Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR BLUEDISK 2,5' 100GB USB 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sms atmışlar, pazar akşamına (23:59'a) kadar 99$ değil 69$'a (+ KDV) satacaklarmış,
    bir araştırma yaptım en ucuz Teknokolik'te 115 YTL'ye buldum (gerçi stoklarında yok galiba),
    şimdi düşünüyorum acaba alsam mı diye, sizin de haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Temmuz 2007; 15:26:11 >

• acaba disk satamı idemi kutusundan cıkarıp laptopa taksak nasıl olur valla benimde aklıma yattı gibi en ucuz kutu 15 20 lira 80 liraya 100 hdd almış oluyoruz vallaha güzel
  • heyecandan link vermeyi unutmuşum yaw
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4348

bu da weblebi'den, detaylı bilgi için
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=kJQtp9IJLQMfqgM3t60i-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Temmuz 2007; 15:28:11 >

• ultra slim vs bişiler diyo acaba içindeki diski laptopta kullanabilirmiyiz hiçmi alıp kullanan yok bu üründen
  • içinde normal 2.5" lik notebook diski mevcut kullanabilirsiniz yani :)
  • evet banada geldi mesaj güzel fırsata benziyor..
  • sitelerinde neden hala 99 + kdv gözüküyor acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içndeki hdd marka ne?sata mı ayrıca?
  •  MAVİ BİLGİSAYAR BLUEDISK 2,5' 100GB USB 2.0

• Vistada çalışırmı bu alet acaba
  • çalışır neden çalşmasın
  • arayın sorun içinden sata mı ide mi hdd çıkıyor diye çok mu zor arkadaşlar ya,
    bence fiyat çok da hesaplı değil,

bendeistiyorum, indragandi, heerseykampanya.com gibi siteleri takip edin daha cazip 2.5" ler oluyor
  • bence kampanya güzel 1gb = 1ytl e geliyor
    105 ytl suan mavide

2gb lık tasınabilir flashdiskler 35 ytl falan
    100gb hem baya gider hemde düşük hdd li lağtoplar güzel çözüm olabilir
  • ihtiyacm yok ama alasım geldi vallahi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMHoTeP

arayın sorun içinden sata mı ide mi hdd çıkıyor diye çok mu zor arkadaşlar ya,
    bence fiyat çok da hesaplı değil,

bendeistiyorum, indragandi, heerseykampanya.com gibi siteleri takip edin daha cazip 2.5" ler oluyor

Dün bir tanesi sinek avlama aleti verdi, bunların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki
    iyi bir ürün de yarım saatte tükeniyor zaten, o zamanda hep dışarıda oluyor insan

• Arkadaşlar içindeki hdd nin markası Fujitsu dur. Sata değildir, IDEdir. Notebook dakini söküp bunu taktım, 3 e bölüp üzerine de Vista kurdum.
    Zannedersem arkadaşlar konu hakkında yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schock75

Arkadaşlar içindeki hdd nin markası Fujitsu dur. Sata değildir, IDEdir. Notebook dakini söküp bunu taktım, 3 e bölüp üzerine de Vista kurdum.
    Zannedersem arkadaşlar konu hakkında yardımcı olmuşumdur.

Fuji diskler iyi değil diyolardır, var mıdır aslı astarı acaba, çok ısınıyormuş, diskte ısınma ne durumda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Fuji diskler iyi değil diyolardır, var mıdır aslı astarı acaba, çok ısınıyormuş, diskte ısınma ne durumda ?

Notebook içinden çıkan hdd markası da Fujitsu idi, şu ana kadar öyle fazla ısınmayla karşılaşmadım.
  • arkadslar buna sanki windows, oyun program kurup kulanacaksınız
    sata ide olması cok farketmz
    flim mp3 klip ıvır zıvır depolayaıp, tasıyacak veya yedekleyeceksinz
    o yuzden bende sata ide olması cok fark etmez veri kopyalama süresi hakkında
    yorum yaplmalı???varmı bilgisi olan acaba
  • Ben aldım diski cıkardım fujitsu marka garanti bozulur dediler ama bi problem olursa geri kutuya koyar veririm nereye değiştirmiyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.