Şimdi Ara

max. 1750 TLye oyun için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni laptop alıcam ocak ayında 1500 ya da 1750 tl ye oyun için oynayacağım laptop önerisi olan varsa alabilirim.Tabi bu fiyata bir laptopta gta5 oynayacak değiliz de oyunlarda iyi fps alsın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın önerdiği laptop orjinal olarak 4 GB RAMla geliyor. Max. 12 GB a kadar destekliyor. Tek bir vidayı sökerek çok kolay bir şekilde RAMini arttırabilirsiniz. Garanti durumunuda etkilemiyor.

@ANEKTOTT

Orijinalden alıntı: ANEKTOTT

eyw hocam saolasın bu artırma işlemını kendımız mı yapıyoruz yoksa alırken mı soyluyoruz?

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-pmu347389
    Ben bu modeli aldım. Almadan önce müşteri hizmetleriyle konuştum rami takmadan yanında göndermeleri için tamam sipariş verirken sipariş notu ekleyin dediler. Sipariş verirkende "kutunun açılmasını istemiyorum rami takmadan yanında gönderin" diye not ekledim kapalı kutu geldi. Tabi 4 gb olarak alıp rami başka yerden alanlarda var. Sadece ramin uyumlu olmasına dikkat ederseniz bu şekildede bi sıkıntı yaşamazsınız.

• sağolun hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.