Şimdi Ara

MAVİ EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtıktan 5- 10 dk sonra mavi ekran çıkıyor. Hata vermese bile İnternet explorer'ı açtığımda en fazla 2-3 dk içerisinde yine mavi ekranı çıkartıyor. Parçalarda sorun var dicem, hepsi daha dün alınıp toplandı sıfır parçalar yani.

Mavi ekran hata mesajı. Özet olarak şöyle.

Sistemin çalışması için çok önemli bir işlem veya işlem parçacığı beklenmeyen şekilde çıktı veya sonlandırıldı.

Hata mesajı bu. Yardım ederseniz çok makbule geçer. Daha sıfır sistem böyle hata vermesi gerçekten çok canımı sıktı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolynicE -- 12 Temmuz 2007; 20:41:20 >

• Sıfır parçalarında arızalı Çıkması Mümkün Bence Ram den başlayın İşe parçalarınızı tek tek kontrol edin.
  • Anakartınla RAm uyumsuzluğu söz konusu gibi. RAm in ne marka bilmiyorum ama 3 kuruş fazla verip Markalı RAM leri TErcih edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYMLZ

Anakartınla RAm uyumsuzluğu söz konusu gibi. RAm in ne marka bilmiyorum ama 3 kuruş fazla verip Markalı RAM leri TErcih edin.

RAM kingston marka. Ama değiştirip başka bir ramle denicem dediğiniz gibi.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • ram <-
  • Ram
  • Piyasada sahte kingston marka ramler mevcut.. mümkünse ram alırken hologram olup olmadığını kontrol ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    7 yıl önce açıldı
    Ram ile alakalı mavi ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram kingston ama hangisi ddr mı ddr2 ikimi bunların hepsini belirtmen lazım sorularınızı biraz daha açık şekilde sorun önce makinanız hakkında bilgi verin sonra sorunuzu sorun
  • ram dışında hatalı windows kopya sürümünden de kaynaklanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.