Bildirim
max 14500 tl ye alınacak genç arabası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam ilk mareaya bende çok baktm hatta aradım çok temiz duruyor fırsatın varsa bi git gör derim ;) bu arada inşaatçıymış galiba satıcı galeri değil galiba o da cazip gelmişti bana. corsa tek kapı bilmiyorum senin için sorun mu ? kırmızı 206 komple boyalı daha indirebilirsen fazla zarar etmeden satarsın. son araç da çok apaçi duruyor :S
not : uzman değilim sadece kendi fikirlerim yanlışlık olabilir :) -
boyalı olan cok guzel baya ozellık var yıne ama guvenemıyosun ıste bakalım gıdıp gorcez km.le oynanmıs aracı alıp sapa oturmayız ıns -
tartışmasız Honda Ex diyorum tam bir genç arabası.
örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-gelen-alir-66948727/detay/
modifiyeye oldukça elverişli araçlardır. parçaları sanayide kolaylıkla bulunur. -
eski kasa hyundai gezt işini rahatlikla görür bence.. -
ilk marea bence yeterli olur senin için. -
-
honda 94 95 model oyuzden ınsan teredutte kalıyo marea afedersın at gıbı duruyo motorunu vs gormedım ama ıyı gıbı . bı yandanda 206 dusunuyorum ıyı kotu pıyasası var fenada durmuyo pj lar cok sorun cıkarıyo dıye bı algı var kullannan yada bılgısı olan varmı -
sürücülüğün çok iyi değilse GTİ bak demeyeceğim ama genç'e tavsiyem
Peugeot
106 quicksilver
206 roland garros
Fiat
Bravo 1.6 sx
Honda Civic bakabilirsin modeli yüksek tabi en az 97 1.4 is bulabilirsin
vw Golf 15 bin e IV -
quote:
Orijinalden alıntı: waddey22
honda 94 95 model oyuzden ınsan teredutte kalıyo marea afedersın at gıbı duruyo motorunu vs gormedım ama ıyı gıbı . bı yandanda 206 dusunuyorum ıyı kotu pıyasası var fenada durmuyo pj lar cok sorun cıkarıyo dıye bı algı var kullannan yada bılgısı olan varmı
marea 4 sene kullandım onda piştim.. -
golf baktımda 15000e pek yok usta 3 4 tane anca buldum -
quote:
Orijinalden alıntı: waddey22
golf baktımda 15000e pek yok usta 3 4 tane anca buldum
15 e golf zor. -
temız 206 bulursam alıcam yoksa marea -
temiz 206 arıyorum son olarak -
206 iyi alternatif. Quicksilver alabilirsin bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-serhad-otomotiv-den-orjinal-quicksilver-fuul-plusfuul-109180351/detay -
-
Aslinda bu fiyata megane coupe 00-01 hatta 02 full paket alinabilir ama satisi pek kolay olmaz maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk linkte verdiğiniz marea daha alınası duruyor. Fiaytıda gayet uygun. Bence kaçırmayın derim. Pazarlıkla 12 bin tl gibi ibr rakama alınır gibi -
bravo HGT. baksana genç işi.. -
206 quiksilver mantikli olur bence, genc arabasi olarak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fluence touch ile touch plus arasındaki fark
- opel insignia 1.5 dizel kronik sorunları
- zf şanzıman kullanan araçlar
- mg araba yorum
- qashqai en dolu paket hangisi
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X