Şimdi Ara

Mavi Outlet/Kadın Pantolon 40 TL'den, Erkek Jean(%94 Pamuk) 60 TL'den Başlıyor(KARGO ÜCRETSİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresma

Alın da 2 ay sonra apuç arası delinsin çöpe atın. En kalitesiz kotlar mavinin Waikikinin bile daha fazla dayanıyor ağ kısmı
    Ağ kısmı yırtılmıyor diyenlerin yürüyüşü :
    InShot Videosyoutube
    Ümraniyeli yürüyüşü
    https://www.youtube.com/watch?v=mPxD5QAtbag

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

7-8 ay sonra götürdüğümde bile değişim yapıyorlar. Fiyatının hakkını verdiğini düşünmüyorum ama satış sonrası hizmetleri iyi en azından.
    36 boy yok ben pas geçiyorum.
    7-8 ay kullanıp sorun oldu diye götürmek ne demek ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal.lurgist M kullanıcısına yanıt
    250₺ verip yılı dolmadan çöpe atmak sizin için normal olabilir ancak benim için değil. Birçok marka kullandım Mavi ve LTB hariç bu kadar çabuk yırtılan olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    sen ciddi ciddi 8 ay kullandıktan sonra mağazaya gidip yırtıldı mı dedin?

• metal.lurgist M kullanıcısına yanıt
    Faturayı gösterdim, yırtığı gösterdim, hemen değişim yapalım dediler. 7 ay kullanmışsın getirmeye utanmıyor musun diyen olmadı yani. Firmanın hatası olmasa bu kadar kolay kabul etmezler zaten.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben götürmeye utanırdım :)

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Çok umrumda olmuyor açıkçası. Gerek yok bu kadar kasmaya, en kötü ihtimalle çalışan beni aşağılamaya çalışır ki bugüne kadar hiç öyle olmadı. Gayet ilgili şekilde uygun ürünle değişim yapmak için uğraştılar.
    Araba alsam ve bir süre sonra kaportada kendiliğinden göçük oluşsa (Civic C sütunu problemi gibi) servise göstermeye utanmıyorsam bunun ne farkı var? Sonuçta böyle bir hak tanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 17 Mayıs 2020; 18:4:48 >
    neden, niçin utanmanız gerekiyor? sonuçta 40 50 liraya aldığın kotu geri götürmüyorsun. ederinden fazlasını verdiğin bir üründen bahsediyoruz. ve sana kalitesiz ürün veren adam tüketiciye o ürünü sunmaya utanmıyorsa sizlerde çatır çatır haklarınızı savunmak zorundasınız.
  • Ağ kısmı yırtılanlar genelde kilolu, ter ve sürtünmeden dolayı yırtılıyor. 3-4 tane mavi kotum var hiçbir sorun yok. Sürekli de giyerim yaz, kış.

• Jake model pantolonlar güzel oluyor ama açık renkli alın renk atma problemi var.

Niye utansın hocam? Dünyanın parasını dandik bir bez parçasına istiyorlarsa kaliteli yapacaklar. Mavinin kotlarında bilinen bir sorun zaten bu. Muhtemelen de bilerek çözmüyorlar.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Kullanılan pamuktan kaynaklı,yıllardır da var bu durum ki firma da bunu kabul ediyor.Sorgusuz,sualsiz,fişsiz(mavi kart kullanılmalı) iade/değişim kabul ediliyor bu sebeple.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Kullanılan pamuktan kaynaklı,yıllardır da var bu durum ki firma da bunu kabul ediyor.Sorgusuz,sualsiz,fişsiz(mavi kart kullanılmalı) iade/değişim kabul ediliyor bu sebeple.
    Bunu ne kadar süreyle yapıyor firma? 1 yıl mı, 6 ay mı net süresi var mıdır? Daha önce bu sebeple değişim yaptınız mı, zorluk çıkardılar mı? Bir nevi garantili kıyafet satıyorlar öyleyse. Şikayetvarda kullanıcı hatası diyerek birkaç kişiyi geri çevirmişler.
    www.sikayetvar.com
    Mavi - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/mavi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi 2 yıl diye biliyorum değişmediyse.Hayır değişim yapmadım ama biliyorum işimden dolayı,şikayetlere baktım ve yaklaşık 10 sayfa inceledim,kabul edilmeyenler kullanıcı hatası.Firma bacak,apış arası aşınma/yırtılma/delinmelerini kabul ediyor.Şikayetin birinden örnek “kot giyerken ayaktan yırtıldı” skinny bir modeli tercih etti ve çorapsız şekilde,zorlayarak giymeye çalıştı haliyle de yırtılır tabi,bu kullanıcı hatası olur.İlk aldığınızda renk solmaması,atmaması için de soğuk suya tuz ekleyip kotu içinde bekletin,matik deterjan yerine Perwoll,Woolite vb. kullanın.Kotlar belden asılarak kurutulmalı,kurutma makinesinde kurutulmamalı(her ne kadar kot programı olsa da)ütülenmemeli max. 2 gün giyilmeli.Yok ben uzun süre giyerim,bollaşma istemem,90 °C’de bile yıkarım,hoplarım zıplarım,koşuya bile giderim kısacası hor kullanırım ama bir şey de olmasın,torunuma kalsın derseniz de 7 For All Mankind öneriyorum.

• bi dönem maviden tişört aldım. ilk yıkamayı diğer tişörtlerle beraber yaptım. 10 a yakın tişörtüm mavi renge boyandı ve hepsinide atmak zorunda kaldım. markaya başvurduğumda beni haksız buldular. o bugündür kapılarından girmiyorum. bu markayı önermem çevremede aldırmam. leş oğlu leş marka.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.