Şimdi Ara

Max 1000 TL'ye Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a dh ahalisi 15-20 gün sonra telefon almayı düşünüyorum. Şuan bendeki telefon gmd. Memnundum beni idare ediyodu ama toplam 4-5 kere şarj soketini tamir ettirince yeni almaya karar verdim. Tekrar bozulacak çünkü max 1-2 ay içinde.

Aradığım özellikler:
    Kasmaması
    Kamerasının iyi olması
    Tasarımını göze batacak kötülüğünün olmaması

Çok oyun filan oynayan biri değilim ama günlük kullanımda kasmaması önemli. Batarya konusuna değinecek olursam çoğu akıllı telefon gecenin sonunda şarja takıldığı için, sabah %100 olan şarj gece yatana kadar yetsin yeter.

Bu dediğim özelliklerin hepsinin 1000 lira civarına bulunamayacağını biliyorum. Önerileri yazdığım özelliklere bakarak verirseniz daha iyi olur.

Birde telefon piyasasıyla uzun zamandır ilgilenemiyorum. Yeni konu açmamın sebebi ise inceleme vidyolarının telefonun ilk çıktığı tarihlerde olması sebebiyle en son ortaya çıkan sorunlarının filan vidyolarda belirtilememesi.

• Lg g2 ve samsung glaxy e7 derim hatta sarj konusunda e7 2 adim onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi4
    Meizu M2 Note
    Sony Xperia M4 Aqua
    Meizu MX4
  • Şarj yönünden öyle aman aman bir fark yok, e7 2950 mah 720p, touchwiz (:)), s410
    G2 3000 mah 1080p, lg home, s800. Ben g2 öneririm şayet full hd ips ekranı, s800 ile 2 adım önde bir kere. E7 64 bit olabilir ancak 64bit in kendini göstermesi için en az bir 2-3 yıl geçmesi lazım, bu sürede de telefon değiştirilir herhalde, ben g2 öneririm. Ha e7 estetik olarak ince bir telefon, görünüme değer veriliyorsa ben e7 öneririm, kendim kullandım incecik bir telefon ancak g2 kadar stabil.

Edit, g2 kamera yönünden çok başarılı bir telefon değil, lensler kötü. Kamera stabiliteden önemliyse e7 derim,gerçi stabilitede g2 ile arasında öyle aman aman bir fark yok ancak touchwize güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 14 Kasım 2015; 0:25:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony m4 aqua

• Galaxy j7

• Zuk z1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsungdan uzak durun o sevıyede 3ay sonra kasma donma yasatır,m4 aqua bakın dahılı hafıza sıze yeter ve androıd 6 da alacak sd kartı dahılı hafıza olarak gosterebılceksınız alırsınız ılkbaharda 32lık bır sd kart yapıstır gıtsın
  • M4 Aqua

• M4 aqua

• M4 Aqua

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.