Şimdi Ara

Mavi Ekkran ve Veri Kurtarma -Win XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam,

    Acer TravelMate 3260 dizustu bilgisayarimdan neden oldugunu anlamadan mavi ekran almaya basladim. C sürücüsünde kaybetmek istemedigim dosyalar var.

    XP'yi yeniden yuklemeye baslayip onar demeye calistim olmadi. // diskin uzerine bi'sey yazmadim tabi ki.
    Safe mod calismiyor.
    Diski alip baskasinda slave yapamiyorum. Bunu yazilimla halletmem gerek.
    Bildigim kurtarma programlari var ama hepsi OS'de calisarak diger partition'lardaki verielri kurtariyor. Benim ise windows'um da bozuk :)


    Pardus gibi cd'den calisan bi'seyle istedigim dosyalari C'den alip D'ye koyabilirim, sonra da C'yi formatlarim diye dusundum ama; Pardus'un eski surumlerinde kurtarmak istedigim fotograflari actim fakat C'den D sürücüsüne tasiyamadim. (yetki hatasi verdi) Yeni sürülerinde ise problemlli olan sürücüyü hic acamadi (eski versiyonlarinda butun surucuyu okuyabiliyordum)

    Velhasıl benim yöntemlerim ise yaramadi. Bildiginiz pardus gibi cd'den calisan ve disklerimi acabilecegim bir yazilim var mi? Ya da basli basina farkli bir cozum?

    Simdiden tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 30 Ağustos 2009; 18:06:55 >







  • arkadaslar yok mu veri kurtarma hakkinda bilgisi olan?
    dedigi gibi pardus clisan cd (sanirim ilk surumlerinden biri) ile actigim diskimde kurtarmak istedigim dosyalari okuyabildim. goruntuleyebildim. fakat tasiyamadim :S goz gore gore onlari kaybetmek istemiorum.

    yardim lutfen.
  • Bunun için bir USB İşletim sistemi veya LiveCD işletim sistemi kullanabilirsiniz. Bu işletim sistemi ile boot edip, bilgisayarınızı açar ve yedek alırsınız. Windows XP USB Stick Edition konusunu inceleyin.CD'den Çalışan XP, Network destekli çok amaçlı kurtarma cd'si kullanabilrsiniz. Disk düzenlemesinden,Ağ üzerinden yedeklemeye, kurulu sistem üzerinde sistem geri yüklemeye kadar birçok işi tek tıklama ile gerçekleştiren internete çıkıp gezebileceğiniz,usb yazıcı ve hdd-memory bellekleri tanıyabilen veri kurtarması için kullanabilecek çok amaçlı mini cd. Güncel tüm sata-scsi-raid ve ethernet kartlarını tanır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.