Şimdi Ara

Mavi ekran ve artık C diski biçimlendirilemiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aldığım pıranha marka webcam in cd sinde yer alan programını bilgisayarımdan kaldırırken mavi ekran hatası aldım ve işletim sistemi çöktü.
    Yeniden işletim sistemi kurmak için xp cd sini taktım ama diskin seçildiği format atma ekranında c diski için "bölümlenmemiş alan" ifadesi yer alıyordu.Bu nedenle şu anda c ye format atamıyorum.İşletim sistemi de kuramıyorum.19.5 GB olan c diski 17.6 GB gözüküyor birde.Sistem ise su anda d de kurulu.

C yi eski haline getirmek istiyorum.Bos gözüküyor ama format atamıyorum dediğim gibi.

Bu sorunu nasıl çözeriz ?

Yardımlarınızı bekliyorum .

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkanlı -- 25 Ağustos 2007; 12:00:58 >

• nasıl atamıyorsun yav........................ tekrar bölümlendir orda boyutla falan var ordan boyutlandır ve diski böl
  • zaten 17.5 görmesi normal
    windows cd sini tak önyüklemeyi yapsın.Onar de daha sonra ms-dos a dönecek orda chkdsk /p/r (/p/r miydi tam hatırlamıyorum orda yazıyor) yaz ve enterla 45 dk kadar falan sürecek
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

zaten 17.5 görmesi normal
    windows cd sini tak önyüklemeyi yapsın.Onar de daha sonra ms-dos a dönecek orda chkdsk /p/r (/p/r miydi tam hatırlamıyorum orda yazıyor) yaz ve enterla 45 dk kadar falan sürecek

Checkdisk olayını dün akşam yaptım sabaha kadar sürdü ama yine de bitmedi bende reset attım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alkanlı

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

zaten 17.5 görmesi normal

Checkdisk olayını dün akşam yaptım sabaha kadar sürdü ama yine de bitmedi bende reset attım.

sabaha kadar mı sürdü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.