Şimdi Ara

Windows XP USB Stick Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
49.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows XP nin USB diskten boot edilebilen versiyonu 60 küsür mb boyutunda.Dosya kurtarma,backuptan geri dönme tarzı işler için tek kelimeyle harika.

http://ra-pidshare.de/files/35413976/W.XP.USB.Stick.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 7 Ekim 2006; 17:30:44 >

• dosya kaldırılmış link çalışmıyor
  • yeni linki ekledim.
  • nası yapıLdığını anLatan yoKmu ???
  • dosyayı indirdikten sonra winrar ile açıyoruz içerisindeki livexp.bat isimli dosyayı çalıştırıyoruz.

dos penceresi açılıyor ve seçenekler çıkıyor karşımıza burdan 1 seçeneğini seçip indirdiğimiz dosyanın içerisindeki ınstalldır dosyasının yolunu buraya yazıyoruz.(örneğin :C:\Win.XP.USB\Win.XP.USB.SE\INSTALLDIR)

daha sonra 2 seçeneği ile xp yi nereye yükleyeceksek onun yolunu yazıyoruz.(flah disk G: olarak gözüküyosa G: yazıyoruz)

daha sonra da 5 seçeneği ile install live xp seçeneğini seçiyoruz yaklaşık 3 dakika sonra flash belleğimizde xp miz hazır.
  • livexp.bat dosyasını çalıştıramadım.
    nedenini anlamadım.peki bu 150mb civarında usb bellek en az nekadar olmalı?deneyen varmı nekadar yer kaplıyor
  • link ölü hocam başka yerden indirdim buseferde rar şifresi var biliyorsanız rar şifressini ilgilendirirseniz sevinirim

mutlu çalışmalar
    Zemcius
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Mini Vista Mini Win7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buradaki paylaşım da ilginizi çekebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_11615564/tm.htm
  • 150 mb civarinda yer kapliyor.Daha once kullandim.Network de sorun cikartiyor.Network destegine ihtiyacim yok derseniz , gayet kullanisli acil durumlar icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: syskey

dosyayı indirdikten sonra winrar ile açıyoruz içerisindeki livexp.bat isimli dosyayı çalıştırıyoruz.

dos penceresi açılıyor ve seçenekler çıkıyor karşımıza burdan 1 seçeneğini seçip indirdiğimiz dosyanın içerisindeki ınstalldır dosyasının yolunu buraya yazıyoruz.(örneğin :C:\Win.XP.USB\Win.XP.USB.SE\INSTALLDIR)

daha sonra 2 seçeneği ile xp yi nereye yükleyeceksek onun yolunu yazıyoruz.(flah disk G: olarak gözüküyosa G: yazıyoruz)

daha sonra da 5 seçeneği ile install live xp seçeneğini seçiyoruz yaklaşık 3 dakika sonra flash belleğimizde xp miz hazır.

Bu usb xp nin ne tür yararı var ?
    pcde vista varken bunu takınca xp mi çalışacak ?

veya tam tersi usb vista yapınca , pc de xp varken bunu usb takınca vista mı çalışacak ?

bu konuda pek kaynak yok ,

kaç yerde link verenleri gördüm ama anlatanı görmedim

anlatım için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkbiksi -- 1 Haziran 2007; 19:31:51 >

• ben denedim kurdum (baya uzun zamanımı aldı bulmak) ama flash diskten bilgisayarı boot ettikten sonra missing operateing system hatası werdi????

napabilirim yardım pls!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetumut -- 7 Haziran 2007; 15:51:49 >
  • link çalışmıyor
  • bu olmuyor kardeş sanırım sende denemeden okudugunla anlattın mnalesef on kere denememe ragmen olmuyor yok mu bu işi bir bilewn yaw..........
  • çalışan bir link ra ile pid arasındaki - işaretini kaldırın
    http://ra-pidshare.com/files/46691498/WXP.USB.BY.SOFT-BEST.NET.rar
  • arkadaşım ben denedim oluyor ama ne kadar işine yarar bilmiyorum.
    dosyayı çıkardıktan sonra (Win XP USB Stick Edition) c:ye kopyala adını winxp diye değiştir klasörün içindeki livexp.bat dosyasını çaşıltır
    1 nolu seçeneği seç dosyaları nerden alacağımızı soruyor aynen şu satırı yaz c:\winxp\installdir
    sonra 2.seçeneği seç buradada usb belleği soruyor benim bellekin sürücü harfi f de olduğu için f: yazdım sizde duruma göre hareket edin
    daha sonra 5 .seçeneği seçiyoruz daha sonra 1.seçenek işlem 5-10 dakika sonra tamam
  • boot etmiyor yükledimde boot ayarını yapamadım
  • boot ayarını bende yapamadım yardım
  • bem sistemdeki verilerimi kullanmak için pardus çalışan cd kullanıyorum. İşe de yarıyor hani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanseker

bem sistemdeki verilerimi kullanmak için pardus çalışan cd kullanıyorum. İşe de yarıyor hani.

Bende pardus kullanıyorum. WinXP şifreli bile olsa banamısın demiyor.
  • Peki Usb den taktığım Hdd ye Windows Xp yi tam olarak kurarak oradan kullanabilirmiyim uzun süredir araştıma yapıyorum ama 0a 0 elde war gene 0... yardım bekliyorum....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.