Şimdi Ara

Max 1500 tl laptop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler önceki laptopum hp probook 4515s idi.

Anakartı mı ne yanmış yeni bi tane alıcam ama cahilim pc konusunda. Özellikeri aynı olan 1500 tlye bi bilgisayar bulabilir miyim? Varsa marka model söyleseniz olur mu lütfen çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo z510 asus felande var ne amaçla kullanacaksiniz PC yi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 67berk67

Lenovo z510 asus felande var ne amaçla kullanacaksiniz PC yi ?

Ya sadece dizi izlemek için ve internette rahat sörf yapmak için. Bir de adobe photoshop ile uğraşıyorum o kadar. Ama benim eski bilgisayarımın aynı özellikleri gibi olursa harika olur çok seviyodum onu :D Aynısını alıcam da 1900 falan fiyatı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

> Asus X550LB

> HP Probook 450

Hocam bu nasıl?

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/essential/NP450R5G-X09TR-spec

Nen sadece dizi ve sörf dedim ama belki lol oynarım ama belli değil oynayıp oynamamam.. Sizce nasıl bu? Bir de sizinkilerde lol oynanır mı? Video izlerken kasılmasın bir de kasılmaz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    sadece bunları yapmak içinse 1900 tl felan verme sony vaiolar var 1100 1200 tl ye yada samsung link atmışın onları alabilirsin performans beklemiyorsun anladığım kadarıyla bütün laptoplar işini görecektir photoshop biraz sıkıntılı aklında bi marka varsa önerimi yapabilirim yada sen gönder o gönderdiğin laptop iyi işlemci bakımından ama ekran kartı zayıf 1 yıl sonra felan çoğu oyunu lowda felan açar
  • Sizin paylaştığınızın fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bu zamanda 3.nesil işlemcili bir notebook almak pek mantıklı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sadece bunları yapmak içinse 1900 tl felan verme sony vaiolar var 1100 1200 tl ye yada samsung link atmışın onları alabilirsin performans beklemiyorsun anladığım kadarıyla bütün laptoplar işini görecektir photoshop biraz sıkıntılı aklında bi marka varsa önerimi yapabilirim yada sen gönder o gönderdiğin laptop iyi işlemci bakımından ama ekran kartı zayıf 1 yıl sonra felan çoğu oyunu lowda felan açar

Ya hocam o attığım samsungun tek kötü yanı cd girişi yokmuş :D Ama zaten oyunlarımı internetten indiriyorum ve bilgisayarda sadece oynasam oynasam ya haxball oynarım ya da kraloyundan oynarım :D Arkadaşlar lole başla dediği için sordum. Lol kaldırır mı mesela? Bana yardımcı olur musunuz ya valla hiç bir bilgim yok

• quote:

Sizin paylaştığınızın fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bu zamanda 3.nesil işlemcili bir notebook almak pek mantıklı olmaz.

Benim paylaştığım samsung 1500 tl hocam.. Ekran kartı sadece oyun grafiğinin güzel gözükmesini mi sağlıyor hocam?

• Ekran kartı oyun performansı açısından en önemli donanım. Oyunlardaki kasmalar, takılmalar vb. ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanıyor. Aynı zamanda daha iyi bir ekran kartıyla detay ayarlarını yükselterek daha iyi grafik kalitesi görmek mümkün.
  • quote:

Ekran kartı oyun performansı açısından en önemli donanım. Oyunlardaki kasmalar, takılmalar vb. ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanıyor. Aynı zamanda daha iyi bir ekran kartıyla detay ayarlarını yükselterek daha iyi grafik kalitesi görmek mümkün.

Peki bu samsung attığım çok mu kötü hocam? Yani video izlerken kasılır mı mesela? Ya da photoshop programını kullanırken vs?

• Yukarıda paylaşılanlara göre performansı çok düşük kalır.
  • quote:

Yukarıda paylaşılanlara göre performansı çok düşük kalır.

Pcdepo sitesi güvenilir mi peki hocam ve garantisini sadece o firma mı veriyor acaba?

pcdepo sitesi güvenilirdir ayrıca kafanda soru işareti kalmasın diye konu açabilirsin forumda ama çok alışveriş yapan var sıkıntı olacağını düşünmüyorum lolü kaldırır çoğu bilgisiyar senin attığın samsungta kaldırır şimdi sana bi laptop önercem ama böyle hep f/p önerdim bugüne kadar senin onlara ihtiyacın yok ilerde bi gta 4 merakın fealn başlarmı yada ne bileyim crysis felan ona göre önerelim yoksa 1000 tllik notebookta işini görür
  • quote:

pcdepo sitesi güvenilirdir ayrıca kafanda soru işareti kalmasın diye konu açabilirsin forumda ama çok alışveriş yapan var sıkıntı olacağını düşünmüyorum lolü kaldırır çoğu bilgisiyar senin attığın samsungta kaldırır şimdi sana bi laptop önercem ama böyle hep f/p önerdim bugüne kadar senin onlara ihtiyacın yok ilerde bi gta 4 merakın fealn başlarmı yada ne bileyim crysis felan ona göre önerelim yoksa 1000 tllik notebookta işini görür

Hocam bende playstation var o tür oyunları ordan oynuyorum... O yüzden cd girişi falan işime yaramaz demiştim..

Ben belki kafama eserse hani lol oynarım diye dedim, bir de photoshop var tabii.. 1080p takılmadan oynatsın , durduk yere donmasın kapanmasın yeter. Bir de şöyle birşey var ben bunu alırsam 4 sene falan idare etmesi lazım beni o yüzden öncelikle çok teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağolun, tüm tekliflere açığım

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo114d-notebook
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook
    bu ikisi f/p sayılıyor şu an bi inceleyin googledan isimlerini aratın kafanıza yatan olursa kronik sorun varmı felan araştırın ikisindede 740m var ekran kartı lolu ultra da açar sıkıntı olmaz sadece asusda 4200u lenovoda 4200m u işlemciler ultra low voltage oluyolar biraz daha bataryayı koruyup daha az enerji tüketimine yönelik

• quote:

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo114d-notebook
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413191-notebook
    bu ikisi f/p sayılıyor şu an bi inceleyin googledan isimlerini aratın kafanıza yatan olursa kronik sorun varmı felan araştırın ikisindede 740m var ekran kartı lolu ultra da açar sıkıntı olmaz sadece asusda 4200u lenovoda 4200m u işlemciler ultra low voltage oluyolar biraz daha bataryayı koruyup daha az enerji tüketimine yönelik

Hocam yukarıdaki arkadaş ta asus marka olanı paylaşmıştı.. Aklım ona yattı gibi de bir sorum olacak ciklet klavye ne demek genelde onun üstünde durmuşlar.

Ciklet Klavye: Ciklet klavyeler günümüzde oldukça çok kullanılıyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi, ciklet klavyelerin çok rahat görünmesi; bunun yanında, tuşlar arasında boşluk bulunmuyır.; bu da bilgisayarınızın içerisine toz gibi şeylerin kaçmasını engelliyor. Aynı zamanda, ciklet klavyeler hakkında yorumnlarda bulunan kişiler, geleneksel klavyelerden daha rahat kullanım gerçekleştirebildiğini de söylemekteler.
  • günlük kullanımda şarj süreleri ne kadardır tahminen? asus 4200u ile hp
    4200m için...

• quote:

Ciklet Klavye: Ciklet klavyeler günümüzde oldukça çok kullanılıyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi, ciklet klavyelerin çok rahat görünmesi; bunun yanında, tuşlar arasında boşluk bulunmuyır.; bu da bilgisayarınızın içerisine toz gibi şeylerin kaçmasını engelliyor. Aynı zamanda, ciklet klavyeler hakkında yorumnlarda bulunan kişiler, geleneksel klavyelerden daha rahat kullanım gerçekleştirebildiğini de söylemekteler.

Hocam bunun mouse'u mac bilgisayarlar gibi mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.