Bildirim
Mavi Bilgisayar Hafta sonu kampanyası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Philips MMS460 bu fiyat'a çok iyi gibi geldi eğer değerse bu fiyata alıcam bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum -
Maxtor disk 225 YTL yapıyor ki iyi fiyat... -
Lcd TV pek cazip olmamış, 2 binin altına inmeliydi bence.
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91944 -
1 tb hdd icin fırsat bekliyordum 2 haftadır. süper oldu üstelik firewire da var.
bu modelden kullanan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak da iyi olur ayrıca -
arkadaşlar Philips MMS460 mı yoksa logitech z-540 mı? hangisini tavsiye edersiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanyurt
arkadaşlar Philips MMS460 mı yoksa logitech z-540 mı? hangisini tavsiye edersiniz?
mavinin kampanyasından 540'ı almıştım philips hakkında bir bilgim yok ama şunu söyliyim onboard 7+1 ses çıkışına bağladım ben ve onboard olmasına rağmen baya kaliteli ses alıyorum . özellikle bass'ın kalitesi çok iyi bana göre. Tavsiye ederim kesinlikle arkadaşıma tavsiye etmiştim o da aldı ve o da çok memnun. -
quote:
Orjinalden alıntı: sielmec
1 tb hdd icin fırsat bekliyordum 2 haftadır. süper olduüstelik firewire da var.
bu modelden kullanan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak da iyi olur ayrıca
???
-
Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın... -
media player olması ne işe yarıyor?TV de hangi formatları izleyebiliyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: dj.trust.06
Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın...
-
yaw millet bişi dicem peki bu ürünler ne zaman satışa çıkacak tam olarak bide ben logitech x230 almak istiyodum ama Creative I-trigue 3000 fiyatı aklımı çeldi hangisini alsam bi fikir verseniz iyi olur walla:) -
quote:
quote:
bu modelden kullanan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak da iyi olur ayrıca
???
bu fiyata daha iyisi,şamda kayısı kardeşim
-
Artık ay başıda geldi. Bu firmalar neden %10-15 lik indirimler yapmazki -
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
quote:
quote:
???
bu fiyata daha iyisi,şamda kayısı kardeşim
peki
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: elninom1
media player olması ne işe yarıyor?TV de hangi formatları izleyebiliyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: dj.trust.06
Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın...
bende merak ettim divx oynatıyormu diye ama oynatıyormuş :) güzel alacağım inş.
Multimedya oynatma
•Ses formatları: MP3, MPEG 4, WMA, AC3, WAV, OGG Vorbis
•Fotoğraf formatları: JPG
•Altyazılar: SUB (microDVD formatı), SRT (SubRIP formatı) SMI (SAMI), Entegre çoklu altyazı desteği
•Video formatları: MPEG 1 (AVI, APG), MPEG 2 (AVI, VOB), MPEG 4 (DivX, VOD), ISO, DivX Ev Sineması, Xvid
-
philips mms460 sınıfındaki en güzel alettir bence... 100liraya 2. el anca bulursunuz kaçırmayın derim... logitech x540 da güzeldir ama philipsin bu modelinin yıllardır fiyat değişmeden satılmasının bir sebebi olmalı :) -
1 tr disk iyi duruyor -
yaw şu philips mms460 hakkında bir inceleme var mı?
Benzer içerikler
- bim cam suyu
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- hepsiburada premium worldcard
- ziraat süper şube nedir
- blaupunkt ls720
- zara indirim ne zaman 2025
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- tom pay hangi banka
- hepsiburada kaça satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X