine sedan mı düşünsem acaba.
Veyahutta Manuel egea cross nasıl olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başım ağrımasın diyorsanız CRV yada Rav4 daha iyi olur lpg uyumu ile ekonomik de olmuş olur
O fiyatlara alacağın SUV illa ki masraf çıkarır. Daha temiz sedan daha iyi tercih olur.
-
Eski kasa 2000-3008 ler nasıl olur hocam
Önceki kasa Kuga 1.6ecoboost 182hp 4x4
Tiguan 1.4TSI var.
2 önceki kasa Kia Sportage 1.6 135hp var.
-
suv alma o paraya 2017 ustu ssangyong un pickuplarından alabilrisin. 4 teker amortisor oldugundan suv kadar konforludur.
-
Ssangyong'un piyasası çok iyi değil ama
o sayede 700 binlik pickupu 450 bine alıyorsunuz.
-
O fiyata da satıyoruz ama . Piyasası olmayan bir aracı almak ne kadar mantıklı bilemiyorum . Aracı alıp ömürlük kullanacaksa mantıklı tabi
Kia Sportage 1.6 135hp otomatik çok yakıyor. LPG uyumuda çok sorunlu.
-
Bu gun birisinin 700 binlik arcı 450 satması ve sizin zamanı gelince bu gunun parasıyla 450 bine satmanız ile, 700 binlik araç alıp bu gunun parasıyla 700 bine satmanız aynı şey. üstelik 450 lik araçta 250 bin de nakit olarak cebınıze kalır.
-
1054187455 nolu ilanimi inceleyebilirsin mazda cx3 suv.2015 mazda cx3
Güzel araç hayırlı satışlar. Arayan soran var mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2012 Mitsubishi Outlander.
Benzer içerikler
- nissan qashqai 1.3 dig-t kronik sorunları
- hyundai bayon 1.0 yorumları
- sarı yağ lambası neden yanar
- ford focus 1.5 dizel otomatik yorumlar
- luk baskı balata yorumları
- yeni cla
- 2024 araç satış rakamları
- kia tasman
- a3 2025
- marcar resimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X