Şimdi Ara

Mause Pad Alıyorum Yardım Ve Önerilerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Ben Dizüstü Bilgisayar Ve Bu Bilgisayarda Logitech M 325 Mause Kullanıyorum.

Faremin Altında Firmaların Eşantiyon Verdiği Dandik Mause Pad Var Ve Boyut Olarak Bana Çok Yetersiz Gelmeye Başladığından Yeni Mause Pad Almayı Düşündüm Ararken Google Da Çok Farklı Mause Padler Gördüm Ve Kararsız Kaldım Biri Sert Yüzeyliler İyi Derken Biri Kumaş Yüzey Daha İyi Demiş Sizce Hangi Tür Yani Sert Yüzey Mi Kumaş Yüzey Mi Daha İyidir...

Ve Tam Masa Boy Mause Pad Almayı Düşünüyorum En Az 50x80 Cm Ebatlarında Olmasını İstiyorum Hem Farem İçin Daha Geniş Bir Alan Hemde Bilgisayarım Telefonum Gibi Şeylerim İçin Daha Yumuşak Bir Alan Elde Etmiş Olurum Diye DÜşünüyorum.

Almayı Planladığım Ürün Bu Sizce Nasıldır Tavsiye Edermisiniz

http://www.aliexpress.com/item/HOT-Oversized-desk-pad-large-mouse-pad-50-80cm-thickening-keyboard-pad-computer-table-mat/1201719735.html

• farazicosmos kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz bir ürün ve 40 dolarlık fiyatı çok fazla. Kumaş mousepadler farenizin altındaki skatezlere daha az zarar verir sert padlere göre bu da fare ömrünü etkilemese de alttaki kaygan ayakların ömrünü arttırır. Razer'ın Goliathus serisine bakabilirsiniz. Etrafındaki örgü sökülme gibi şeylerin önüne çok büyük ölçüde geçiyor bu da kumaş padlerin en büyük sorunlarından birini ortadan kaldırıyor. Large versiyonu yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten klavyeyi mousepad üzerine koymanın pek bir anlamı yok farenizin de çok yer kaplayacağını düşünmüyorum sağınızda gerekli alan kalacaktır telefonunuz gibi diğer eşyalarınızı koyabilmek için.
  • bahsettiğiniz markayı inceledim ve 60 tl seviyelerinde olduğunu gördüm bu önerdiğim mause pad de 40 dolar yani 80 tl civarında tam masayı kapladığından dolayı hem daha büyük bir alana kavuşmuş olacağımı hem kollarımı masaya koyduğumda özellikle dirseklerimin acımayacağını ve telefonumu masa gibi sert bir yüzeye koymamış olacam diye düşünmekteyim
  • Razer goliathus speed extended mousepad I aral kasimin ilk haftasi stoklarinda olacagini soyledi. 2 hafta oncesinde de eylul ayinin son haftasi gelecegini soylemislerdi.
    Baktim sureyi surekli uzatiyorlar goliathus speed large modelini siparis verdim bugun sanalmarketimden. Yarin elimde olur kismetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Haftaya kadar ben de RAZER GOLIATHUS alıyorum uzun araştırmalar sonucu bunda karar kıldım Tavsiye ederim.
    @major24
    Aral Game'e bende mesaj attım Speed versiyonu için ama ses seda yok henüz.
  • ynal kullanıcısına yanıt
    İlk mesajım

Ben:10.Eyl 20:43 (EEST)

1 hafta once aldigim razer ouroboros fare ile kullanabilmek icin RAZER Goliathus Extended Speed Edition Gaming Mouse Pad satin almak istiyorum fakar hicbir internet sitesinden bu urune ulasamiyorum. Fareyi mousepadsiz kullanip stakezlerini eritmek istemiyorum. Bu urunu ne zaman turkiyeye sokacaksiniz ogrenebilir miyim ?

Admin (Aral Game):11.Eyl 20:43 (EEST)

Merhaba,
    Bu ay sonuna kadar tekrardan stoklarımızda olacaktır.
    İyi günler dileriz,

İkinci mesajım

Ben:19.Eyl 19:54 (EEST)

RAZER Goliathus Extended Speed Edition Gaming Mouse Pad
    almak istediğimi ve ne zaman stoklarınıza gireceğini önceki talep'imde sormuştum ve ay sonuna kadar stoklara gireceği söylenmişti.
    Ay sonu yaklaşıyor, ürünün stoklara giriş tarihi belli olduysa öğrenebilir miyim ?
    3 hafta önce razer ouroboros fare aldım. stakez'leri erimesin diye mousepad ile kullanmak istiyorum.

Admin (Aral Game):23.Eyl 14:05 (EEST)

Merhaba,
    Speed Edition Kasım ayının ilk haftasında stoklarımızda olacaktır.
    İyi günler dileriz,

------------------------------
    dün siparişi verdiğim goliathus large speed bugün şubeye ulaşmış. almaya gidiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @major24
    Hayallerimi süsleyen fareyi almışsınız güle güle kullanın. Muhteşem bir alet.
    Nereden ve Ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?

Benim bütçe anaca Deathadder 2013'e yetti. 2 gün önce siparişini geçtim. Beklemedeğim.
  • araba cam filmi mat siyahını git 40*40 kestir yapıştır masaya süper oluyor hiçbir sorun yok ( boyutunu ben kafama göre yazdım bendeki 60*35) sen masana göre kesip yapıştır
  • Ben vites topuzunu koparıp, kontak kablosuna bağlamayı, ucuna teypten söktüyüm usb girişini monte edip fare olarak kullanmayı planlıyorum. Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

@major24
    Hayallerimi süsleyen fareyi almışsınız güle güle kullanın. Muhteşem bir alet.
    Nereden ve Ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?

Benim bütçe anaca Deathadder 2013'e yetti. 2 gün önce siparişini geçtim. Beklemedeğim.

360 a araldan alacagim gun millet ayni gun benden hizli davranip stoklari bitirdigi icin mecburen 372 tl ye sanalmarketim den siparis verdim. Bir gun sonra elimde oldu. Iyi de oldu.
    Hala calisir durumda olan logitech g5 v2 fareden sonra ilk 2 gun zor geldi ama sonrasinda g5 kadar olmasa da baya alistim. Hatta alistigimin farkina bile varmadim:)
    Yalniz sag yanindaki tuslara makro atayim dedim beceremedim. Makro yazisina tiklatmiyordu.

• Razer malt diye poset icinde satilan cakma mousepadler var 3tl fiyatli. Ouroboros icin guzel bir pad. Yalniz dikkatli kullanmak gerekiyor bilek tarafindan hafif kalkti 2.gun
    Eger bileginizin altina yumusak bez koyarsaniz. Hem padin ustunun kalkmasini onlersiniz hemde bileginiz rahat eder.

• Khan Gaming WIDEX Widescreen - Sert Yüzey Oyuncu Mouse Pad

yarı yarıya indirimde geniş yüzeyli mouse pad 28 lira

380x268 mm

tam masa boyu pek yok galiba ülkemizde mouse pad

Mause Pad Alıyorum Yardım Ve Önerilerinize İhtiyacım Var

• http://www.aliexpress.com/item/Large-mouse-pad-super-large-plus-size-thickening-of-the-devastating-mouse-pad-desk-pad-overcastting/1331344397.html

bunu almayı düşünüyorum önerirmisiniz fiyattan çok kullanışlılığa önem veriyorum tam boy masa boy pad fikirlerinizi alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

http://www.aliexpress.com/item/Large-mouse-pad-super-large-plus-size-thickening-of-the-devastating-mouse-pad-desk-pad-overcastting/1331344397.html

bunu almayı düşünüyorum önerirmisiniz fiyattan çok kullanışlılığa önem veriyorum tam boy masa boy pad fikirlerinizi alabilirmiyim

Hocam bildiğin masa örtüsü o.
    Şaka bir tarafa Razer agiliathus tavsiye ederim. XL boyutu var onunda Klavyenide üzerine koyuyorsun:
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-extended-speed-mouse-pad/p_31714/

Bu da yeni versiyonu:
    http://www.sanalmarketim.com/razer-goliathus-speed-edition-extendeduzun-gaming-mousepad/p_51616/

• masa boyu bilerek istiyorum çünkü diz üstü kullanıyorum masada kullanırken kollarımı koyunca masa kolumu acıtıyor onunda önüne geçebilirim diye düşünüyorum ve full boy daha rahat ettirir gibime geliyor
  • mouse bence logitech g300 al ledleride çok hoş bence set yapak istiyosan logitech g300 logitech h150 ve logitech 103 al bence 3 yıl garantisi var kulaklık hariç kulaklığığn 2yıl garantisi var aynı sistem bendede var
  • mause pad sordum kulaklık mause önerisi nereden çıktı şimdi
  • Desensiz al kesinlikle

• stell series çok güzel bencehttp://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini 25 tl mi ne bunların büyükleride var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.