Şimdi Ara

Mavi Yolculuk Turları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir mavi yolculuk turlarını araştırıyorum. Türkiye'de en mantıklı tatil seçeneklerinden birisi gibi gözüküyor. Ülkemizin muhteşem sahilleri, koyları var. Hotel konaklamalarında maalesef girilen denizler yoğunluktan dolayı çok tat vermiyor. Akdeniz'den başlayıp Ege'nin berrak sularında keyifli bir tatil geçirmek için planlarım devam ediyor. (Gerçi belirli noktalarda çok fazla tıkandım sebeplerine geleceğim.)


    Mavi Yolculuk turları, meğerse çok fazla talep görüyorlarmış. Sezonluk, aylık, haftalık hatta belirli lokasyonlarda günlük, saatlik bile tekne ya da yat kiralayabiliyorsunuz. Buraya kadar her şey güzel ama gel gelelim tekne kiralama işini doğru düzgün yapan gerçekten çok az firma var. Web siteleri kesinlikle güncel değil. Günlüğü 5000₺ diye yazan tekneyi arıyorsun 15000₺ olmuş ama sitelerinde hala 5000₺ yazıyor. Tekne içerikleri eksik vs. vs.


    1 hafta 10 günlük tur yeterli diye düşünüyorum. Dalaman, Marmaris, Fethiye, Bodrum, Göcek ve Kalkan gibi popüler tatil beldelerini gezilse aslında yeterli olabilir. Bu arada eğer tekne kullanmak için ehliyetiniz varsa kaptansız tekne de kiralayabiliyorsunuz.


    Haziran'ın ilk haftasında yolculuğa çıkacak şekilde bir planlama yaptım. Yaklaşık 10-15 yachting firması ile görüştükten sonra bana en güven veren yer viravira oldu. Mavi Yolculuk sayfalarından ailemize uygun tekneyi seçtim birkaç ufak detay kaldı sonrasında rezervasyonum onaylanacak. Yolculuk sonrasında yaşadığım deneyimleri, sorunları buranın altına ekleyeceğim.


    Daha öncesinde mavi yolculuk turu deneyimi yaşayanların deneyimine ihtiyacım var lütfen bilgilendiriniz :)








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.