Şimdi Ara

Mavi Ekran Sorunuuu?? delirticek beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.benim bilgisyarımda 512 mb 400 mhz 2 tane ayrı markalarda ram var.birtanede 256 mb 400 mhz ayrı marka ram var.
    bilgisayarım bu ramlarla sorunsuz çalışıyor.
    ben ram lerin yetmediğinin farkına vardım ve gidip vatanbilgisayar dan kingston 1 gb 400 mhz iki tane ram aldım.bunları makinaya takınca pc açılıo 5 dk sora ya mavi ekran veriyo.yada explorer kapanıo messenger kapanıo bazı servisler hata verio birsürü hata windows kafayı yiyo.format attım sorun gene aynı.formatı atmadan önce 3 defa denedim format atmaya üçündede mavi ekran vardi.dördüncüsünde zorla kurdum.

bu aldığım ram lar başka bigisayar da sorunsuz çalışıyor.bn biosuda sıfırlamayı denedim.hiçbir türlü kurtulamadım mavi ekran yada hatadan.

yardımlarınızı bekliyorum.....

• Şimdi güzel kardeşim MB'larını yazmışsın saat hızlarını da yazmışsın ama türlerini yazmamışsın. Tutup da desteklemeyen anakarta DDRII takarsan mavi ekran da verir yeşil ekran da.. HA destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum zira anakartını da yazmamışsın.. E müneccim değiliz ki bizde dimi? Ayrıca o ram salatasında mavi ekran yine iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Şimdi güzel kardeşim MB'larını yazmışsın saat hızlarını da yazmışsın ama türlerini yazmamışsın. Tutup da desteklemeyen anakarta DDRII takarsan mavi ekran da verir yeşil ekran da.. HA destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum zira anakartını da yazmamışsın.. E müneccim değiliz ki bizde dimi? Ayrıca o ram salatasında mavi ekran yine iyi...

Hocam ddr anakarta ddr2 ram takamazsın ki
    Oldumu şimdi bu laf. Oturmaz yerine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Şimdi güzel kardeşim MB'larını yazmışsın saat hızlarını da yazmışsın ama türlerini yazmamışsın. Tutup da desteklemeyen anakarta DDRII takarsan mavi ekran da verir yeşil ekran da.. HA destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum zira anakartını da yazmamışsın.. E müneccim değiliz ki bizde dimi? Ayrıca o ram salatasında mavi ekran yine iyi...

Hocam ddr anakarta ddr2 ram takamazsın ki
    Oldumu şimdi bu laf. Oturmaz yerine..

Okurken saf saf okudum ta ki senin msj'ı görene kadar

Arkadaşım mavi ekran hatasını bende alıyodum ta ki sadece 2 tane aynı tür ram alana kadar :)) 400 bi de 667 takılıydı ikisini de 667 taktım şimdi rahatım .

• Detay vermeden soru sorulunca sinir oluyorum.. Siz öyle gizem yaratırsanız ben de böyle yaratırım.. Kara kara düşünün şimdi nasıl takılır o ram ona diye...

DieselTronic +1 Ben de öyle dedim aynı tip ram kullanın dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 1 Haziran 2008; 2:17:33 >
  • bütün ramların uyumlu oldugundan emin ol
    o ne öle yaff ram karmaşası olmus orada
    1 gb lik ram bile normal bi ew kullanıcısın işini rahatca görür bnce
  • arkadasım ramlerin uyumlu değilse bu sorun tabiki olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram lerin yerini degiştirmeyi bir dene
  • Dostum belki anakart en fazla 2 gb a kadar ram destekliyodur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.