Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar Hafta sonu kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Creative I-trigue 3000: 89$+ kdv

Aldığım bilgiler bu yönde Diğer kampanyalarıda yazarım bugun .arkadas haber edecek bana

• buyrun arkadaşlar ilan burada
     Mavi Bilgisayar Hafta sonu kampanyası
  • Philips MMS460 bu fiyat'a çok iyi gibi geldi eğer değerse bu fiyata alıcam bilgi sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum
  • Maxtor disk 225 YTL yapıyor ki iyi fiyat...
  • Lcd TV pek cazip olmamış, 2 binin altına inmeliydi bence.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91944
  • 1 tb hdd icin fırsat bekliyordum 2 haftadır. süper oldu üstelik firewire da var.

bu modelden kullanan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak da iyi olur ayrıca
  • arkadaşlar Philips MMS460 mı yoksa logitech z-540 mı? hangisini tavsiye edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar Philips MMS460 mı yoksa logitech z-540 mı? hangisini tavsiye edersiniz?

mavinin kampanyasından 540'ı almıştım philips hakkında bir bilgim yok ama şunu söyliyim onboard 7+1 ses çıkışına bağladım ben ve onboard olmasına rağmen baya kaliteli ses alıyorum . özellikle bass'ın kalitesi çok iyi bana göre. Tavsiye ederim kesinlikle arkadaşıma tavsiye etmiştim o da aldı ve o da çok memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sielmec

1 tb hdd icin fırsat bekliyordum 2 haftadır. süper oldu üstelik firewire da var.

bu modelden kullanan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak da iyi olur ayrıca

???
  • Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın...
  • media player olması ne işe yarıyor?TV de hangi formatları izleyebiliyoruz?

quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın...
  • yaw millet bişi dicem peki bu ürünler ne zaman satışa çıkacak tam olarak bide ben logitech x230 almak istiyodum ama Creative I-trigue 3000 fiyatı aklımı çeldi hangisini alsam bi fikir verseniz iyi olur walla:)
  • quote:

quote:

1 tb hdd icin fırsat bekliyordum 2 haftadır. süper oldu üstelik firewire da var.

???

bu fiyata daha iyisi,şamda kayısı kardeşim

• Artık ay başıda geldi. Bu firmalar neden %10-15 lik indirimler yapmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

???

bu fiyata daha iyisi,şamda kayısı kardeşim

peki

• quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

media player olması ne işe yarıyor?TV de hangi formatları izleyebiliyoruz?

quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Philips bu fiyata ideal gibi gözüküyor...Hayırlısı olsun bakalım...Almayı deneyeceğim ama zannetmiyorumki bize kalsın...

bende merak ettim divx oynatıyormu diye ama oynatıyormuş :) güzel alacağım inş.

Multimedya oynatma
    •Ses formatları: MP3, MPEG 4, WMA, AC3, WAV, OGG Vorbis
    •Fotoğraf formatları: JPG
    •Altyazılar: SUB (microDVD formatı), SRT (SubRIP formatı) SMI (SAMI), Entegre çoklu altyazı desteği
    •Video formatları: MPEG 1 (AVI, APG), MPEG 2 (AVI, VOB), MPEG 4 (DivX, VOD), ISO, DivX Ev Sineması, Xvid

• philips mms460 sınıfındaki en güzel alettir bence... 100liraya 2. el anca bulursunuz kaçırmayın derim... logitech x540 da güzeldir ama philipsin bu modelinin yıllardır fiyat değişmeden satılmasının bir sebebi olmalı :)
  • 1 tr disk iyi duruyor
  • yaw şu philips mms460 hakkında bir inceleme var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.