Şimdi Ara

MAX 25.000YTL araç önerileriniz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şöyle 20000-25000 ama max 25000YTL fiyatı olan genç için araba ne olabilir şimdi araba az yakmalı kessinlikle lpg olmcak ama motoruda düşük olmcak yani mümkünse dizel araç 2004 ten yukarı olacak arabanın albenisi olacak golf tipi bişey olacak ben bi kaç ilana baktım ama bi türlü ne alsam karar weremedim golf 1.6FSI buldum alsammı yakıt durumu ne olur normali dahamı az yakar yani sadece golf değil mesela 307 gibi 207 gibi ama passattan o arabaya geçiş yapacam onun için biraz iyi olsun istiyorum ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum

• Astra ...
  • 2004 ten yukari olcak dizel olcak bide 25000 ytl bide passati aratmicak

yaris dersem alirmisin
  • Golf te transporterdaki ticari motor var içerden anlamazsın ama dışardan traktör gibi çalışır fakat tasarımı güzel.

25000 e acil sıkışmış 2008 megane2 extreme bulabilirsin fakat biraz araman gerek
  • yeni sümbül
  • aslında astrada düşünüyorum

yaris çok küçük aslında dediğin gibi böle bulmak zor ama olmadı benzinli alacam

golf dizel bulamadım yeni kasa olcak dizeli yok olmadı benzinli meganeda olabilir onlarada bakim
  • al astra keyfine bak derim bende ..

diger seceneklerin arasında en guzel araç astra
  • sümbülmü ya aslında ondan zaten wardı tabi eskisi ama pek memnun değildim o arabadan onun için pek sıcak bakmıyorum
  • Artık bayilerde istediğin arabayı test etme şansın var. Git renocuya yeni sümbül le megane 2 test et. Opele git astra-vectra hondacıda civic vs.vs.

Test edip alman daha iyi...

Sümbül 2 yi bende test etmiştim teneke gibiydi ama 3 te kasayı büyütmüşler interiorda da değişiklikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 29 Eylül 2008; 21:50:50 >
  • hocam git test et dediğin araçlar 25000YTL nin üstünde değilmi mesela civic 0 km civic 25000 e bulabilirmiyim

• bulduğun arabalar muhteşem helede 2. linkdeki ama tek kapı olmasını istemiyorum Türkiyeye geri geldiğimde ailemin kullanma ihtimali war kıbrısa götürecem arabayı 1-2 sene orda kullanıp Türkiyeye dönüşümde getirecem bu arada adana yakınlarında warsa iyi olur yaa istanbul çok uzak tekirdağda öle şöyle siz anlarsıınız araba için bu fiyata bu araba çok iyi şu kadar param olsa bu araba kaçmaz dediğiniz fırsat arabalardan koysanız VALLA çok güzel olur çokmu şey istiyorum ...:)
  • 4. linkteki megane çok ideal hb versiyonu 2008 model bide 10000 km

Biraz daha araştırayım ben
  • ya aslında arabada bide sunroof olsa tam süper olur VALLA ben buldukça bunuyorum ama hergünde araba almıyoruzki almışken hele bide ben kullanacakken iyisini alim diyorum
  • aha VALLA muhteşem bizimkilere bi gösterim arkayı gösteren kamera diyo bu arabada warmıymış nese bizimkiler gelsin bi gösterim ne dicekler bu arada ağam sen nie hep megane a bakıyon :)
  • Megane favorim...

Lüks denilebilir fakat şu aralar trafikte fazla görmeye başladım bunlardan...

Bide fiesta var favorim şu aralar
  • imzanda Volkswagen war ama açtığın konu megane 2 ile ilgili sende ne war??
  • Öğrenci adamız daha babamızın arabasını kullanıyoz işte (Megane2)

İlgilerim tek bir firma üzerine değil renonun konforunu severim vw ve ford taş gibi arabadır hoşuma gidiyor bir kaç firma işte...
  • hmm bende bmw hastasıyım mesela .:) bu arada sendeki araba bu düşündüklerimizle aynı motormu eğer aynıysa gidişi nasıl performans konusunda nasıl iyimi güvenlimi yol tutuşu nasıl alsam beni pişman edermi şimdi kıbrısa götürecem götür getir yapamıcam sadece kesin dönüş yaparken getirecem onunda 1-2 yılı war bu süre içinde çıkaracağı sorunlar neler mesela ben imzamdaki fordu götürdüm araba orda beter etti resmen feribota bindirip indireene kadar neler çektirdi yani çok sorun çıkardı bu çıkarırmı ne gibi sorunlar mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.