Şimdi Ara

Mavi %30 %40 %50 Sezon indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Link: https://www.mavi.com/campaigns?utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=INDIRIMONCEMAVICOMNewsletter20122016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 20 Aralık 2016; 9:25:40 >

• Tüm ürünlerde indirim yok.
    Eski sezon ve outlet ürünleride indirim diye iteleme çabasına girmiş MAVİ.
    Genede ihtiyacı olan için ılık bir fırsat olabilir.
  • %50 demişler ama çok pahalı
  • mavi urunleri cok kalitesiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane ürün koyup ballandıra ballandıra indirim secenekleri gösteren markalardan nefret ediyorum
  • Böyük şehere gidecceem, oradan bakıverem gayrı. Geçen de maviden kot aldım yan tarafta loftta kampanya varmış
  • Mavi ürünler güzel ana pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURUNCU 100/40
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kombo varsa alalim bir seyler.
  • Alınabilecek ürünlerde indirim yapmamışki
  • sadece nette mi indirim mağazalarda var mı acaba?
  • Önceden çizili fiyata çekip indirdik demişler ayip mavi ayip..
  • çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

mavi urunleri cok kalitesiz.

Mavi Amerika 'lar kesinlikle dediğiniz gibi DEĞİL .
    Ama onlarında fiyatları malum .

Çöp diyen kendi çöptür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

mavi urunleri cok kalitesiz.

Mavi Amerika 'lar kesinlikle dediğiniz gibi DEĞİL .
    Ama onlarında fiyatları malum .

Çöp diyen kendi çöptür

Aynısını yazacaktım hocam. Mavi kesinlikle kalitelidir. Gömlekleri de çok güzel. Pahalı ama güzel. Polodan falan daha güzel görünüyor bana. Özellikle yazlık gömlekleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi her zaman ayrı bir yerde olmuştur benim için. Kaliteli ve müşteri memnuniyeti ön planda olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi'ye çöp diyenler herhalde Gant'tan falan giyiniyor. Yani ben DH'yi anlamıyorum, Mavi'nin gömlekleri gibi kaliteli spor gömleği nerede gördünüz? O kadar yıkarım ütülerim hala aynı renk kalitesinde.

Ben gömlek manyağı bir adamım, maalesef bir hastalık bende bu. Aklınıza gelecek her markadan aldımi F/P olarak baktığında en iyisi Mavi'dir. Spor anlamda diyorum tabi, klasik ayrı bir yerdeç

Ayrıca MAVİ müşteri hizmerli son derece ilgili. Ne zaman sıkıntılı durum olsa anında geri dönüş yapıyorlardı.
  • outlet iyi olmayabilir ama sezon ürünleri iyidir. mavideki jeanların çoğunda pamuk oranı fazladır, sağlık açısından iyi olabilir belki ama çabuk dağılmasın derseniz amerika serisi daha iyi bence
  • 2 tane mavi Amerika pantolonu 150'ye almıştım mağazadan. bence sıcak değil. hatta birkaç yeni model hariç bütün pantolonlarda 1 alana 1 bedava 149 tl'di.

edit: ayrıca internetten almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü gözle görünen renkle ekrandaki renk farklılık gösterebiliyor. bir de aynı beden 2 pantolon deniyorsunuz, biri tam gelirken diğeri sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 22 Aralık 2016; 0:1:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Müşteri memnuniyeti konusunda beni hic uzmedi mavi ,daha geçen hafta 2015 yılında aldığım fakat az giydigim kot pantolonu ag bölgesinde oluşan aşınma için garantiye göndereyim dedim mağaza müdürü islemi yapti ve hic garantiyle ugrasmayalim bakin beğenin degisim yapalim dedi 149 tl bedelle baska bir pantolonu yerine aldim çıktım. Garantiye de ondan önce 4 pantolon gönderdim hepsine de değişim karari çıktı bu hizmet kalitesinden dolayi bu parayi veririm mavi ye tercih meselesi..

hocam bu kadar çok garantiye pantolon götürdüysen ya mavi'nin pantolonlar sıkıntılı, ya da sen yorucu bir işte çalışıyorsun. ben hiç mavi'den pantolon almadığım için kalitesi vs. nasıldır bilmiyorum. genelde koton'dan alıyorum fiyatları uygun diye, daha hiç pantolondan yana sıkıntı yaşamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Müşteri memnuniyeti konusunda beni hic uzmedi mavi ,daha geçen hafta 2015 yılında aldığım fakat az giydigim kot pantolonu ag bölgesinde oluşan aşınma için garantiye göndereyim dedim mağaza müdürü islemi yapti ve hic garantiyle ugrasmayalim bakin beğenin degisim yapalim dedi 149 tl bedelle baska bir pantolonu yerine aldim çıktım. Garantiye de ondan önce 4 pantolon gönderdim hepsine de değişim karari çıktı bu hizmet kalitesinden dolayi bu parayi veririm mavi ye tercih meselesi..

hocam bu kadar çok garantiye pantolon götürdüysen ya mavi'nin pantolonlar sıkıntılı, ya da sen yorucu bir işte çalışıyorsun. ben hiç mavi'den pantolon almadığım için kalitesi vs. nasıldır bilmiyorum. genelde koton'dan alıyorum fiyatları uygun diye, daha hiç pantolondan yana sıkıntı yaşamadım.

%98-100 pamuk olduğu için bu tür aşınmalar kaçınılmaz oluyor, garantiye götürdüğümde oradaki arkadaşlar da maalesef bu gibi durumların sık olduğunu dile getiriyor ve kalıcı bi çözüm yok diyor. Sanırım mavi de bunun farkında ki bu gibi sıkıntılarda müşteriyi üzmeden değişim yapıyor. Biraz da yürüyen bir insanım ve sonuç olarak kesiminden kumaş kalitesine beni tatmin eden tek marka olduğu için bu sorunu da bu şekilde çözebildiğim için mavi den başka bir markanın kot pantolonu yok dolabımda.

%100 pamuk olması daha mı rahat ettiriyor hocam? yani diğer markalardan vs. farkı nedir tam olarak? daha rahatsa gidip deneyeyim bir sefer mavi'nin kotlarını.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.