Şimdi Ara

Max. 31000 İkinci El Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anneme araba almayi düşünüyoruz. Elindeki Accent Erayı satıp üzerine ekleyerek temiz bir araba almak istiyoruz.

Aranan özellikler,

Güvenlik,
    Içi fena olmayan ve konforlu,
    Yakıt tüketimi cok aşırı olmayan,
    LPG olmasın mümkünse.

bir arac arıyoruz. Fakat burada su da var ki kendim de ara sıra kullanmak isteyebilecegim için biraz spor çizgilerine sahip olsa fena olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 9 Kasım 2013; 14:07:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 208 sizin icin uygun gibi sanki bende bu aralar inceliyorum.

• su an sizin yerinize kendimi koydum ve annenizin önceki aracının da sedan olmasından dolayı hb olması gerekmiyor.size tavsiyem 2008-2010 lpgli honda civic
  • Sıfır mı ikinci el mi düşünüyorsunuz?
  • @ismail4444 @CeLLaT_1905 @Ingrid

Konuyu güncelledim beyler. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada Fiesta 1.4 2011 TDCi Titanium nasıldır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 9 Kasım 2013; 14:05:42 >

• Sehir icinde kullanilmasi icin 1.3 aveo ltz dizel sizi fazlasiyla memnun eder. Tek kapi gorunumlu spor cizgileri ile de guzel bir aractir. Bagaj sorun olacaksa sedan alinabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2004 bmw 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safsiddet -- 9 Kasım 2013; 14:45:41 >
  • Makyajsız Focus 1.6 TDCI Ghia veya makyajlı Focus 1.6 TDCI Trend X. İkisi de 109 hp.
  • Astra H,Focus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.