Şimdi Ara

Mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son 1 haftadır şu mavi ekran hatasını veriyor genelde oyun oynarken alıyorum bazen bilgisayarı kapat dediğimdede veriyor. Oyunu kaldırmadığından mı diye düşünüyorum ama sistemimde gayet iyi arada Lol oynarken bile veriyor bunun sebebi nedir nasıl düzelir. Msconfig ayarlarından işlemci sayısıyla ilgili birşeyler yapmıştım onunla ilgisi var mıdır ?

Mavi ekran sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 15 Aralık 2013; 19:50:12 >

• güncel
  • işlemci ayarlarını eski haline getirip tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strelok

işlemci ayarlarını eski haline getirip tekrar dene

Malesef öyleykende yapıyor aynısını
  • bluesprit B kullanıcısına yanıt
    Auslogics Bootspeed programını indir, Malwarebytes.org'dan da malwarebytes programını indir.

Malwarebytes ile derin tarama yap, çıkan sonucu bildir, nasıl kaldıracağına sonra geçeriz.

Bootspeed ise tamir edip bozuklukları giderecektir, indirdikten sonra kur, sonra özel mesaj at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce format at.Devam ederse ramleri çıkar tek tek dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Önce format at.Devam ederse ramleri çıkar tek tek dene

Oldu hemen format Bu durumlarda format atmak çare olmaz sadece zaman kaybı LÜTFEN BİLMİYOSANIZ YORUM ATMAYIN mesajda kasmayın

gelelim konuya kardesim sana tek bir şey di cem uygula eğer düzelmesse herkes sahit uyeligmi silicem 1:en son yukledim ekran kartı driver sil 2: sistem geri yükle olmadı ekran kartı drivleri komple sil

sonra ekran kartının çıkmıs bir onceki sürümünü yukle en son cıkan ıkurma dediklerimi yap düzelecektir

1:en son yukledim ekran kartı driver sil

2: sistem geri yükle olmadı ekran kartı drivleri komple sil

3:sonra ekran kartının çıkmıs bir onceki sürümünü yukle en son cıkan ıkurma dediklerimi yap düzelecektir

dediklerim sadece oyun oynarken resetleniyorsa olmadı fanını kontrol et donuyormu diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Mavi ekran problemi(2)
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hileli622 H kullanıcısına yanıt
    Sadece bu mesajıma bakarak hakkımda yanlış fikirlere kapılmanız normal tabi.
    Emin olun daha önce benzer durumları yaşadım ve çözüme ulaştım.Fakat problem şu değişkenleri ortadan kaldırmak zorundasınız.Öncelikle format attırmamın sebebi de budur.Virüs üst üste binen driverler vs temizlemek için.Daha sonra ekran kartı sıcaklığından kullanım yüzdesine kadar sorup gerekli gördüğüm tavsiyeleri vereceğim zaten.
    Burda amaç post kasmak değil insanlara yardımcı olmak.Mesaj sayısı fazla olan bir hesap neye yarar ki
    Sizin yazdığınız mesaja gelelim.Sistem geri yükleme yap demişsiniz.Bu çoğu zaman sistemin daha da yavaşlamasına sebep olan bir işlemdir.Ayrıca karşıdaki kişinin bilgisayarında kapalı mı açık mı bunuda bilemezsiniz.Bu yüzden insanları eleştirmeden önce bir kez daha düşünün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1
  • Hatanın açıklaması kısmında yazılı olan durumları kontrol edip denediniz mi ?
    En basitinden disk kapasitenizi kontrol ettiniz mi, sınırda mı ?
    Ya da olay görüntüleyiciye baktınız mı ? 1 haftadır alıyorum demişsiniz bsyi. Ay başından itibaren olay görüntüleyicinin verdiği hatalara bir göz atın derim.
  • ram hatası hocam ıkı slot ram varsa bırbırlerıyle uyuşmazlık varsa bunu yapar ramlerı cıkar tektek dene ya ram arızalıdır yada slotlardan bırı
  • quote:

Sadece bu mesajıma bakarak hakkımda yanlış fikirlere kapılmanız normal tabi.
    Emin olun daha önce benzer durumları yaşadım ve çözüme ulaştım.Fakat problem şu değişkenleri ortadan kaldırmak zorundasınız.Öncelikle format attırmamın sebebi de budur.Virüs üst üste binen driverler vs temizlemek için.Daha sonra ekran kartı sıcaklığından kullanım yüzdesine kadar sorup gerekli gördüğüm tavsiyeleri vereceğim zaten.
    Burda amaç post kasmak değil insanlara yardımcı olmak.Mesaj sayısı fazla olan bir hesap neye yarar ki
    Sizin yazdığınız mesaja gelelim.Sistem geri yükleme yap demişsiniz.Bu çoğu zaman sistemin daha da yavaşlamasına sebep olan bir işlemdir.Ayrıca karşıdaki kişinin bilgisayarında kapalı mı açık mı bunuda bilemezsiniz.Bu yüzden insanları eleştirmeden önce bir kez daha düşünün derim

Sanırım bilgisayar ısındığında yapıyor yani genellikle oyun oynarken format mı gerekli kesin çözüm için sistem geri yükleme kapalı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

quote:

Oldu hemen format Bu durumlarda format atmak çare olmaz sadece zaman kaybı LÜTFEN BİLMİYOSANIZ YORUM ATMAYIN mesajda kasmayın

gelelim konuya kardesim sana tek bir şey di cem uygula eğer düzelmesse herkes sahit uyeligmi silicem 1:en son yukledim ekran kartı driver sil 2: sistem geri yükle olmadı ekran kartı drivleri komple sil

sonra ekran kartının çıkmıs bir onceki sürümünü yukle en son cıkan ıkurma dediklerimi yap düzelecektir

1:en son yukledim ekran kartı driver sil

2: sistem geri yükle olmadı ekran kartı drivleri komple sil

3:sonra ekran kartının çıkmıs bir onceki sürümünü yukle en son cıkan ıkurma dediklerimi yap düzelecektir

dediklerim sadece oyun oynarken resetleniyorsa olmadı fanını kontrol et donuyormu diye

Driver yüklemedim ki 2 ay önce format attırmıştım ondan beri düzgündü genelde oyun oynarken başka bi programlada uğraşıyosam çok yapıyor sistem geri yükleme kapalı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 18 Aralık 2013; 10:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konya_karaman_

ram hatası hocam ıkı slot ram varsa bırbırlerıyle uyuşmazlık varsa bunu yapar ramlerı cıkar tektek dene ya ram arızalıdır yada slotlardan bırı

Ramlerin yerini mi değiştireyim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesprit

quote:

Orijinalden alıntı: konya_karaman_

ram hatası hocam ıkı slot ram varsa bırbırlerıyle uyuşmazlık varsa bunu yapar ramlerı cıkar tektek dene ya ram arızalıdır yada slotlardan bırı

Ramlerin yerini mi değiştireyim yani

+1

• Sorun RAM sorunu olabilir.

Ayrıca Laptopunuz ASUS model mi? önce laptopun modeline açıklık kavuşturalım, ondan sonra çözüme devam edelim hocam.

Ayrıca sistemde hata taraması yaparsanız daha iyi olur.

Komut İstemi (CMD) uygulamasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC/ SCANNOW komutunu girip çıkan sonucu buraya bildiriniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Aralık 2013; 15:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Sorun RAM sorunu olabilir.

Ayrıca Laptopunuz ASUS model mi? önce laptopun modeline açıklık kavuşturalım, ondan sonra çözüme devam edelim hocam.

Ayrıca sistemde hata taraması yaparsanız daha iyi olur.

Komut İstemi (CMD) uygulamasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra SFC/ SCANNOW komutunu girip çıkan sonucu buraya bildiriniz lütfen.

Çıkan sonuç bu laptop değil masaüstü özellikleri :
    4 gb ram
    Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz
    Asus hd 6770 1 gb gddr5 128 bit ekran kartı
    Windows 7 32 bit

Mavi ekran sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 18 Aralık 2013; 19:06:50 >

• Aynı Hatayı bende alıyorum çözümlerinizi denedim fakat sonuca ulasamadım.
  • bluesprit B kullanıcısına yanıt
    SFC /SCANNOW

Yanlıs yazmışım hocam.

• Arkadaslar aynı sorun bendede varda bilgisayar kullanıcı yerine geliyor yani şifreyi yazıyorum acılıyor küt diye gidiyo ben ayar felan yapamıyorumki avira virüz programını kurdum ondan snra böle oldu :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.