Şimdi Ara

Max 20 Bin TL Otomatik Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model üstü konforlu az yakan otomatik sedan bir araç istiyoruz

mitsubishi lancer bakıyorum ama temiz bi tane bulunabilirmi bu fiyata veya farklı sorunsuz bir araç öneriniz varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 14 Haziran 2014; 21:03:04 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1996-toyota-corolla-1.6-gli-169.000-km-orj-lpg-li-temiz-168071198/detay

Benim 18tl bütçem olsa araba alacak olsam ilk alacağım seçenek corolla 1.6gli olurdu 96-98 model arası

Fiyatları aşırı derecede arttı ama acayip tutuluyor bende 7 yıl kullandım sadece aküsünü yağını suyunu değiştirdim o kadar sıkıntısız araçlar. Tabi siz bilirsiniz
  • up
  • Aradiginiz fiyat araliginda size hyunsai elantra onerebilirim. 2004-2006 arasi bulabilirsiniz. Oldukca genis konforlu sedan c sinifi bir arac. Yol tutusu konusunda cok iyidir bastiginizdada iyi gider Sorunsuz dohc motor ve sorunsuzn tam otomatik sanzimanda cabasi. Eger 3-5 bisey daha koyarsaniz dusuk kilometrelerde olanlari bulabilirsiniz. Lpg varsa eger sehir icinde ortalama 30 kurus civari yakmaktadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya 2004-2006 lancer alınır. Lancerdan şaşma 20 senelik araba alma.
  • şimdi pazardan geldim(ümraniye) bir tane bile alınacak araba yok ya, zaten %90 ı galeriydi elma armut satar gibi ne vereyim abime 15 lik var 20 lik var geri kalanlarda internetteki gibi uçuk fiyatlar.

temiz bir lancer bulsam zorunda kalmadıkça 5 sene binerdim.
    elantralara baktımda lancer daha sportif duruyor yaşda genç en uygunu lancer gibi
  • CoRe`i kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz tercih sizin tabi. Ancak kendim 22 yaşındayım ve elantraya biniyorum. Arkadaşımdada lancer var 2005 model. Yani iki aracıda karşılaştırma imkanım oldu.
    Aynı km aynı fiyat hangisini seçersin deseler lancerın yüzüne bakmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukardaki arkdaşın sözünü dinle ve Elanta al derim hocam bende 6 sene 2004 Model düz vites'ini kullandım aldığımda 60.000 km'de idi sattığımda 130.000 km'de idi her 10-15.000 km'de bir yağını suyunu filtrelerini değiştirip eşşek gibi kullandım bir gün tık demedi aynı model lancer'den her türlü üstün bir araç hatta bazı yönleri Civic'den daha iyidir Elantranın.107 HP DOHC Motoru'da gayet performanslı ve yakıt tüketimi düşük bence tekrar bir Elantra'lara bak derim.
  • teşekkürler peki elatra yakıt tüketimi nasıl acaba

birde biraz bekleyip diğer ay 2 bin daha koyabilirim eğer daha iyi olacaksa manuelde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i

teşekkürler peki elatra yakıt tüketimi nasıl acaba

birde biraz bekleyip diğer ay 2 bin daha koyabilirim eğer daha iyi olacaksa manuelde olabilir
    quote:

Orijinalden alynty: CoRe`i

te?ekkürler peki elatra yakyt tüketimi nasyl acaba

birde biraz bekleyip di?er ay 2 bin daha koyabilirim e?er daha iyi olacaksa manuelde olabilir

Benim elantram 2004 model. Yani eski bir motor teknolojisine sahip ve otomatik ?anzyman ise hyundainin bugün bile çykarttygy araçlarda kullandygy tam otomatik diye geçen ?anzyman tipi. Bu tam otomatikler aracyn biraz fazla yakmasyna sebep olur. Yazyn ?ehir içinde 9 litre ky?yn ise 11 litreyi görüyorum. Fakat o ya?taki her benzinli araba okadar yakyyor. Uzun yolda ise fabrika verisi 6.2 ama hiç uzun yol yapmadym daha. Manuelleri ?ehir içinde 7.5-8 litre yakar diye tahmin ediyorum. Tüp taktyryrsanyz eger dogru hesapladyysam ?ehir içinde 28-30 kuru? civary yakarsynyz. Hyundainin izmit fabrikasynda çaly?an mühendis tanydygymyz ise bu aracyn motorunun piyasadaki lpg ye en uygun araçlardan oldugunu söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alynty: CoRe`i

te?ekkürler peki elatra yakyt tüketimi nasyl acaba

birde biraz bekleyip di?er ay 2 bin daha koyabilirim e?er daha iyi olacaksa manuelde olabilir

Benim elantram 2004 model. Yani eski bir motor teknolojisine sahip ve otomatik ?anzyman ise hyundainin bugün bile çykarttygy araçlarda kullandygy tam otomatik diye geçen ?anzyman tipi. Bu tam otomatikler aracyn biraz fazla yakmasyna sebep olur. Yazyn ?ehir içinde 9 litre ky?yn ise 11 litreyi görüyorum. Fakat o ya?taki her benzinli araba okadar yakyyor. Uzun yolda ise fabrika verisi 6.2 ama hiç uzun yol yapmadym daha. Manuelleri ?ehir içinde 7.5-8 litre yakar diye tahmin ediyorum. Tüp taktyryrsanyz eger dogru hesapladyysam ?ehir içinde 28-30 kuru? civary yakarsynyz. Hyundainin izmit fabrikasynda çaly?an mühendis tanydygymyz ise bu aracyn motorunun piyasadaki lpg ye en uygun araçlardan oldugunu söyledi.

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.