Bildirim
max. 1750 TLye oyun için laptop önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus k555 xo108d laptop buna 4 yada 8 gb tam ekle gta5 i de orta seviyede oynarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ celebry -
ekleden kastınız nedir hocam biraz açıklar mısınız bilgisyara özürlüsüyüm de :) _____________________________ -
Arkadaşın önerdiği laptop orjinal olarak 4 GB RAMla geliyor. Max. 12 GB a kadar destekliyor. Tek bir vidayı sökerek çok kolay bir şekilde RAMini arttırabilirsiniz. Garanti durumunuda etkilemiyor.
@ANEKTOTT_____________________________ 
-
eyw hocam saolasın bu artırma işlemını kendımız mı yapıyoruz yoksa alırken mı soyluyoruz? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ANEKTOTT
eyw hocam saolasın bu artırma işlemını kendımız mı yapıyoruz yoksa alırken mı soyluyoruz?
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-pmu347389
Ben bu modeli aldım. Almadan önce müşteri hizmetleriyle konuştum rami takmadan yanında göndermeleri için tamam sipariş verirken sipariş notu ekleyin dediler. Sipariş verirkende "kutunun açılmasını istemiyorum rami takmadan yanında gönderin" diye not ekledim kapalı kutu geldi. Tabi 4 gb olarak alıp rami başka yerden alanlarda var. Sadece ramin uyumlu olmasına dikkat ederseniz bu şekildede bi sıkıntı yaşamazsınız._____________________________ 
-
sağolun hocam _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı