Şimdi Ara

Mause Sürekli Dönüyor [FarklıSorun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya. derdım bayagı buyuk ve karısık. anlatıorum. tekbır sorun degıl.

1) Mausenin yanında sürekli o dönen şeyden var hiç gitmiyor.
    2) diyelimki googleye girdik arama yerıne bişi yazcaz.örn: youtube. ben daha yo yazdıgımda imleç yok oluyor ve o an yazamıorum. yanı sankı ben yazmaya baslayınca otomatık pc kendılınden baska yere tıklıyor ve bunun sonucunda arama yerındekı o imleç yok oluyo ve kendilinden gerı gelenekadar yazamıyorum. sadece yazma olayında degıl. diyelimki bir sayfada aşağıya doğru mousenın tekerını kaydıra kaydıra iniyorum. birden duruyor ve aşağıya inmesi kesılıyor. bakın sayfa donmuyor. ımlec sankı kendılınden baska bır yere tıklıyor ve mausenın o sayfadakı etkınlıgı sona erıor bu sayede o sayfada dane bısı yazabılıosun ne de maus tıklayabılıosun. şöyle anlatayım bir pencere actıgımızda pencerenın en ustu normal mavi renkte oluyor ama sayfayı kucultup masaustunde bıryere tıkladıgımızda o mavi açık mavi oluyor ve o sayfada daha ıslem yapamıoruz masaustunde ıslem yapabılıorz. anlatabılmısımdır umarım. yani su an yazıyı yazana kadar canım cıktı. cunku sureklı sankı basbıyere tıklanmış gibi oluyor ve yazmam engellenıor.

ayrıca pc oyunları oynarken ornek( euro truck simulator) oyun kendılınden assa alıyor.yanı oyunuoynarken otomatik masaüstüne dönuyor. ama oyun kapanmıyor yıne assadan tıklayınca devam. ama 2 sanıyede bır masaustune donunce oyun oynanmıor.

sorun cok anormal bılıorum ama yınede yardımcı olan cıkacaktır.

NOT: virüs taraması yaptım(detaylı) 1 tane virüs cıktı onuda sil dedim kurtuldum.

• öncelikle mausun kaç yıllık olduğunu merak ettim. bende e4tech var kablosunda problem olmuş kendim yaptım pc kitleniyordu. genelde mausun tam elnin orda kablo açılma yapıp temas oluyor ve bu tarz problemler olabiliyor. öncelikie içini güzelce pis ise temizlemeni yada pc de başka bir mause denemedi tavsiyederim. temizledin olmadı yada yeni mause olursa dediğim gibi kablosundandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahtiravalli

arkadaşlar ya. derdım bayagı buyuk ve karısık. anlatıorum. tekbır sorun degıl.

1) Mausenin yanında sürekli o dönen şeyden var hiç gitmiyor.
    2) diyelimki googleye girdik arama yerıne bişi yazcaz.örn: youtube. ben daha yo yazdıgımda imleç yok oluyor ve o an yazamıorum. yanı sankı ben yazmaya baslayınca otomatık pc kendılınden baska yere tıklıyor ve bunun sonucunda arama yerındekı o imleç yok oluyo ve kendilinden gerı gelenekadar yazamıyorum. sadece yazma olayında degıl. diyelimki bir sayfada aşağıya doğru mousenın tekerını kaydıra kaydıra iniyorum. birden duruyor ve aşağıya inmesi kesılıyor. bakın sayfa donmuyor. ımlec sankı kendılınden baska bır yere tıklıyor ve mausenın o sayfadakı etkınlıgı sona erıor bu sayede o sayfada dane bısı yazabılıosun ne de maus tıklayabılıosun. şöyle anlatayım bir pencere actıgımızda pencerenın en ustu normal mavi renkte oluyor ama sayfayı kucultup masaustunde bıryere tıkladıgımızda o mavi açık mavi oluyor ve o sayfada daha ıslem yapamıoruz masaustunde ıslem yapabılıorz. anlatabılmısımdır umarım. yani su an yazıyı yazana kadar canım cıktı. cunku sureklı sankı basbıyere tıklanmış gibi oluyor ve yazmam engellenıor.

ayrıca pc oyunları oynarken ornek( euro truck simulator) oyun kendılınden assa alıyor.yanı oyunuoynarken otomatik masaüstüne dönuyor. ama oyun kapanmıyor yıne assadan tıklayınca devam. ama 2 sanıyede bır masaustune donunce oyun oynanmıor.

sorun cok anormal bılıorum ama yınede yardımcı olan cıkacaktır.

NOT: virüs taraması yaptım(detaylı) 1 tane virüs cıktı onuda sil dedim kurtuldum.

başka pc ye tak sorun varsa direk çöpe at sorunlu işte yoksa alıntıla mesajımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.