Şimdi Ara

Matta Hızlı Çözme Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim paylaşabileceğim şudur:Bir soruya 15-20 saniye bak eğer aklına bi şey gelmiyo veya biraz geliyo ama emin değilsen direk geç ikinci tura bırak.Sonra döndüğünde farklı şeyler olduğunu göreceksin.

• Ben matematiğe iyi kötü süre harcayan biriyim ve sorularla uğraşırdım eskiden. Neyse ki bıraktım ve faydasını gördüm. Gerçekten ikinci tura bırakınca artık kafa rahatladığı için midir nedir çok daha rahat çözülüyor. Dün çözdüğüm denemede mantığını hiç kavrayamadığım iki soruyu ikinci turda dönünce tek girişimde yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba gerçekten beyin o arada çözüyo mu ki?
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Bence sebebi o değil. Matematiği genelde 2.sırada çözüyoruz. Çözemeyeceğimiz o soruyu görünce ve onunla uğraşırken fark etmesek de beynimiz önümüzde daha fenin ve sosyalin olduğunu, süreyle yarıştığımızı idrak ediyor. Tekrar döndüğümüzde sınav bizim için bitmiş oluyor zaten iyi de bir süre biriktirdiysek çok rahat oluyoruz. Kaygımız, süre sıkıntımız kalmayınca da zihnimizin tamamını o soruya odaklıyoruz göremediğimiz şeyleri daha kolay fark ediyoruz. Bu daha mantıklı geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Cholo

Ben matematiğe iyi kötü süre harcayan biriyim ve sorularla uğraşırdım eskiden. Neyse ki bıraktım ve faydasını gördüm. Gerçekten ikinci tura bırakınca artık kafa rahatladığı için midir nedir çok daha rahat çözülüyor. Dün çözdüğüm denemede mantığını hiç kavrayamadığım iki soruyu ikinci turda dönünce tek girişimde yaptım

2. Tur muhabbeti ney hocam ben çok zaman harcıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Yapamadığın soruyla uğraşma geç her şey bitince tekrar dönersin muhabbeti işte

• Kesinlikle aynı fikirdeyim her deneme aynısını yaşıyorum ilk okuyuşta anlayamadığım soruyu tekrar döndüğümde çok seri çözüyorum bence o sırada beyin bir şeyler yapıyor o sorular hakkında veya matematiği sevdiğimiz için diğer bölümler de için içten içe o soruları düşünerek devam ediyoruz ve sonucunda dönünce direk yapıyoruz o soruları diğer verebileceğim düşüncede bazı sorular ciddi anlamda şıklardan çok kolay oluyor boşuna zaman kaybetmeye gerek yok gerçek sınav esnasında denklem kurup kanıtlamaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.